Kirsti suhtest 16 aastat noorema Mikuga
-
Külaline
[quote=Külaline post_id=74052 time=
Mu sõbrannal on 22 aastat noorem mees, miski 10 aastat koos. Mees on rikkam, maja ja ettevõtte osalusega, kena. Naisel laenuvaba 3-ne Tallinnas heas piirkonnas, lapsed kodust läinud, kena. Kumbki pole paks ega kole.
[/quote]
Kelle lapsed?
Mu sõbrannal on 22 aastat noorem mees, miski 10 aastat koos. Mees on rikkam, maja ja ettevõtte osalusega, kena. Naisel laenuvaba 3-ne Tallinnas heas piirkonnas, lapsed kodust läinud, kena. Kumbki pole paks ega kole.
[/quote]
Kelle lapsed?
-
Külaline
No vanamehed maksavad noortele naistele ka peale. Ega neid muidu noored naised ju ei taha. Lisaks ülalpidamisele, reisidele ja autole pead maksma ka tuunimise, kleitide ja hobide eest. Vaata kui kalliks läks EK-i pidamine. Tahtis veel Eesti laulul ka esineda, see ei olnud odav. Nooremad mehed ikka tavaliselt käivad ise ka tööl, natuke ainult toetad kalli reisiga ja nii.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 10:55Üldjuhul maksavad. Voodis pingutavad ka kõigest väest. Nende elutarkus ütleb, et kui ei pinguta on vennike varsti läinud. Tuleb kinni hoida. Kuigi alateadvuses teab, et see päev tuleb ikka kunagi.
-
Külaline
Kelle lapsed?Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 20:51 [quote=Külaline post_id=74052 time=
[/quote]
Kuna sul tundub seda haridust selline 6 klassi, siis aitan arvutada. Laste isa lapsed. Laste isa pole 10 aastat koos olnud mees, vastasel juhul poleksid lapsed kodust läinud. Kas saad kusagilt tugiteenust? Sest ilmselgelt sa oma igapäevase eluga hakkama ei saa.
-
Külaline
Tavaline parema taseme reis on 1500 eur nädal, ja seda saab suht iga suvakas mees, kes teenib 3000 neto, endale 4-6 x aastas lubada.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 20:50Mulle tundub nende kahe proua puhul küll nii. MK on sellest ise rääkinud ja KT rääkis samamoodi, et tema on rikas, saab oma perele reise ja muud lubada.
Loll naine, kes oma mees ülal peab.
-
Külaline
Mis sina selle pärast muretsed. Mehed peavad kõik oma noori naisi üleval, see sind millegipärast ei häiri.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:16Tavaline parema taseme reis on 1500 eur nädal, ja seda saab suht iga suvakas mees, kes teenib 3000 neto, endale 4-6 x aastas lubada.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 20:50Mulle tundub nende kahe proua puhul küll nii. MK on sellest ise rääkinud ja KT rääkis samamoodi, et tema on rikas, saab oma perele reise ja muud lubada.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 09:22
Kas sa arvad, et need naised, kel on 16 aastat noorem mees ja kellest siin teemas juttu on, maksavad suhtele peale?
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:26Mis sina selle pärast muretsed. Mehed peavad kõik oma noori naisi üleval, see sind millegipärast ei häiri.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:16Tavaline parema taseme reis on 1500 eur nädal, ja seda saab suht iga suvakas mees, kes teenib 3000 neto, endale 4-6 x aastas lubada.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 20:50
Mulle tundub nende kahe proua puhul küll nii. MK on sellest ise rääkinud ja KT rääkis samamoodi, et tema on rikas, saab oma perele reise ja muud lubada.
-
Külaline
Kui oled inetu mees, lühikest kasvu, koledate riietega, selline, kellele tänaval järgi ei vaadata-siis peadki maksma, kui soovid kellegagi aega veeta.. Normaalsed, kenad, hea välimusega ning endaga hästi toimetulevad inimesed endale teistpoolt ei osta. Inimesed on koos armastusest, mitte tehingust. Sulle on seda muidugi keeruline seletada. Ehk veab sul järgmises elus.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:26Mis sina selle pärast muretsed. Mehed peavad kõik oma noori naisi üleval, see sind millegipärast ei häiri.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:16Tavaline parema taseme reis on 1500 eur nädal, ja seda saab suht iga suvakas mees, kes teenib 3000 neto, endale 4-6 x aastas lubada.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 20:50
Mulle tundub nende kahe proua puhul küll nii. MK on sellest ise rääkinud ja KT rääkis samamoodi, et tema on rikas, saab oma perele reise ja muud lubada.
-
Külaline
Enam nii palju ei ole jah. Mulle tundus, et hakkas vaiksemaks jääma pärast seda, kui siin hakati pakkuma, kes ta olla võiks.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 08:14Daam ise pole enam oma mehest rääkinud, küll aga ei saa see siinne vanamees sellest üle ega ümber. Igas teemas on vaja seda mainida. Vanamehele ei meeldi üldse jõukamad naised, see ajab teda kohe väga marru, et mõnel naisel võib raha olla, aga temal ei ole. Siis hakkab kohe tulema, joodikmutt, mehe paljaks koorinud, aher lehm ja mis tal kõik on. Viimane õlekõrs tal on see, et sellisel naisel pole kindlasti lapsi, sellega saab siis lajatada.Jah, see vanamees on hakanud teda viimasel ajal osatama. Ei tasu arvata, et ma olen nii rumal ja ei tunne ära, millal kumb neist sõna võtab. Kuigi, kui nüüd järele mõelda, siis tõesti, viimasel ajal on daam tagasi tõmmanud ja hetkel enam ei meenugi, millal ta viimati siin esines.
-
Külaline
Kui raha on miks mitte. Elatakse ükskord. Raha hauda kaasa ei võta. Kui saad raha eest värsket ja noort keha pruukida siis mis nii elul viga on.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 20:54No vanamehed maksavad noortele naistele ka peale. Ega neid muidu noored naised ju ei taha. Lisaks ülalpidamisele, reisidele ja autole pead maksma ka tuunimise, kleitide ja hobide eest. Vaata kui kalliks läks EK-i pidamine. Tahtis veel Eesti laulul ka esineda, see ei olnud odav. Nooremad mehed ikka tavaliselt käivad ise ka tööl, natuke ainult toetad kalli reisiga ja nii.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 10:55Üldjuhul maksavad. Voodis pingutavad ka kõigest väest. Nende elutarkus ütleb, et kui ei pinguta on vennike varsti läinud. Tuleb kinni hoida. Kuigi alateadvuses teab, et see päev tuleb ikka kunagi.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 09:22
Kas sa arvad, et need naised, kel on 16 aastat noorem mees ja kellest siin teemas juttu on, maksavad suhtele peale?
-
Külaline
Proua rikas omas sõiduvees jälle. Tervita oma 16 a nooremat sugumürsku. Kas täna tegite seksivärki kaks või kolm korda.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:28Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:26Mis sina selle pärast muretsed. Mehed peavad kõik oma noori naisi üleval, see sind millegipärast ei häiri.Külaline kirjutas: ↑28 Jaan 2025 21:16
Tavaline parema taseme reis on 1500 eur nädal, ja seda saab suht iga suvakas mees, kes teenib 3000 neto, endale 4-6 x aastas lubada.
Loll naine, kes oma mees ülal peab.Ei tunne selliseid rotte.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kirile ja 4 külalist