Mis trenni te teete?
Mis trenni te teete?
Mina võimlesin kunagi, nüüd mõtlen, et peaks uuesti alustama, liigutamine on tervisele kasulik. Ega ei pea palju tegema, aga mõõdukalt, et liigesed lahti läheksid. Üle ei pea pingutama. Ja suvel võib võimlemise asemel jalutada või ujuda. Kes trenni ei tee, kas laiskus takistab, või ei ole motiivi?
-
Külaline
Jooksulindil iga päev tund-poolteist käimist 6 kiirusel ja igal hommikul ja õhtul plank. Hakkasin treenima, kui perearst teatas, et aeg on hakata võtma vererõhurohtu.Tolmukübe kirjutas: ↑06 Veebr 2025 16:44 Mina võimlesin kunagi, nüüd mõtlen, et peaks uuesti alustama, liigutamine on tervisele kasulik. Ega ei pea palju tegema, aga mõõdukalt, et liigesed lahti läheksid. Üle ei pea pingutama. Ja suvel võib võimlemise asemel jalutada või ujuda. Kes trenni ei tee, kas laiskus takistab, või ei ole motiivi?
-
Külaline
Aastaid tegelesin crossfit'iga, koroona ajal avastasin enda jaoks calisthenisc'si ja sellega tegelen siiani. Mulle meeldib omaette ja omas tempos treenida.
-
Külaline
Jõusaal 3-4× nädalas min 1 tund. Soojal ajal matkamine ja jõusaal. Kui tuju tuleb, viin end mõnele metsarajale jooksma.
-
Külaline
Jõusaal 3x nädalas, korralik trenn.
Ujun umbes 2-4x kuus (kerge ja ei midagi erilist, lihtsalt edasi-tagasi).
Tantsutrenn 2x nädalas rühmaga. Nüüd lisasin veel 1x eraõpetajaga ka, eks näis, kuidas hakkama saan
. Tegemist on erinevate tantsustiilidega. See, mida eraõpetaja pakub, on lihtsalt nii haruldane.
Ujun umbes 2-4x kuus (kerge ja ei midagi erilist, lihtsalt edasi-tagasi).
Tantsutrenn 2x nädalas rühmaga. Nüüd lisasin veel 1x eraõpetajaga ka, eks näis, kuidas hakkama saan
-
Külaline
Ei tee trenni. Töö on jalgadel ja füüsiline. Olen õhtuks täiega väsinud, ei jõuagi enam midagi teha.
-
Külaline
Spordiklubis umbes 1-2 tundi päevas. Kas eratreeneriga jõuksis või tavaline rühmatrenn. Erakordselt nüri igatipidi, aga midagi pole parata. Elustiil on s*tt ja ilma spordiklubita ei liiguks üldse. Kui lund oleks, käiks suusatamas. Kui suvi oleks, käiks golfis. Kui seal oleks küüned, oleks pesa puu otsas.
-
Külaline
Jõusaal 4x nädalas (kardio ja jõud).
Nendel päevadel, kui jõusaalis ei käi, üritan väljas piisavalt end liigutada.
Nendel päevadel, kui jõusaalis ei käi, üritan väljas piisavalt end liigutada.
-
Külaline
Teen 5 trenni nädalas ning valdavalt jõutrenni, et massi tõsta. Sobivad nii jõusaal kui ka rühmatrennid (nt pump). Elustiil pigem liikuv, 10k sammu päevast tuleb kindlasti ära igapäevaselt.
-
Külaline
2x nädalas pilates ja jooks või libedaga kõndimine. Õnneks see talv libedust siin Kadrioru kandis palju pole olnud.
Jõusaal, lihastoonost on kehale vaja. Lisaks kardio mõttes kas trennid jooksulindil või pikemad tempokõnnid looduses.
-
Külaline
Tegelen ka mitte crossfiti, vaid selle teisega. Väga meeldib. Aga sellel on ka eestikeelne nimi.Külaline kirjutas: ↑06 Veebr 2025 17:07 Aastaid tegelesin crossfit'iga, koroona ajal avastasin enda jaoks calisthenisc'si ja sellega tegelen siiani. Mulle meeldib omaette ja omas tempos treenida.
Jooksen iga päev, ca 15 km. Kui ilm ei kannata, siis selleks puhuks koju ostetud jooksulint.
-
Külaline
Ma ka imestasin ja mõtlesin midagi sarnast.Külaline kirjutas: ↑07 Veebr 2025 12:22 Postitus on kustutatud
-
Külaline
2 korda nädalas vesiaeroobika ja kodus teen mingeid füsioterapeudi antud venitusharjutusi igapäevaselt.
-
Külaline
Ma ka imestan, et igasugune suurem liikumine on siin miinustatud. Terves kehas terve vaim 
-
Külaline
kahel päeval tööl käies liigun 10 000 sammu, neljal päeval kaevan, kärutan liiva ja kruusa, riisun lehti, kolan metsas, suvel ujun, sõidan rattaga jne. ühel ülejäänud päeval kas puhkan või käin ujumas(talvel siis). ujun miski 50-70 basseinipikkust.
-
Külaline
Ei usu. Mina olen soliidses eas, 50 ja minuvanustel on jõusaal veres. Ise alustasin 35 aastat tagasi, olen fit, aga mitte muskel.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist