Kirsti suhtest 16 aastat noorema Mikuga

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:57
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:26 Mina kogen enda puhul küll, et ma vananen tõesti, kui lugeda vanust aastates ja passist. Aga hinges ma ei vanane sellise kiirusega. Ma olen 55. Mu mees on minust 6a noorem. Juuksed ka juba hallid. Kogub kaalu. Ei ole enam mingi "noorem mees" . Kui saame kokku mu õemehega, kes on minust 15a noorem. Ka pole nagu enam mingi noorem mees. Täisa üheealised tundub. Ta pole kuidagi lapsikum või naiivsem.
Nii ta siis ongi, et kui oled rikas, ego on laes, siis võtadki pigem noorema kaaslase, kellel on võimalik. Sellega muidugi kaasneb see, et pead seda nooremat siis majanduslikult toetama, aga miks ka mitte. Raha on ju väike hind selle eest, et saad nooremaga olla.
Miks see mees peaks vaene olema? Igaüks peab oma rahaga ise toime tulema. Vaese mehe kõrval saab see elurõõm kiiresti otsa, olgu ta kui noor tahes.
Külaline

Võrdleme 55aastast ja 40 aastast inimest. Mis on need suured erinevused selles eas?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 09:05
Miks see mees peaks vaene olema? Igaüks peab oma rahaga ise toime tulema. Vaese mehe kõrval saab see elurõõm kiiresti otsa, olgu ta kui noor tahes.
Vaeste noorte naiste kõrval küll rikaste vanapässide elurõõm otsa ei saa!
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:57 Raha on ju väike hind selle eest, et saad nooremaga olla.
Lisan siia juurde, ja et saad noore kõrval ennastki nooremana tunda.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:14Daam ise pole enam oma mehest rääkinud, küll aga ei saa see siinne vanamees sellest üle ega ümber. Igas teemas on vaja seda mainida.
Mis paganama daam ja vanamees. :D Kui sul on 16 aastat noorem mees, siis on sind paslik kohe daamiks kutsuda. No kuulge :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:57Raha on ju väike hind selle eest, et saad nooremaga olla.
Kas sa arvad, et need naised, kel on 16 aastat noorem mees ja kellest siin teemas juttu on, maksavad suhtele peale?
Külaline

Kui nüüd mina tütrena teeks teema, et ema on lolliks läinud vist. Leidis 55aastasena endale 40aastase mehe. Mis vastused tuleks? Ma juba aiman ette, et pole sinu asi üldse. Las ema elab nagu talle meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 23:47
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 23:27
Külaline kirjutas: 27 Jaan 2025 22:38. Kuigi, kui nüüd järele mõelda, siis tõesti, viimasel ajal on daam tagasi tõmmanud ja hetkel enam ei meenugi, millal ta viimati siin esines.
Tõmbu siis sina ka urgu, väga tüütu on aina sama lalin.
Rikas 16 a noorema seksika sugutäkuga elav väidetavalt joodikust daam ei suutnud ennast talitseda. See lalina jutt on just tema oma. Tunnen eksimatult ära.
Eksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:14
Jah, see vanamees on hakanud teda viimasel ajal osatama. Ei tasu arvata, et ma olen nii rumal ja ei tunne ära, millal kumb neist sõna võtab. Kuigi, kui nüüd järele mõelda, siis tõesti, viimasel ajal on daam tagasi tõmmanud ja hetkel enam ei meenugi, millal ta viimati siin esines.
Daam ise pole enam oma mehest rääkinud, küll aga ei saa see siinne vanamees sellest üle ega ümber. Igas teemas on vaja seda mainida. Vanamehele ei meeldi üldse jõukamad naised, see ajab teda kohe väga marru, et mõnel naisel võib raha olla, aga temal ei ole. Siis hakkab kohe tulema, joodikmutt, mehe paljaks koorinud, aher lehm ja mis tal kõik on. Viimane õlekõrs tal on see, et sellisel naisel pole kindlasti lapsi, sellega saab siis lajatada.
Jälle sina. Rikas ja 16 a noorema mehega edukas ja mitte vananev tädike. Sa utreerid, mõtled välja, demagoigitsed ja kirjutad nii nagu oleksid lõhestunud. Pidevalt sinu sõimule härgneb sind kiitev labane tekst. Pritad jätta muljet, et sul on toetajaid? Aga lühidalt. Valeta ja valeta vähem. Oled ära tuntav oma piiratud sõnavaraga. Mis ei üketa vist isegi sadat sõna. Kuidas sind siin kutsutigi. Ühiskondlik korrapidaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:26 Mina kogen enda puhul küll, et ma vananen tõesti, kui lugeda vanust aastates ja passist. Aga hinges ma ei vanane sellise kiirusega. Ma olen 55. Mu mees on minust 6a noorem. Juuksed ka juba hallid. Kogub kaalu. Ei ole enam mingi "noorem mees" . Kui saame kokku mu õemehega, kes on minust 15a noorem. Ka pole nagu enam mingi noorem mees. Täisa üheealised tundub. Ta pole kuidagi lapsikum või naiivsem.
Hinges ei vanane. Ok. Aga kuidas välimusega on. Kuidas sugueluga on?
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:38
Eks see ongi nii, et inimene ise tunneb ennast ikka samasugusena nagu noorenagi. Ma kujutan ette, et ega need 60 aastased pässid, kellel 20 aastased naised ka ei pea asja kuidagi imelkuks. Ikka hingelt noored surmani ja 20 aastane tundub igati sobiv, 20 aastat noorem tundub vist ka juba vana.
Aga ometigi nad saavad ebdast 20-30 aastat nooremaid naisi. Vastupidine on harva. Siis on tädikesel see noorem mees mingi veaga tegelane. Meestel aga nooremad naised üldjuhul ilusad ja säravad. Mingeid paksusid,koledaid pole näinud.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 09:05
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:57
Nii ta siis ongi, et kui oled rikas, ego on laes, siis võtadki pigem noorema kaaslase, kellel on võimalik. Sellega muidugi kaasneb see, et pead seda nooremat siis majanduslikult toetama, aga miks ka mitte. Raha on ju väike hind selle eest, et saad nooremaga olla.
Sellesma ei kahtlegi, et kui mees rikas pole saab elurõõm kiirelt otsa. Enam ei erutu ka selluse peale. Aga seksivaba elu on kurb elu. Tuleb ringi vaadata ja leida mees kellel on erutav rahamõhn juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 09:17
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:57 Raha on ju väike hind selle eest, et saad nooremaga olla.
Lisan siia juurde, ja et saad noore kõrval ennastki nooremana tunda.
Need "igavesti" noored prouad on ju naeruväärsed oma kiljatustega. Olen täpselt nii vana kui tunnen enbast olevat. Paraku visuaalne pool sellistel kriitikat ei kannata. Sellist juttu ajavad prouakesed tunduvad sellised lihtsakesed olevat.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 09:22
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:57Raha on ju väike hind selle eest, et saad nooremaga olla.
Kas sa arvad, et need naised, kel on 16 aastat noorem mees ja kellest siin teemas juttu on, maksavad suhtele peale?
Üldjuhul maksavad. Voodis pingutavad ka kõigest väest. Nende elutarkus ütleb, et kui ei pinguta on vennike varsti läinud. Tuleb kinni hoida. Kuigi alateadvuses teab, et see päev tuleb ikka kunagi.
Külaline

Vanusevahega paaride kõige suurem probleen ongi, mis teised arvavad. Ja teised muudkui arvavadki. Sest kui nad on paar, siis see neile meeldib. Muidu nad seda ju poleks. Aga probleemiks on see teiste arvamine.
Ma ei tea, et vanusevahega paarid peaks rohkem pingutama et teine teda maha ei jätaks. Samavanadel paaridel on samad probkeemid. Alati on ilusamaud ja nooremaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 10:21
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 08:38
Eks see ongi nii, et inimene ise tunneb ennast ikka samasugusena nagu noorenagi. Ma kujutan ette, et ega need 60 aastased pässid, kellel 20 aastased naised ka ei pea asja kuidagi imelkuks. Ikka hingelt noored surmani ja 20 aastane tundub igati sobiv, 20 aastat noorem tundub vist ka juba vana.
Aga ometigi nad saavad ebdast 20-30 aastat nooremaid naisi. Vastupidine on harva. Siis on tädikesel see noorem mees mingi veaga tegelane. Meestel aga nooremad naised üldjuhul ilusad ja säravad. Mingeid paksusid,koledaid pole näinud.
Mu sõbrannal on 22 aastat noorem mees, miski 10 aastat koos. Mees on rikkam, maja ja ettevõtte osalusega, kena. Naisel laenuvaba 3-ne Tallinnas heas piirkonnas, lapsed kodust läinud, kena. Kumbki pole paks ega kole.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 13:16Mu sõbrannal on 22 aastat noorem mees, miski 10 aastat koos. Mees on rikkam, maja ja ettevõtte osalusega, kena. Naisel laenuvaba 3-ne Tallinnas heas piirkonnas, lapsed kodust läinud, kena. Kumbki pole paks ega kole.
Tundub nagu unistuste elu :)
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 13:20
Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 13:16Mu sõbrannal on 22 aastat noorem mees, miski 10 aastat koos. Mees on rikkam, maja ja ettevõtte osalusega, kena. Naisel laenuvaba 3-ne Tallinnas heas piirkonnas, lapsed kodust läinud, kena. Kumbki pole paks ega kole.
Tundub nagu unistuste elu :)
Tänapäeval on nii suur hulk naistest suhtest oluliselt noorema, st 10+ aastat, et see pole mingi teema. Mul oli 10 aastat noorem mees juba 25 aastat tagasi, liiatigi nüüd, kui ei huvita mitte kedagi, oled sa naine või mees.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 09:13 Võrdleme 55aastast ja 40 aastast inimest. Mis on need suured erinevused selles eas?
No just. Mitte mingit vahet selliselt pole-kui mees just botoxit ei tee :D. 55 naine ja 40 mees on täpselt samal levelil.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Jaan 2025 09:22
Mulle tundub nende kahe proua puhul küll nii. MK on sellest ise rääkinud ja KT rääkis samamoodi, et tema on rikas, saab oma perele reise ja muud lubada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kana, Kirile, libakägu, Tutiga Täi ja 6 külalist