Tulen vaatan kiirlinkide lehele ja jälle
-
Külaline
Tulen vaatan kiirlinkide lehele ja jälle
midagi huvitavat ei ole. Miks seal ei ole võimalust: Märgi foorumid loetuks
-
Külaline
On ju küll seal nupuke märgi kõik loetuks, üleval oranži joone kohal sealsamas rivis, kus lehekülgede numbrid jooksevad.
-
Külaline
Mina näen seda ainult siis kui lähen avalehele.
-
Külaline
Ok, täiendan, see on ainult kiirlingil "Vaata lugemata postitusi", aga neid sa ju tahadki maha korjata, seega peaks piisav olema küll, kui seal need maha klikkida.
-
Külaline
Miks ma lugemata peaksin vaatama. Ikka Aktiivseid vaatan, et kas ometi mõni huvitav juurde tulnud või kas mõnele vastatud.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:56Ok, täiendan, see on ainult kiirlingil "Vaata lugemata postitusi", aga neid sa ju tahadki maha korjata, seega peaks piisav olema küll, kui seal need maha klikkida.
-
Külaline
Mulle sobiks ka, et aktiivsete lehel oleks võinalus, et saaks märkida kõik teemad loetuks, nagu on avalehel.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 11:31Miks ma lugemata peaksin vaatama. Ikka Aktiivseid vaatan, et kas ometi mõni huvitav juurde tulnud või kas mõnele vastatud.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:56Ok, täiendan, see on ainult kiirlingil "Vaata lugemata postitusi", aga neid sa ju tahadki maha korjata, seega peaks piisav olema küll, kui seal need maha klikkida.
-
Külaline
Mõnda teemat ei tahagi lugeda ja ei taha, et ma näeks seda kui lugemata. Veelparem kui saaks märkida mõne teema nii, et ma seda nimekirjas ei näekski. Mingi teema võib olla kellelegi huvitav, aga mul juba villand, et palju te näiteks heinmetas teemal jahute. Et vaatad ups uus postitus, aga teemas mida enam näha ka ei taha. Vat.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 11:39 Mulle sobiks ka, et aktiivsete lehel oleks võinalus, et saaks märkida kõik teemad loetuks, nagu on avalehel.
-
Külaline
See oleks veel kõige parem jah! Kustutaksin kohe need õnnetukeste seksi teemal kiimlemised ära, Heinmets oli ka tüütu.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 11:50Mõnda teemat ei tahagi lugeda ja ei taha, et ma näeks seda kui lugemata.
-
Külaline
Ma ei saa üldse aru, mis probleem teil on
Siin nii vähe teemasid, et mittehuvitavatest libised lihtsalt üle. Mind näiteks absoluutselt ei huvita influenserid või mallukas, mõttetud klatšiteemad. Heinmetsa lugu polegi nõrganärvilistele. Elektri-teema on hetkel aktuaalne, seda jälgin. Jne.
Siin nii vähe teemasid, et mittehuvitavatest libised lihtsalt üle. Mind näiteks absoluutselt ei huvita influenserid või mallukas, mõttetud klatšiteemad. Heinmetsa lugu polegi nõrganärvilistele. Elektri-teema on hetkel aktuaalne, seda jälgin. Jne.
-
Külaline
Panin ka kunagi jälgimise teateid, aga see muutus tüütuks.
-
Külaline
Milleks neid peaksin vaatama, kui minu probleem on vastupidine?Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:56Ok, täiendan, see on ainult kiirlingil "Vaata lugemata postitusi", aga neid sa ju tahadki maha korjata, seega peaks piisav olema küll, kui seal need maha klikkida.
-
Külaline
Alkoholiteemad lülitaksin ka välja.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 11:59See oleks veel kõige parem jah! Kustutaksin kohe need õnnetukeste seksi teemal kiimlemised ära, Heinmets oli ka tüütu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist