Tegu pole nõmetsemisega, tõde ongi valus tunnistada.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 01:53Ei viita, aga kopeerin terviseteemast sinu vastuse haigestunud inimese küsimusele:
"Perearsti poole pole vast mõtet pöörduda?
Ilmselt kroonilisest nakkavast kiilaspäisusest tingitud düsenteeria."
Vastikult nõmetsed igas teemas.
Seda ehk, tulekahju
-
Külaline
Huvitav miks siis voolikud veeti ja tuletõrjeauto kaua mürises kui vahtkustutiga kustutati?
-
Külaline
Olen näinud kustutamist, kus see vaht tulebki tuletõrje masina voolikust. Vaevalt nad väikeste vahtkustutitega ringi jooksevad.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 12:20Huvitav miks siis voolikud veeti ja tuletõrjeauto kaua mürises kui vahtkustutiga kustutati?
Tööstuslikud seebimullitajad on.
Minul pole arutle.ee foorumis õigust plõksida, sõna võtta, kilde visata, palumistele vastata. Olles viidatud temaatikas pisut sees ja ka omades infot siis jagasin arutlemiseks infot. Ilmselt Teie ei tea asjast midagi ja killu panemiseks otsustasite plõksida. Miks on oma ebakompetentsus vaja nii eksponeerida? Madal enesehinnang? Minge nurka ja võtke küpsis piimaga, veresuhkur tõuseb, rahunete maha.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 16:00Postitus on kustutatudAnts kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:55Miks plõksida teemal, millest midagi ei jaga? Teie IQ vast piirneb teadmisega, kuidas juust soki sisse saab ja moos kommi sisse, aga mitte seda, kuidas mull vee sisse saab ja miks üldse on vaja tule kustutamisel mulle!Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 15:16
Näe, polegi vale, et vanainimesed lähevad lapseks tagasi. Ühes teemas rääkisid, kuidas käid viinapoes jäätist ostmas ja nüüd meenutab kustutusvaht sulle seebimullitajat. Ega vist pikka pidu enam pole.
-
Külaline
Mitte keegi ei saa inimest haiglas hoida, kui ta seal just kohtumäärusega ei ole. Kirjutab omavastutuse paberile alla ja läheb.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 21:54Muidugi mitte. Keegi aga siin soovitas uhkelt kukele saata. Eks proovigu siis.
-
Külaline
Siin oli probleem vastupidine. Kui inimesel ei ole riideid või transporti, et saaks minna. Kas siis saab haiglas kauem olla?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 18:22Mitte keegi ei saa inimest haiglas hoida, kui ta seal just kohtumäärusega ei ole. Kirjutab omavastutuse paberile alla ja läheb.
Mina ei taha midagi, ma lihtsalt viitasin, et sinna Päästeameti operatiivinfo lehele ei pruugi mingit infot tulla.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 16:31Aga miks peab. Sina tahad ainult oma uudishimu rahuldada, aga kannatanutele pole see meeldiv. Minu ema sai tulekahjus surma ja näidati telekas seda maja ja öeldi, et hukkus vanem memmeke. Mu ema ei olnud mingi memmeke ja ta oli 62 aastat vana. Minu jaoks oli see valus ja solvav.Külaline kirjutas: ↑26 Jaan 2025 16:28Meie kodu ligidal oli eelmisel suvel autoõnnetus. Ise sõitsin mööda veidi hiljem, auto oli teelt välja sõitnud, katuse peal, tossas, metsik hulk politseid, tuletõrjet ja kiirabisid jne ümber. Sellest ei ilmunud mitte midagi ei siia Päästeameti lehele ega uudistesse.
-
Külaline
Ei saa. Siis kutsutakse haigla sotsiaaltöötaja, otsitakse sulle mingid kaltsud selga, omavalitsuselt küsitakse raha sinu transpordiks ja hakkad ikka astuma.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 18:37Siin oli probleem vastupidine. Kui inimesel ei ole riideid või transporti, et saaks minna. Kas siis saab haiglas kauem olla?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 18:22Mitte keegi ei saa inimest haiglas hoida, kui ta seal just kohtumäärusega ei ole. Kirjutab omavastutuse paberile alla ja läheb.
-
Külaline
Ma mõtlen, et kas haiglatesse ju ka unustatkse aegajalt ikka riideid, millele järgi ei minda. Kas neil mingit valikut kohapeal pole pakkuda?! Eks muidugi iseasi on see, et kas sealt vajalikud asjad ja suurus leiduvad. Aga kasvõi sokid jalga ehk ikka saaks... Eestis lendab kõik prügikasti?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 19:14Ei saa. Siis kutsutakse haigla sotsiaaltöötaja, otsitakse sulle mingid kaltsud selga, omavalitsuselt küsitakse raha sinu transpordiks ja hakkad ikka astuma.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 18:37Siin oli probleem vastupidine. Kui inimesel ei ole riideid või transporti, et saaks minna. Kas siis saab haiglas kauem olla?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 18:22Mitte keegi ei saa inimest haiglas hoida, kui ta seal just kohtumäärusega ei ole. Kirjutab omavastutuse paberile alla ja läheb.
Mujal euroopas on küll sellised kastid olemas, kuhu kogutakse sinna jäetud sallid/kindad jms asjad. Garderoobides lausa sellised leiukastid, kus silt juures, et saab vajadusel võtta.
-
Külaline
On küll suurtes haiglates riideid. Saad selga midagi küll. Ma olin kunagi lapsega haiglas ja seal oli üks välismaalane lapsega, nendel polnud millegipärast riideid. Seal oli mingi perenaine, kes jagas ka pidžaamasid ja muud, tõi riided nii naisele kui lapsele. Ja läksid varsti minema ka sealt haiglast, ma ei tea kuhu, aga talveriided olid seljas mõlemal.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 19:40Ma mõtlen, et kas haiglatesse ju ka unustatkse aegajalt ikka riideid, millele järgi ei minda. Kas neil mingit valikut kohapeal pole pakkuda?! Eks muidugi iseasi on see, et kas sealt vajalikud asjad ja suurus leiduvad. Aga kasvõi sokid jalga ehk ikka saaks... Eestis lendab kõik prügikasti?Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 19:14Ei saa. Siis kutsutakse haigla sotsiaaltöötaja, otsitakse sulle mingid kaltsud selga, omavalitsuselt küsitakse raha sinu transpordiks ja hakkad ikka astuma.Külaline kirjutas: ↑27 Jaan 2025 18:37
Siin oli probleem vastupidine. Kui inimesel ei ole riideid või transporti, et saaks minna. Kas siis saab haiglas kauem olla?
Mujal euroopas on küll sellised kastid olemas, kuhu kogutakse sinna jäetud sallid/kindad jms asjad. Garderoobides lausa sellised leiukastid, kus silt juures, et saab vajadusel võtta.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kana, Kirile, libakägu, Tutiga Täi ja 5 külalist