Kui teie mees tarbib prostituute

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 19:18Sa suumõnuleja, kontrolli ikka, kas su prostitutka teeb oma tööd korralikult. Kogenud prostid teevad suu asemel käega
Ilmselt teed ka sina suu asemel käega, sest kust sa muidu sellist asja teaks :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:56Täitsa imelik, et mees naudib sellist seksi palju rohkem kui ausat seksi, kus naine päriselt ka naudib - võtab sinu jaoks aega ja on huvitatud sinust kui mehest ja hoolib sinu heaolust.

Oleksin mina mees, siis ma iga kell eelistaksin pühendunud ja siiralt minu heaolust huvitatud naisest, mitte sellisest, kes teeb lihtsalt tööd ja keda mina üldse tegelikult ei huvita.
Vahelduse mõttes on selline natukene räpane suuseks auto tagaistmel huvitav ja erutav. Juba see autoga kohtumispaika sõitmine erutab, sest sa tead, et 5 minuti pärast lutitad sa juba teda.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:56Aga, kuna need prostid on valdavalt kõik vene ja ukraina naised, siis jääbki mulje, et nad on palju paremad ja naudivad minetti palju rohkem kui need eesti naised,
Ei mul pole ka eesti naiste vastu midagi. Nende 60 tasuta naise seas on igati vink vonks kogemusi olnud. Ma ei alahindaks siin eesti naist :D
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:11
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:56Aga, kuna need prostid on valdavalt kõik vene ja ukraina naised, siis jääbki mulje, et nad on palju paremad ja naudivad minetti palju rohkem kui need eesti naised,
Ei mul pole ka eesti naiste vastu midagi. Nende 60 tasuta naise seas on igati vink vonks kogemusi olnud. Ma ei alahindaks siin eesti naist :D
Oot! Just oli ju jutt, kuidas eesti naine ei taha üldse suuseksi. Aga vat see tasuline slaavitar lausa hullub võõrale mehele minetti tehes.

Õudne! Lihtsalt piinlik, kui naiivseid mehi on olemas!
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:09
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:56Täitsa imelik, et mees naudib sellist seksi palju rohkem kui ausat seksi, kus naine päriselt ka naudib - võtab sinu jaoks aega ja on huvitatud sinust kui mehest ja hoolib sinu heaolust.

Oleksin mina mees, siis ma iga kell eelistaksin pühendunud ja siiralt minu heaolust huvitatud naisest, mitte sellisest, kes teeb lihtsalt tööd ja keda mina üldse tegelikult ei huvita.
Vahelduse mõttes on selline natukene räpane suuseks auto tagaistmel huvitav ja erutav. Juba see autoga kohtumispaika sõitmine erutab, sest sa tead, et 5 minuti pärast lutitad sa juba teda.
Oota, mis see su oma naine arvaski sellest asjast?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:21
Oot! Just oli ju jutt, kuidas eesti naine ei taha üldse suuseksi. Aga vat see tasuline slaavitar lausa hullub võõrale mehele minetti tehes.

Miks sul piinlik on?
Sulle on õudne?

Hullub või mitte, aga teeb töö ära.
See on nagu, et mees võib valetada aga peaasi, et räägib ilusaid sõnu. Hea on ju kuulata.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 19:58
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 19:18 Sa suumõnuleja, kontrolli ikka, kas su prostitutka teeb oma tööd korralikult. Kogenud prostid teevad suu asemel käega ja jobuklient teeb uhh! ja ahh! ja ei saa tolkugi aru.
Postitus on kustutatud
On küll vahe. Kui rumal saab üks naine olla. Saan aru, et kogemusi pole, aga loe raamtuid. Googelda,
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:40
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:27
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:07 Kui minu mees tarbiks proste...?
Siis ta poleks enam minu mees.
Kui on terve suhe koos rahuldustpakkuva seksuaaleluga siis mees ei tarbigi. Kas on siis?
Minu mees tarbis. Ometigi kinnitab mulle, et minu juures ei olnud tal mitte midagi puudu ja et ta ei taha mitte mingil juhul minust lahku minna.
Mees valetas. Heasüdamlikult valetas. Ei tahtnud sulle haiget teha. Ja nii valetaski su "seksi jumalannaks" Seega on hea mees ja hoia teda.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:11

Raha ja kingituste eest on ka eesti naine nõus suhu võtma.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:33

Miks sul piinlik on?
Sulle on õudne?

Hullub või mitte, aga teeb töö ära.
See on nagu, et mees võib valetada aga peaasi, et räägib ilusaid sõnu. Hea on ju kuulata.
Küsimus ei ole praegu selles, kas "teeb töö ära" - jah, seda prost ilmselt teeb, vaid selles, et mees peab sellist naist - slaavitari, palju paremaks seksijaks kui eesti naist, kes temast, kui seksparnterist tõenäoliselt hoolib ja kes seksib temaga omal soovil ning ilmselt naudib seda seksi päriselt ise ka.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:36
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 21:40
Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 10:27

Kui on terve suhe koos rahuldustpakkuva seksuaaleluga siis mees ei tarbigi. Kas on siis?
Minu mees tarbis. Ometigi kinnitab mulle, et minu juures ei olnud tal mitte midagi puudu ja et ta ei taha mitte mingil juhul minust lahku minna.
Mees valetas. Heasüdamlikult valetas. Ei tahtnud sulle haiget teha. Ja nii valetaski su "seksi jumalannaks" Seega on hea mees ja hoia teda.
Kui valetas, siis miks ta minuga ikka koos tahab elada? Miks ta siis mingit normaalset naist omale ei võta?
Külaline

Oot! Just oli ju jutt, kuidas eesti naine ei taha üldse suuseksi
Ma pidasin silmas vaginaalset seksi. Puust ja punaseks. Olen n_ssinud vaginaalselt tasuta 60 eesti naist (ok mõni tegi ka suuseksi) ka nende 60 naise seas oli mul igati vinks vonks mälestusi.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Veebr 2025 22:39Raha ja kingituste eest on ka eesti naine nõus suhu võtma.
Kui juba raha maksta, siis parem vali mõni slaavitar, neil on see mineti tegemine kuidagi loomulikum tegevus.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 17:37
Ma pidasin silmas vaginaalset seksi. Puust ja punaseks. Olen n_ssinud vaginaalselt tasuta 60 eesti naist (ok mõni tegi ka suuseksi) ka nende 60 naise seas oli mul igati vinks vonks mälestusi.
Postitus on kustutatud
Seda ju pole teab mis palju. Näiteks kui võtta ajavahemik 10 aastat, siis teeb see 6 naist aastas. Aga kuidas sa muidu selle õige üles leiad, kui ei proovi?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 17:43
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 17:37
Postitus on kustutatud
Seda ju pole teab mis palju. Näiteks kui võtta ajavahemik 10 aastat, siis teeb see 6 naist aastas. Aga kuidas sa muidu selle õige üles leiad, kui ei proovi?
Omavahel öeldes, siis on ikka küll palju. Ükskõik, mis aastate peale need partnerid ära jagada. Üldse - selline, aastate peale partnerite arvu ärajagamine on täiesti napakas.

Raudselt ei leia selline tüüp mitte kunagi seda õiget. Seega, öelda, et niimoodi käib "selle õige otsimine" on lihtsalt jabur. Tegelikult selline ei otsigi seda õiget, vaid lihtsalt k...b ringi.

Mul (vanus 50+) oleks oma elus vaid üks mees, kui vaid see mees ei oleks olnud vä..jas petja. Pärast teda on mul olnud veel kolm meest ning loodan, et rohkem enam ei tule. Viimane mees tundub olema minuga sarnaste väärtushinnangutega.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 17:49Postitus on kustutatud
Kas sõna n_ssima on sinu arvates ropp. Parandame lause. Olen suksutanud elus tasuta 60 eesti naist.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 19:34
Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 17:49Postitus on kustutatud
Kas sõna n_ssima on sinu arvates ropp. Parandame lause. Olen suksutanud elus tasuta 60 eesti naist.
Nii vähe? See on vallalise mehe 1 aasta arv.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 19:40Nii vähe? See on vallalise mehe 1 aasta arv.
Ma ei ole välimuselt Brad Pitt, seega 60 aasta jooksul ei tulnud omal ajal kuidagi välja.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Veebr 2025 19:50Postitus on kustutatud
Püha jumal! Inimesed ongi erinevad. Mõni siin kirjutab, et tal elus 4 meest olnud kokku. Kui nii siis nii. Mina ei hakka teda halvustama. Tegelikult ei ole ju olemas mingit riigi poolt kehtestatud numbrit- vaat nii palju võib sul elus partnereid olla. Leppige palun sellega, et mõnel on 4, mõnel 12, mõnel 60. Kõik need numbrid ei ole ju midagi erilist.
Külaline

Keha müügiga tegelevad siiski naised ja see ongi naiste teenistus. Kuidas saab mees olla paha kui pakub naistele seksi eest raha? Tasuta naine ei liiguta mehe jaoks lillegi, eks selleks see raha välja mõeldigi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Tigger ja 1 külaline