Seksidieet
Seksidieet
Olen kuulnud, et selline asi on olemas, kas see vastab tõele, või on mingi müüt? Praktilisi kogemusi on kellelgil? Kui tihti pidi asjatama, et figuurile hakkas? Või on lihtsalt ikkagi laialt levinud soovmõtlemine.
-
Külaline
Tore teema muidugi taas, aga nüüd räägi kõigepealt, kuidas sul endal sellega on.
-
Külaline
Ma pole küll teda näinud, aga millegipärast ma tunnen, et ta meeldib mulle. Ja kui mõlemale sobib, siis ka seda seksidieeti proovida.
Iseenesest ju see dieet tahab füüsilist pingutust kui aktiivne pool olla. Kalorid põlevad sel ajal ma usun.
-
Külaline
Tolmukübe, palun loe see artikkel läbi ja saadki vastuse. Keskmine seksi ajal põletatud kalorikulu on naistel 69 kcal. See on umbes nagu suurem õun. Eks sa siis katsu nuputada, kas seksi abil saab kaalust alla või ei saa: https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... du-kalorid
Jah, aitäh artikli eest, lugesin läbi, ikkagi seksidieet on üks suur ja laialt levinud müüt. Siin ka mõnedes postitustes vihjatakse, justnagu kes teab kui kõhnaks seksides läheb, aga ei lähe midagi. Tavaline füüsiline aktiivsus, ja veel väheaktiivne, ei see võta. Ei tea, kust see müüt on alguse saanud, vist kõhnad ajavad ringi, siis selle järgi otsustatakse. Müüt elab oma elu.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:55 Tolmukübe, palun loe see artikkel läbi ja saadki vastuse. Keskmine seksi ajal põletatud kalorikulu on naistel 69 kcal. See on umbes nagu suurem õun. Eks sa siis katsu nuputada, kas seksi abil saab kaalust alla või ei saa: https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... du-kalorid
-
Külaline
Mis on sinu selle postituse mõte, äkki selgitad.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Veebr 2025 12:44Jah, aitäh artikli eest, lugesin läbi, ikkagi seksidieet on üks suur ja laialt levinud müüt. Siin ka mõnedes postitustes vihjatakse, justnagu kes teab kui kõhnaks seksides läheb, aga ei lähe midagi. Tavaline füüsiline aktiivsus, ja veel väheaktiivne, ei see võta. Ei tea, kust see müüt on alguse saanud, vist kõhnad ajavad ringi, siis selle järgi otsustatakse. Müüt elab oma elu.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:55 Tolmukübe, palun loe see artikkel läbi ja saadki vastuse. Keskmine seksi ajal põletatud kalorikulu on naistel 69 kcal. See on umbes nagu suurem õun. Eks sa siis katsu nuputada, kas seksi abil saab kaalust alla või ei saa: https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... du-kalorid
-
Külaline
Ütleme nii, et paljud paksukesed lähevad armudes kuidagi saledamaks. Nad ei maga ega söö teadagi.
Mis on dieet üldse? See on eritoitumine vastavalt vajadustele - mida organism vajab. Mõnele midagi juurde, mõnele miskit vähemaks. Toitud õigesti, muutud kenamaks.
Seks on ilmselgelt toitumine. Mine peale seksi peegli ette ja vaata, mida näed? Omast kogemusest võin õelda - peale head koosolemist on keha palju - palju ilusam, näovormid parimal viisil esile toodud, silmad suured, selged ja säravad. Sassis juuksed kuidagi iseenesest õigel moel seatud, nahk pehme ja silitatud. Oled vaba, vaba ja hoitud hing. No ei pea olema saledam, muutud lihtsalt ilusaks.
Oli mu elus kord mees, ei ta hoolinud minust ega armastanud kübekestki mind, kuid midagi ta minu näol oma eelneva elu üleminekule kompetatsiooniks sai. Muutus mingil hetkel välimuselt kenamaks. Ei mina tea, kuidas ta teiste naistega oli, või tegi, või tahtis, või soovis. Mina nägin vaid päris teda kaa, vahest ja korraks, ja ausalt öeldes oli see ilus.
Õnneks leidis ta omale kellegi oma, armus hullupööra. Tema väljakutse ei olnud rahu - energia ei voolanud. Minu nägemuse kohaselt inimesed, kes ei taha endast anda välja ega oska võtta vastu, kosuvad, muutuvad energeetiliselt nähtavalt ihneks ja ahneks ja... peidus pool saab eriti nähtavaks.
-
Külaline
Mida tähendab sõna KELLELGIL?
-
Külaline
Mine näri tähti mujal.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 23:48 Mida tähendab sõna KELLELGIL?
-
Külaline
Ma saan aru, et selle postituse mõte on nagu arutlus soovituse üle, et seksiga saab kaalust alla võtta.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 17:49Mis on sinu selle postituse mõte, äkki selgitad.Tolmukübe kirjutas: ↑08 Veebr 2025 12:44Jah, aitäh artikli eest, lugesin läbi, ikkagi seksidieet on üks suur ja laialt levinud müüt. Siin ka mõnedes postitustes vihjatakse, justnagu kes teab kui kõhnaks seksides läheb, aga ei lähe midagi. Tavaline füüsiline aktiivsus, ja veel väheaktiivne, ei see võta. Ei tea, kust see müüt on alguse saanud, vist kõhnad ajavad ringi, siis selle järgi otsustatakse. Müüt elab oma elu.Külaline kirjutas: ↑08 Veebr 2025 10:55 Tolmukübe, palun loe see artikkel läbi ja saadki vastuse. Keskmine seksi ajal põletatud kalorikulu on naistel 69 kcal. See on umbes nagu suurem õun. Eks sa siis katsu nuputada, kas seksi abil saab kaalust alla või ei saa: https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... du-kalorid
Et kas seks on mingi eriline moodus. või on see lihtsalt mingi füüsiline aktiivsus, nagu nt akna pesemine.
-
Külaline
Paraku uuringud sinu arvamust ei kinnita. Mees kulutab seksi jooksul keskmisel 100 kcal, naine 70. Kuna mehed on üldiselt suuremad ja nende keha kulutab ka tegevuseta olles rohkem kilokaloreid, siis nende arvude põhjal võib öelda, et mehed ei liiguta naistest rohkem ja rohkem kilokaloreid ei kuluta. Mõlemad kulutavad seksides väga vähe kilokaloreid ja kaalule ei mõju see mitte kuidagi positiivselt.Postitus on kustutatud
-
Külaline
Jutt õigeKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 12:38Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 05:45Ma saan aru, et selle postituse mõte on nagu arutlus soovituse üle, et seksiga saab kaalust alla võtta.
Et kas seks on mingi eriline moodus. või on see lihtsalt mingi füüsiline aktiivsus, nagu nt akna pesemine.
1. kui naine oleks aktiivne, läheks mees paksuks. Kui mees on paks, siis järelikult ei ole ta aktiivne.
2. põhjus, miks naised seksida ei taha, on hirm paksuksminemise ees.
-
Külaline
Kõige kiiremini võtab naine alla, kui ta oma partnerist lahku läheb. Siis on sale. Kui uue suhte kindla suhte leiab, hakkab jälle kosuma. Sellised on minu tähelepanekud.
-
Külaline
Mul oli vastupidi. Mis sa nüüd selle teadmisega teed?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 13:22 Kõige kiiremini võtab naine alla, kui ta oma partnerist lahku läheb. Siis on sale. Kui uue suhte kindla suhte leiab, hakkab jälle kosuma. Sellised on minu tähelepanekud.
-
Külaline
Midagi. Kosun vaiselt.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 15:39Mul oli vastupidi. Mis sa nüüd selle teadmisega teed?Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 13:22 Kõige kiiremini võtab naine alla, kui ta oma partnerist lahku läheb. Siis on sale. Kui uue suhte kindla suhte leiab, hakkab jälle kosuma. Sellised on minu tähelepanekud.![]()
-
Külaline
Seda siis kui mõõteriist on kõrval.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 1970 04:15 Postitus on kustutatud
Muidu pildi järgi ei saa sa aru.
-
Külaline
Iga inimene saab aru, kas 14 või 18. Selleks pole joonlauda vaja.
-
Külaline
OK, seega naine peab 1 kilo rasva kulutamiseks 100 korda seksima ja mees 70 korda. Anna minna! Aga kuna sul meest pole ja rasva on rohkem kui küll, siis pead vist tesistuguseid dieete proovima.Külaline kirjutas: ↑09 Veebr 2025 13:01 Mees kulutab seksi jooksul keskmisel 100 kcal, naine 70.
-
Külaline
Ei saa sa pildilt midagi aru, kui võrdlust pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist