Millal ma enam ei mõtle ta peale?
-
Külaline
Nii.. kõigile, kes parasjagu üritavad unustada. Mul on nüüdseks möödas täpselt 3 kuud. Peaaegu päevapealt.
Ja näen esimesi muutumise märke. Varem tundus mulle, et see mees on ideaalne. Imemees lihtsalt. Mul oli tuhat emotsiooni meie suhte lõpuga seotud, aga viha või tunne, et "mees ise pole tegelikult nii äge kui mulle esialgu tundus" kindlasti polnud ükski neist.
Aga nüüd lööb vahel seda sisse. Kaugeltki mitte kogu aeg. Aga praeguseks näen kogu seda kogemust - nii suhet kui lõpetamist palju palju negatiivsemalt.
Kui varem mulle tundus, et "vähemalt kogemus oli äge, mis siis, et lõpp selline", siis nüüd ma näen nagu nii palju negatiivset ka selle tolleaegse argipäeva juures. Mitte kogu aeg, aga vahel näen.
Kas see on hea või halb, seda ma ei tea. Aga kindlasti järgmine etapp minu teekonnal olukorda, kus ma enam ei mõtle ta peale.
Ja näen esimesi muutumise märke. Varem tundus mulle, et see mees on ideaalne. Imemees lihtsalt. Mul oli tuhat emotsiooni meie suhte lõpuga seotud, aga viha või tunne, et "mees ise pole tegelikult nii äge kui mulle esialgu tundus" kindlasti polnud ükski neist.
Aga nüüd lööb vahel seda sisse. Kaugeltki mitte kogu aeg. Aga praeguseks näen kogu seda kogemust - nii suhet kui lõpetamist palju palju negatiivsemalt.
Kui varem mulle tundus, et "vähemalt kogemus oli äge, mis siis, et lõpp selline", siis nüüd ma näen nagu nii palju negatiivset ka selle tolleaegse argipäeva juures. Mitte kogu aeg, aga vahel näen.
Kas see on hea või halb, seda ma ei tea. Aga kindlasti järgmine etapp minu teekonnal olukorda, kus ma enam ei mõtle ta peale.
-
Külaline
Eks mehe halvaks mõtlemine ongi naiste mustkunst. Nii nagu naine mõtleb mehele Kuu selga, nii mõtleb ta mehe kõige jäledamaks olendiks. Naiste armastus kestab max 6 kuud eks? Edasi on ainult vihkamine.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:07 Nii.. kõigile, kes parasjagu üritavad unustada. Mul on nüüdseks möödas täpselt 3 kuud. Peaaegu päevapealt.
-
Külaline
10 aastat ja 3 kuud hetkeseisuga. Aga palun räägi veel! See jutt on nagu põletuskreem valutavale kohale. Tekitab mõistmist, et mehed ongi nõmedadKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:28Eks mehe halvaks mõtlemine ongi naiste mustkunst. Nii nagu naine mõtleb mehele Kuu selga, nii mõtleb ta mehe kõige jäledamaks olendiks. Naiste armastus kestab max 6 kuud eks? Edasi on ainult vihkamine.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:07 Nii.. kõigile, kes parasjagu üritavad unustada. Mul on nüüdseks möödas täpselt 3 kuud. Peaaegu päevapealt.
-
Külaline
Mehed on sama nõmedad nagu sina, ise ju valisid selle nõmeda mehe ja olid tema vastu nii nõme et ka tema oli sinu vastu nõme. Aga kuna naised ei vastuta elus mitte millegi eest, siis mida soovid? Miks halad kui sina pole ometi süüdi, sa oled süüdimatu eks?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:3810 aastat ja 3 kuud hetkeseisuga. Aga palun räägi veel! See jutt on nagu põletuskreem valutavale kohale. Tekitab mõistmist, et mehed ongi nõmedadKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:28Eks mehe halvaks mõtlemine ongi naiste mustkunst. Nii nagu naine mõtleb mehele Kuu selga, nii mõtleb ta mehe kõige jäledamaks olendiks. Naiste armastus kestab max 6 kuud eks? Edasi on ainult vihkamine.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:07 Nii.. kõigile, kes parasjagu üritavad unustada. Mul on nüüdseks möödas täpselt 3 kuud. Peaaegu päevapealt.
Kas see on hea või halb, seda ma ei tea. Aga kindlasti järgmine etapp minu teekonnal olukorda, kus ma enam ei mõtle ta peale.Ei pea üht nende hulgast nii väga taga nutma..
-
Külaline
Mhmh.. Just seda ma mõtlesingi! Mis ma veel olen?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:41Mehed on sama nõmedad nagu sina, ise ju valisid selle nõmeda mehe ja olid tema vastu nii nõme et ka tema oli sinu vastu nõme. Aga kuna naised ei vastuta elus mitte millegi eest, siis mida soovid? Miks halad kui sina pole ometi süüdi, sa oled süüdimatu eks?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:3810 aastat ja 3 kuud hetkeseisuga. Aga palun räägi veel! See jutt on nagu põletuskreem valutavale kohale. Tekitab mõistmist, et mehed ongi nõmedadKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:28
Eks mehe halvaks mõtlemine ongi naiste mustkunst. Nii nagu naine mõtleb mehele Kuu selga, nii mõtleb ta mehe kõige jäledamaks olendiks. Naiste armastus kestab max 6 kuud eks? Edasi on ainult vihkamine.Ei pea üht nende hulgast nii väga taga nutma..
-
Külaline
Keda see huvitab?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:42Mhmh.. Just seda ma mõtlesingi! Mis ma veel olen?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:41Mehed on sama nõmedad nagu sina, ise ju valisid selle nõmeda mehe ja olid tema vastu nii nõme et ka tema oli sinu vastu nõme. Aga kuna naised ei vastuta elus mitte millegi eest, siis mida soovid? Miks halad kui sina pole ometi süüdi, sa oled süüdimatu eks?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:38
10 aastat ja 3 kuud hetkeseisuga. Aga palun räägi veel! See jutt on nagu põletuskreem valutavale kohale. Tekitab mõistmist, et mehed ongi nõmedadEi pea üht nende hulgast nii väga taga nutma..
-
Külaline
Mind! Mind huvitab praegu kõik, mis sa naistest arvad! Parim lugemine viimase kolme kuu jooksul. Palun räägi lähemalt!Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:43Keda see huvitab?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:42Mhmh.. Just seda ma mõtlesingi! Mis ma veel olen?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:41
Mehed on sama nõmedad nagu sina, ise ju valisid selle nõmeda mehe ja olid tema vastu nii nõme et ka tema oli sinu vastu nõme. Aga kuna naised ei vastuta elus mitte millegi eest, siis mida soovid? Miks halad kui sina pole ometi süüdi, sa oled süüdimatu eks?
-
Külaline
No lapseke, küsi oma 1944 aastal sündinud isa käest, mida tema arvab naistest. Sa ära söö nii palju muna, see teeb aju rasvaseks.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:44Mind! Mind huvitab praegu kõik, mis sa naistest arvad! Parim lugemine viimase kolme kuu jooksul. Palun räägi lähemalt!
-
Külaline
Kust sa teadsid? Mu isa on tõesti täpselt 44 sündinud. Aga ta arvab naistest kahjuks liiga hästi. Sinu arvamus meeldib mulle rohkem. Räägi veel. Peale muna söömise, mida naised veel teevad?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:47No lapseke, küsi oma 1944 aastal sündinud isa käest, mida tema arvab naistest. Sa ära söö nii palju muna, see teeb aju rasvaseks.
-
Külaline
Võta endale mingi teine polt, lõbutse temaga veidi ja lase vabaks, siis ei mõtle enam ta peale.
-
Külaline
Mhmh.. ja naised niimoodi üldisemalt? Kas kõik on tropid võrreldes meestega? Mis nad veel valesti teevad peale selle, et nad pole mehed?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:55Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:50Kust sa teadsid? Mu isa on tõesti täpselt 44 sündinud. Aga ta arvab naistest kahjuks liiga hästi. Sinu arvamus meeldib mulle rohkem. Räägi veel. Peale muna söömise, mida naised veel teevad?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:47
No lapseke, küsi oma 1944 aastal sündinud isa käest, mida tema arvab naistest. Sa ära söö nii palju muna, see teeb aju rasvaseks.
-
Külaline
Valesti? Naisi huvitab ainul raha, eks iga naine on pettunud kui mees ei maksa naisele raha.Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 17:07Mhmh.. ja naised niimoodi üldisemalt? Kas kõik on tropid võrreldes meestega? Mis nad veel valesti teevad peale selle, et nad pole mehed?
-
Külaline
Mhmh.. veel midagi? Midagi nagu.. originaalsemat äkki? Äkki arvad naiste välimuse kohta midagi?Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 17:43Valesti? Naisi huvitab ainul raha, eks iga naine on pettunud kui mees ei maksa naisele raha.
-
Külaline
Mul pole sõnu kirleldamaks kui väga kindlasti mitteKülaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 17:06 Võta endale mingi teine polt, lõbutse temaga veidi ja lase vabaks, siis ei mõtle enam ta peale.
Ainus asi, mis ma praegu tahan, on sellest ühest tüübist mitte mõelda. Ja nagu ma kirjutasin, väga väga visalt, aga siiski edeneb vaikselt.
-
Külaline
Rõõm kuulda Su eduloost, aitäh et jagasid!Külaline kirjutas: ↑10 Veebr 2025 16:07 Nii.. kõigile, kes parasjagu üritavad unustada. Mul on nüüdseks möödas täpselt 3 kuud. Peaaegu päevapealt.
Olen ka üks eespool kommenteerinud külaline, tunnen end samamoodi. Minu intuitsioon tabas tegelikult väga täpselt ära, kui mehe käitumine muutus ja asi hakkas minema allamäge. See oli umbes 2 kuud enne lahkuminekut. Tookord suhte- ja romantikamöllus olles ei pööranud ma sellele liialt tähelepanu, arvasin, et see on lihtsalt üks faas, mõlemal oli elus kiire aeg. Ei. Ma oleks pidanud ise minema kõndima.
Mees lihtsalt lõikas emotsionaalsed sidemed, mina ei olnud enam priotiteet, suhtlus läks harvemaks, hoolitsus hakkas kaduma, ja võime ka spekuleerida, et ta kohtus sel ajal kellegi teisega. Kokkuvõtvalt võin öelda, et ei kaotanud midagi. Hea, et ta silmapiirilt kadus.
-
Külaline
Kuidas nüüdseks olukord on?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 18:08 Kaua veel? Ma tahan, et ma ei mõtleks ta peale. Rohkem polegi vaja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist