Mitu partnerit elu jooksul?

vana hea klassika
Külaline

Mitu partnerit elu jooksul?

Postitus Postitas Külaline »

Milline partnerite arv elu jooksul on veel "viisakas" number, mille peale siinsed prouad ära ei minesta? Millisest numbrist suurem arv partnereid on juba "ebaviisakas"? Ma mõtlen seksuaalpartnerite arvu, kui oled veel vallaline ja selle "õige" otsingul. Kas naiste ja meeste puhul võib see "viisakas" number erinev olla?
Külaline

Õhtulehes just artikkel, 85% kõrvalsuhetest saab alguse töökohast. See tähendab, 85% tööl käivatest naistest on petnud vähemalt kord oma meest või siis suhtes olema meestöötaja elukaaslast. Praktiliselt iga naine on rohkem petnud kui mees, sest naistel pole petmiseks muud vaja teha kui lihtsalt voodi minna.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:06
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:02 Õhtulehes just artikkel, 85% kõrvalsuhetest saab alguse töökohast. See tähendab, 85% tööl käivatest naistest on petnud vähemalt kord oma meest või siis suhtes olema meestöötaja elukaaslast. Praktiliselt iga naine on rohkem petnud kui mees, sest naistel pole petmiseks muud vaja teha kui lihtsalt voodi minna.
Postitus on kustutatud
Foorumi troll on aktiviseerunud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:22
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:06
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:02 Õhtulehes just artikkel, 85% kõrvalsuhetest saab alguse töökohast. See tähendab, 85% tööl käivatest naistest on petnud vähemalt kord oma meest või siis suhtes olema meestöötaja elukaaslast. Praktiliselt iga naine on rohkem petnud kui mees, sest naistel pole petmiseks muud vaja teha kui lihtsalt voodi minna.
Postitus on kustutatud
Foorumi troll on aktiviseerunud.
Vist võeti jälle blokk maha, igal pool platsis jälle.
Külaline

See on tõesti mingi next level tehe :D midagi nii rumalat pole ammu lugenud.
Aga teemasse- mina ei ole kunagi huvitunud palju partnereid on mu kaaslasel olnud ja need mehed, kes minu käest küsivad, on automaatselt maha kriipsutatud. Ainult mingi eriti haiglase kontrollivajadusega inimene uurib oma kaaslase sekspartnerite arvu, kellega on oldud minevikus. Kui partner mulle ise ütleks mingil x põhjusel, kuigi mind see ei huvita, siis ilmselt peaks normaalseks ühe-või kahekohalist numbrit. Sealt edasi oleks juba vähe kahtlane :D
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:31
Aga teemasse- mina ei ole kunagi huvitunud palju partnereid on mu kaaslasel olnud ja need mehed, kes minu käest küsivad, on automaatselt maha kriipsutatud. Ainult mingi eriti haiglase kontrollivajadusega inimene uurib oma kaaslase sekspartnerite arvu, kellega on oldud minevikus. Kui partner mulle ise ütleks mingil x põhjusel, kuigi mind see ei huvita, siis ilmselt peaks normaalseks ühe-või kahekohalist numbrit. Sealt edasi oleks juba vähe kahtlane :D
Troll, sa ei pea mitu korda ühte sama postitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:33
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 14:31
Troll, sa ei pea mitu korda ühte sama postitama.
Esimest korda kirjutasin siin teemas, seega puhka jalga.
Külaline

Meeste puhul on number "viisakas", kui see jääb 30 kanti. Vallaliste meeste puhul enne abielu, kui ollakse veel otsingul. Ma ei mõtle abielus olles naise petmist.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:43 Meeste puhul on number "viisakas", kui see jääb 30 kanti. Vallaliste meeste puhul enne abielu, kui ollakse veel otsingul. Ma ei mõtle abielus olles naise petmist.
Ja mis sajandist sa siis tuled, et ikka on millegipärast sinu arust erinevad numbrid meestele ja naistele. Oskad seda põhjendada ka, miks see vajalik on?
Külaline

Enamasti sellises maailmavaatelises teemas sarnane kohtub sarnasega, nii et probleemi ei tohiks kokkuvõttes kummalgi olla. Ise olen samuti pikalt koos samasugust partneriarvu omava inimesega ja väga rahul selle numbriga.

Oleneb natuke ka, mis vanuses küsida. Noortel naistel on see arv suurem kui sama noortel meestel, sest noori mehi ei taha lihtsalt väga keegi ja keskealistel meestel on see suurem, kui sama vanadel naistel, sest siis ei taha neid naisi jälle enam nii palju mehi. Vanaduses siis paras aeg neid numbreid võrrelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:57
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:43 Meeste puhul on number "viisakas", kui see jääb 30 kanti. Vallaliste meeste puhul enne abielu, kui ollakse veel otsingul. Ma ei mõtle abielus olles naise petmist.
Ja mis sajandist sa siis tuled, et ikka on millegipärast sinu arust erinevad numbrid meestele ja naistele. Oskad seda põhjendada ka, miks see vajalik on?
Miks sa arvad, et on erinevad numbrid meestele ja naistele? Ma lihtsalt kirjutasin meeste numbri ja naistest ei rääkinud. Aga kui sa soovid minu arvamust naiste "viisaka" numbri kohta, siis see võiks jääda samuti sinna 20-30 vahele.
Külaline

Üks ettepanek veel. Tasuliste naiste pruukimine ei lähe arvesse. Neid numbreid pole vaja välja öelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:58 Enamasti sellises maailmavaatelises teemas sarnane kohtub sarnasega, nii et probleemi ei tohiks kokkuvõttes kummalgi olla. Ise olen samuti pikalt koos samasugust partneriarvu omava inimesega ja väga rahul selle numbriga.

Oleneb natuke ka, mis vanuses küsida. Noortel naistel on see arv suurem kui sama noortel meestel, sest noori mehi ei taha lihtsalt väga keegi ja keskealistel meestel on see suurem, kui sama vanadel naistel, sest siis ei taha neid naisi jälle enam nii palju mehi. Vanaduses siis paras aeg neid numbreid võrrelda.
Mis lugulaulu sa endale kogu aeg toodad? Pidevalt loen seda, et vanu mehi tahavad kõik. No ei taha. Mis jutt see on, et noori mehi keegi ei taha? Kõik normaalsed noored naised on noorte meestega, mõni üksik isa- või rahaprobleemiga isend välja arvatud.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:01
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:57
Miks sa arvad, et on erinevad numbrid meestele ja naistele? Ma lihtsalt kirjutasin meeste numbri ja naistest ei rääkinud. Aga kui sa soovid minu arvamust naiste "viisaka" numbri kohta, siis see võiks jääda samuti sinna 20-30 vahele.
Kui need oleks sinu arust samad, siis ei oleks vaja öelda, et meestel on see nii või naa. Siis lihtsalt ütleks, et umbes 30, pole tähtis, mis sooga tegemist.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 16:58Vanaduses siis paras aeg neid numbreid võrrelda.
Selge see, et ei ole mõtet võrrelda 20 ja 60 aastase inimese numbreid. Kauem elatud aeg annab eelise kui nii võib öelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:06 Siis lihtsalt ütleks, et umbes 30, pole tähtis, mis sooga tegemist.
Olgu siis nii, jääb nii nagu ütlesid. Nii meeste kui ka naiste puhul on "viisakas" number sinna 30 kanti. Minu arvates.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:05Kõik normaalsed noored naised on noorte meestega, mõni üksik isa- või rahaprobleemiga isend välja arvatud.
Normaalsed ehk küll, aga päris statistika on ikka hoopis teistsugune. Minul on jah pikalt olnud minuga sama vana mees, aga isegi see on, vaadates teisi, üsna haruldane nähtus.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:12
Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:05Kõik normaalsed noored naised on noorte meestega, mõni üksik isa- või rahaprobleemiga isend välja arvatud.
Normaalsed ehk küll, aga päris statistika on ikka hoopis teistsugune. Minul on jah pikalt olnud minuga sama vana mees, aga isegi see on, vaadates teisi, üsna haruldane nähtus.
Sul on jäänud vale mulje. Minu tutvusringkonnast pole ühtki noort naist vanamehega. Isegi vanemad naised, kes on vallalised, ei taha vanamehi, lõbusaks suhteks pigem noorem.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Veebr 2025 17:14Sul on jäänud vale mulje. Minu tutvusringkonnast pole ühtki noort naist vanamehega. Isegi vanemad naised, kes on vallalised, ei taha vanamehi, lõbusaks suhteks pigem noorem.
Selle statistika aitab väga ruttu ja lihtsalt selgeks saada näiteks esmakordselt lapsevanemaks saavad inimesed, kel see vanusevahe on veel kusjuures kõige väiksem.
Naised saavad lapsevanemaks keskmiselt 28a ja mehed 32 eluaastaselt. Sealt edasi ja partner edasi see vahe pigem suureneb. Lastevanemate koosolekud, avalikus ruumis või ajakirjanduses nähtu peaks üsna selget keelt rääkima. Minu tutvusringkonnas on ka mõned, kel on tunduvalt noorem mees, aga nad on tugevas vähemuses. Vastupidiseid näiteid ei jõua kokku lugeda.
Külaline

Pigem pean viisakaks inimest, kes üldse oma partnerite arvust ei räägi, teise partnerite arvu ei küsi ja ise partnereid ei loenda ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist