arvamuse avaldamine poe kaubavaliku kohta

köök, kodu korrashoid ja aed
Külaline

arvamuse avaldamine poe kaubavaliku kohta

Postitus Postitas Külaline »

Kas olete arvamust avaldanud või teinud ettepanekuid suure toidupoe (Coop) kaubavaliku osas?

Kuidas see tänapäeval üldse käib? Mingit käsitsi kirjutamise võimalust (kunagi olid lehekesed) vist enam ei ole? Uurisin kodulehte, seal on poe kontaktiks üks emaili aadress, kas sinna kirjutadagi või?

Kahest sarnasest ja sarnase hinnaga tootest on valikusse jäänud see, mis minumeelest on maitse poolest tunduvalt kehvem. Ega ma muidugi ei usu, et minu arvamusavaldus kindlasti midagi muudab (võidakse vastata, et tellimused on juba tehtud ja midagi muuta ei saa vms.), aga mõtlesin, ikkagi kirjutaks, muidu on nii, et "aga keegi pole öelnud".
Külaline

On ikka probleem :roll:
Mine lihtsalt teise poodi, kus su soovitud toode on olemas.
Külaline

Ikka võib kirjutada. Vahel on lihtsalt mõne asjaga tarneraskused.
Üldiselt on jah nii, et tähtsad ninad istuvad mõned korrad aastas koos ja otsustavad, mida võtta, mida jätta.
Suured ketid teevad aeg-ajalt ise ka küsitlusi. Selver on just sortimendi kohta küsinud, Prisma küsib alailma tagasisidet.
Oma koduses Coopis käisin ka kordi ja kordi värske kraami riiulist šampinjone otsimas. Lõpuks küsisin, et kas enam ei tulegi või? Selgus, et unustatud tellimata, kuna programmis mingi segadus ja näitas valet laoseisu. Edaspidi on alati olemas olnud.
Külaline

Ma olen korduvalt ehituspoodide kaubavaliku kohta arvamust avaldanud. Mõnikord on isegi õnnestunud, et tellitakse juurde vajalikku asja. Teinekord jälle polegi enam konkreetset asja saanud. Aga oma soove avaldada ikka ju tasub.
Külaline

Ma küll toidupoes ei tööta, aga võimalusel tellime klientidele nende soovitud kauba, kui seda on võimalik tellida mõnest hulgilaost või maaleoojalt, kellelt veel midagi tellime. Toidupoe situatsioonis seda päris hästi ette ei kujuta kui just väikese maapoega tegemist pole. Kassapidajale ju ütlema ei lähe, et miks teil enam Rehe leiba müügil pole vms. Aga enamusel ketipoodidel on olemas sortiment ja kaupa tellitaksegi selle põhjal. Mis kaubad sortimenti kuuluvad, lisanduvad või välja lähevad ei ole ketipoe juhataja või müüjate otsustada. Mis kokkulepped seal taga täpselt on oskavad ilmselt need inimesed öelda, kes sellega tegelevad. Oletan, et midagi sellist, et me tellime teilt x kogus antud kaupa ja teie müüte seda meile y hinnaga. Ilmselt on ka sellised kokkulepped, mis sisaldavad veel teatud tingimustel konkurentidelt analoogsete kaupade mittetellimist.
Avamust võid kindlasti avaldada, aga vaevalt et sellest kasu on. Kui lisaks sinule arvaks samuti ka enamus antud kaubagrupi tarbijatest ja näiteks leiva müüks kukuks drastiliselt kui Rehe leiba müügil pole, siis ilmselt saaksid otsustajad aru, et tegid vale otsuse.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 18:37 Kas olete arvamust avaldanud või teinud ettepanekuid suure toidupoe (Coop) kaubavaliku osas?
..
Sobiksite väga hästi testostjaks ja ka toote kvaliteedi testijaks. Ilmselt peldikupaberist kaugemale ei lasta.
Külaline

Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 00:21
Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 18:37 Kas olete arvamust avaldanud või teinud ettepanekuid suure toidupoe (Coop) kaubavaliku osas?
..
Sobiksite väga hästi testostjaks ja ka toote kvaliteedi testijaks. Ilmselt peldikupaberist kaugemale ei lasta.
Mida sellise jama kirjutamine sulle andis? Tegi tuju heaks või?
Külaline

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 00:27
..
Selle inimese ainuke meelelahutus elus tundub tõesti olevat mingeid ainult endale naljakaid "pirne" panna.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 18:54 On ikka probleem :roll:
Mine lihtsalt teise poodi, kus su soovitud toode on olemas.
Imelik seisukoht. 🙄
Miks mitte arvamust avaldada? Kelle jaoks see pood siis on, kui mitte klientidele?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 09:09
Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 00:27
Selle inimese ainuke meelelahutus elus tundub tõesti olevat mingeid ainult endale naljakaid "pirne" panna.
Miks käsitlete seda "pirnina"? Arutelule lisasin võimaluse lisaraha teenida: näiteks lähete üksiti poodi endale süüa ostma ja selle eest teile veel makstakse pealegi. Aga sellise vinguva suhtumisega küll kaugele ei jõua.
Külaline

Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 11:31Miks käsitlete seda "pirnina"?
"Ilmselt peldikupaberist kaugemale ei lasta".
Sellepärast. Mida see tähendama pidi? Kes ei lase ja kuhu?
Ja jutt oli poe sortimendi kohta arvamuse avaldamisest, testostud ei puutu absoluutselt teemasse.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 11:35
Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 11:31Miks käsitlete seda "pirnina"?
"Ilmselt peldikupaberist kaugemale ei lasta".
Sellepärast. Mida see tähendama pidi? Kes ei lase ja kuhu?
Ja jutt oli poe sortimendi kohta arvamuse avaldamisest, testostud ei puutu absoluutselt teemasse.
Seda ma ju arutlengi, et paku ise kauplusele välja, et teed raha eest testoste ja siis saab kauplus teada, "mida kassid ostaksid" ja ehk äkki kauplus võtab seda vinguviiuli kräuksumist kuulda ja võtabki viidatud toote taas müüki. Win-win olukord mõlema jaoks.
Külaline

Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 11:39Seda ma ju arutlengi, et paku ise kauplusele välja, et teed raha eest testoste ja siis saab kauplus teada, "mida kassid ostaksid" ja ehk äkki kauplus võtab seda vinguviiuli kräuksumist kuulda ja võtabki viidatud toote taas müüki. Win-win olukord mõlema jaoks.
Sa tee endale kõigepealt testostja töö põhimõtted selgeks, siis pole vaja sul niisama fantaseerida.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 11:55
Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 11:39Seda ma ju arutlengi, et paku ise kauplusele välja, et teed raha eest testoste ja siis saab kauplus teada, "mida kassid ostaksid" ja ehk äkki kauplus võtab seda vinguviiuli kräuksumist kuulda ja võtabki viidatud toote taas müüki. Win-win olukord mõlema jaoks.
Sa tee endale kõigepealt testostja töö põhimõtted selgeks, siis pole vaja sul niisama fantaseerida.
Miks ma pean testostja töö põhimõtted selgeks tegema? Mul tööd niigi palju ja teised poed on ka olemas.
Külaline

Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 12:55Miks ma pean testostja töö põhimõtted selgeks tegema? Mul tööd niigi palju ja teised poed on ka olemas.
Et mitte jama kirjutada, selleks.
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 13:17
Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 12:55Miks ma pean testostja töö põhimõtted selgeks tegema? Mul tööd niigi palju ja teised poed on ka olemas.
Et mitte jama kirjutada, selleks.
Kui nüüd arutleda siis jääb mulje, et Teie puhul on ainult üks püha tõde ja see on Teie arvamus. Olge tolerantsem ja arvestage ka teiste arvamustega, sest nii mõnigi võib Teie silmaringi avardada.
Külaline

Kuidas see tänapäeval üldse käib? Mingit käsitsi kirjutamise võimalust (kunagi olid lehekesed) vist enam ei ole? Uurisin kodulehte, seal on poe kontaktiks üks emaili aadress, kas sinna kirjutadagi või?

Kahest sarnasest ja sarnase hinnaga tootest on valikusse jäänud see, mis minumeelest on maitse poolest tunduvalt kehvem. Ega ma muidugi ei usu, et minu arvamusavaldus kindlasti midagi muudab (võidakse vastata, et tellimused on juba tehtud ja midagi muuta ei saa vms.), aga mõtlesin, ikkagi kirjutaks, muidu on nii, et "aga keegi pole öelnud".
Esiteks - 'minu meelest' kirjutatakse lahku.
Teiseks - aga äkki minu meelest on saadaolev toode maitse poolest tunduvalt parem? Mida me nüüd teeme?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 16:04

Teiseks - aga äkki minu meelest on saadaolev toode maitse poolest tunduvalt parem? Mida me nüüd teeme?
Läheme koos eesti keele õigekirja tundi, muud argumenteerivat te ei oska välja tuua. Kuigi maitse osas on teil tuliselt õigus.
Külaline

Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 16:42

Läheme koos eesti keele õigekirja tundi, muud argumenteerivat te ei oska välja tuua. Kuigi maitse osas on teil tuliselt õigus.
Muu argumenteeritav ongi see, et maitsed on erinevad, sa sellest ei saanudki aru?
Ants
Kontakt:

Postitus Postitas Ants »

Külaline kirjutas: 26 Jaan 2025 17:01
Ants kirjutas: 26 Jaan 2025 16:42

Muu argumenteeritav ongi see, et maitsed on erinevad, sa sellest ei saanudki aru?
Ma ju viitasingi, et maitse osas ühtin Teie arvamusega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline