Normaalse auto hind
-
Külaline
Normaalse auto hind
Küsimus on pealkirjas. Praeguse seisu juures, kui palju maksab “normaalne” auto?
Kui viitsite arutleda, siis huvitaks ka, mis on max vanus, mis autot on üldse mõtet ostmiseks vaadata.
Kui viitsite arutleda, siis huvitaks ka, mis on max vanus, mis autot on üldse mõtet ostmiseks vaadata.
-
Külaline
Alustaks ikka sellest, mis on "normaalne" auto.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 12:26 Küsimus on pealkirjas. Praeguse seisu juures, kui palju maksab “normaalne” auto?
Inimeste eelistused on niivõrd erinevad, et tegelikult sellele küsimusele otse vastata ei saa .
Minul on enda jaoks normaalne auto. On peaaegu kõik auton normaalsed olnud, välja arvatud Audi a6, see oli küll mugav aga sattus nii õnnetu isend, et koguaeg oli vaja midagi parandada. On olnud ka uus auto salongist. Ei midagi normaalsemat, kui kasutatud auto puhul.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 14:43Alustaks ikka sellest, mis on "normaalne" auto.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 12:26 Küsimus on pealkirjas. Praeguse seisu juures, kui palju maksab “normaalne” auto?
Inimeste eelistused on niivõrd erinevad, et tegelikult sellele küsimusele otse vastata ei saa .
Minul on enda jaoks normaalne auto. On peaaegu kõik auton normaalsed olnud, välja arvatud Audi a6, see oli küll mugav aga sattus nii õnnetu isend, et koguaeg oli vaja midagi parandada. On olnud ka uus auto salongist. Ei midagi normaalsemat, kui kasutatud auto puhul.
Normaalse all mõtlesin tavalist autot, millega tavaline inimene iga päev sõidab.
-
Külaline
Hmm.. mul oli just sõbrannal audiga suuremat sorti mure. Ostis salongist, hind umbes 70 tuhat, mure ilmnes ca aasta pärast.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 14:43Alustaks ikka sellest, mis on "normaalne" auto.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 12:26 Küsimus on pealkirjas. Praeguse seisu juures, kui palju maksab “normaalne” auto?
-
Külaline
Me ostsime just kasutatud pereauto, mis on täiesti tavaline ja normaalne, paar aastat vana ja mitte väga suure läbisõiduga. Hind oli 47000.
-
Külaline
Mõni tavaline inimene sõidab Kia Rioga, teine jälle BMW X7-ga.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 15:05
Normaalse all mõtlesin tavalist autot, millega tavaline inimene iga päev sõidab.
-
Külaline
Vot vot.. hakkab looma. Seda infot ma otsingi. Mina ei tea, mis neil vahet on. Kumb see ägedam on? Mis ok hind on neile?
-
Külaline
Mis auto oli? Mis aasta? Mis läbisõit?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 15:15 Me ostsime just kasutatud pereauto, mis on täiesti tavaline ja normaalne, paar aastat vana ja mitte väga suure läbisõiduga. Hind oli 47000.
-
Külaline
Ma olen see, kes küsis. No ma sõidan 5000 eurose normaalse(enda arust) autoga. Volvo s40.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 15:05Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 14:43Alustaks ikka sellest, mis on "normaalne" auto.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 12:26 Küsimus on pealkirjas. Praeguse seisu juures, kui palju maksab “normaalne” auto?
Uus auto salongist oligi Kia Rio
Aga ma vaatan, et siin enamus ikka räägib 30+ tuhandest maksvatest autodest.
-
Külaline
Auto võiks olla töökindel, et ei jäta sind teele. Rooli taga võiks olla mugav istuda, salongis võiks iga ilmaga valitseda normaalne temperatuur. Temaga peaks saama vedada aeg ajalt suuremaid asju. Minu silmis maksab selline auto alates 20 000.
-
Külaline
Minu sellistele kriteeriumitele vastav linnamaastur läbisõiduga 64000 maksis 9500.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 16:52 Auto võiks olla töökindel, et ei jäta sind teele. Rooli taga võiks olla mugav istuda, salongis võiks iga ilmaga valitseda normaalne temperatuur. Temaga peaks saama vedada aeg ajalt suuremaid asju. Minu silmis maksab selline auto alates 20 000.
-
Külaline
Mis auto? Mis aasta? Mis läbisõit?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:09Minu sellistele kriteeriumitele vastav linnamaastur läbisõiduga 64000 maksis 9500.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 16:52 Auto võiks olla töökindel, et ei jäta sind teele. Rooli taga võiks olla mugav istuda, salongis võiks iga ilmaga valitseda normaalne temperatuur. Temaga peaks saama vedada aeg ajalt suuremaid asju. Minu silmis maksab selline auto alates 20 000.
-
Külaline
Jaapanlane, ostsin 2020, on 2011 väljalase. Siiani tip-top, 0 probleemi, ainult tavalised hooldused ja kuluosad. Läbisõidu ostmisel juba ütlesin enne.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:26Mis auto? Mis aasta? Mis läbisõit?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:09Minu sellistele kriteeriumitele vastav linnamaastur läbisõiduga 64000 maksis 9500.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 16:52 Auto võiks olla töökindel, et ei jäta sind teele. Rooli taga võiks olla mugav istuda, salongis võiks iga ilmaga valitseda normaalne temperatuur. Temaga peaks saama vedada aeg ajalt suuremaid asju. Minu silmis maksab selline auto alates 20 000.
-
Külaline
Ei no eestlasele ikka alla 50 000 auto sõiduks ei kõlba. Mis siis, et muidu on maksud kõrged ja toit poes kallis.
-
Külaline
Mulle kõlbab 5000 eurone auto ka, aga paraku ei oska ma seda ise parandada. Ja kui ta mul mitte töötavana garaazis istub, on see 5 tuhhi kergelt maha visatud raha, ei?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 20:54 Ei no eestlasele ikka alla 50 000 auto sõiduks ei kõlba. Mis siis, et muidu on maksud kõrged ja toit poes kallis.
Ja iga kahe nädala tagant mehhaaniku juures käia ei ole ka mitte sugugi odav lõbu
-
Külaline
Mul on Volks. 2008 aasta väljalase. Ostetud aastal 2012. Maksis 6000 euri. Veel kestab kenasti 
-
Külaline
Miks sa arvad, et 5 tuhhine iga 2 nädala tagant remondis käib?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 21:16Mulle kõlbab 5000 eurone auto ka, aga paraku ei oska ma seda ise parandada. Ja kui ta mul mitte töötavana garaazis istub, on see 5 tuhhi kergelt maha visatud raha, ei?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 20:54 Ei no eestlasele ikka alla 50 000 auto sõiduks ei kõlba. Mis siis, et muidu on maksud kõrged ja toit poes kallis.
Ja iga kahe nädala tagant mehhaaniku juures käia ei ole ka mitte sugugi odav lõbu
Ma see, kellel on 5 tuhhine volvo on. 3 aastat ja selle aja jooksul olen vaid korra kivi piduriketta vahelt ära käinud võtmas töökojas. Ja no jah korra olen vahetanud pagasniku luugi avamise paneeli(tegin ise seda, naisterahvas). See tüüpviga.
Eelmine auto oli 1998a vana parsa. Sõitis ka 3a ilma probleemideta. Isegi puhtalt ülevaatuselt läks läbi. Ostain 500 eest. Sest kiirelt oli vaja tööautoks midagi.
-
Külaline
Mida kõike sa ei tee ja ei ole eks. Imelik et kogu elu foorumis veedad.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 22:21Miks sa arvad, et 5 tuhhine iga 2 nädala tagant remondis käib?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 21:16Mulle kõlbab 5000 eurone auto ka, aga paraku ei oska ma seda ise parandada. Ja kui ta mul mitte töötavana garaazis istub, on see 5 tuhhi kergelt maha visatud raha, ei?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 20:54 Ei no eestlasele ikka alla 50 000 auto sõiduks ei kõlba. Mis siis, et muidu on maksud kõrged ja toit poes kallis.
Ma see, kellel on 5 tuhhine volvo on. 3 aastat ja selle aja jooksul olen vaid korra kivi piduriketta vahelt ära käinud võtmas töökojas. Ja no jah korra olen vahetanud pagasniku luugi avamise paneeli(tegin ise seda, naisterahvas). See tüüpviga.
Eelmine auto oli 1998a vana parsa. Sõitis ka 3a ilma probleemideta. Isegi puhtalt ülevaatuselt läks läbi. Ostain 500 eest. Sest kiirelt oli vaja tööautoks midagi.
-
Külaline
Nagu sa isegi.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 22:22Mida kõike sa ei tee ja ei ole eks. Imelik et kogu elu foorumis veedad.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 22:21Miks sa arvad, et 5 tuhhine iga 2 nädala tagant remondis käib?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 21:16
Mulle kõlbab 5000 eurone auto ka, aga paraku ei oska ma seda ise parandada. Ja kui ta mul mitte töötavana garaazis istub, on see 5 tuhhi kergelt maha visatud raha, ei?
-
Külaline
Minu meelest see on lahe. Ja mul poleks selle vastu midagi, aga mina kahjuks mitte elu sees ei tee ise auto juures midagi. Ja mulle tundub, et uue autoga on tõenäosus, et ta katki läheb - vähemalt alguses - väiksem.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 22:21Miks sa arvad, et 5 tuhhine iga 2 nädala tagant remondis käib?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 21:16Mulle kõlbab 5000 eurone auto ka, aga paraku ei oska ma seda ise parandada. Ja kui ta mul mitte töötavana garaazis istub, on see 5 tuhhi kergelt maha visatud raha, ei?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 20:54 Ei no eestlasele ikka alla 50 000 auto sõiduks ei kõlba. Mis siis, et muidu on maksud kõrged ja toit poes kallis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist