Kogemused psühhopaatidega

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kogemused psühhopaatidega

Postitus Postitas Külaline »

Kas lisaks siinsetele veel mõnega suhtlete?
Külaline

Kes need siinsed psühhopaadid on?
Kes pole sinuga nõus?
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2025 22:15 Kas lisaks siinsetele veel mõnega suhtlete?
Jah, suhtlen. Riiu- ja kiidukuked. Sisemiselt väikesed, õnnetud inimesed.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2025 22:15 Kas lisaks siinsetele veel mõnega suhtlete?
Enda teadmata - kindlasti mõnega lihtsalt tuttavana. Teadlikult ühtki ei tunne.
Külaline

Egas psühhopaat pole otsa ette kirjutatud. Väliselt näevad nad tihti välja just eriliselt meeldivad inimesed, pealegi räägivad just sellised tihti, kui hoolivad ja empaatilised nemad ikka on. Alles koos elades või töötades või õppides hakkab sisemus tasapisi ilmsiks tulema.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Jaan 2025 00:06
Need võivad sul olla sotsiopaatiliste kalduvustega, see pole aga hoopiski sama asi. Psühhopaat sellele kirjeldusele küll ei vasta.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Jaan 2025 22:26 Kes need siinsed psühhopaadid on?
Kes pole sinuga nõus?
Jah, siin on rohkem hüsteerikuid.
Ära tunneb liigsete kirjavahemärkide ja emoticonide järgi.
Veel on esindatud vähemalt üks nartsissisti raske vorm.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Jaan 2025 08:46
Külaline kirjutas: 19 Jaan 2025 00:06
Need võivad sul olla sotsiopaatiliste kalduvustega, see pole aga hoopiski sama asi. Psühhopaat sellele kirjeldusele küll ei vasta.
No aga tee meile siis mõisted selgeks, mis sa niisama targutad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Jaan 2025 08:34 Egas psühhopaat pole otsa ette kirjutatud. Väliselt näevad nad tihti välja just eriliselt meeldivad inimesed, pealegi räägivad just sellised tihti, kui hoolivad ja empaatilised nemad ikka on. Alles koos elades või töötades või õppides hakkab sisemus tasapisi ilmsiks tulema.
Vaatasid peeglisse? Kui mitte siis loe oma teksti ja vaata peeglisse.
Külaline

Suhtlen ühe päris psühhopaadiga ja uskuge, te isegi ei aima, milline inimene on tegelik psühhopaat.
Külaline

Nuu, aga jutusta siis ometi!
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Jaan 2025 20:56 Suhtlen ühe päris psühhopaadiga ja uskuge, te isegi ei aima, milline inimene on tegelik psühhopaat.
Minu eksist räägid v?
Külaline

Oli kunagi ammu lühike suhe mehega, kes käitus küll nagu sotsiopaat. Valetas kohutavalt palju. Oli vaimselt vägivaldne, samas süüdistas selles hoopis teisi. Endast üliheal arvamusel, samas teisi pidevalt halvustades. Null empaatiat.

Eriti vastik oli, et talle meeldis filmida inimesi, kes olid näiteks mingil moel õnnetusse sattunud, kukkunud või viga saanud. Ta lausa jahtis selliseid olukordi. Auto pagasiluugis oli tal kaamera, et olla alati valmis mingit õnnetust või olukorda filmima. Mul oli lõpuks lausa füüsiliselt halb selle mehe läheduses viibida.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Jaan 2025 20:56 Suhtlen ühe päris psühhopaadiga ja uskuge, te isegi ei aima, milline inimene on tegelik psühhopaat.
Minu arust on nad just väga hästi ära tuntavad. Kui oled vähegi elukogenud ja inimesetetundja.

Sellised käituvad tihtipeale just rõhutatult vastupidiselt oma tegelikkusele loomusele. Näiteks, minu tutvusringkonnast üks mees. Kodus kolkis ja lohistas oma naist juukseidpidi. Oli umbes samasuguse suhtumisega naistesse nagu siinne vanamees - naise koht on rusika ja pliidi vahel.

Seltskonnas oli naiste vastu rõhutatult viisakas. Tegi tänapäeva mõistes vanamoodsaid-koomilisi džentelmenlikke liigutusi - näiteks, kummardas aupaklikult naiste ees või suudles nende kätt jne.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 12:20
Minu arust on nad just väga hästi ära tuntavad. Kui oled vähegi elukogenud ja inimesetetundja.

Sellised käituvad tihtipeale just rõhutatult vastupidiselt oma tegelikkusele loomusele. Näiteks, minu tutvusringkonnast üks mees. Kodus kolkis ja lohistas oma naist juukseidpidi. Oli umbes samasuguse suhtumisega naistesse nagu siinne vanamees - naise koht on rusika ja pliidi vahel.

Seltskonnas oli naiste vastu rõhutatult viisakas. Tegi tänapäeva mõistes vanamoodsaid-koomilisi džentelmenlikke liigutusi - näiteks, kummardas aupaklikult naiste ees või suudles nende kätt jne.
Just. Ja neil, kel puudub itegelikult igasugune empaatia, rõhutavad koguaeg, kui empaatilised ja hoolivad nad ikka on. Et ikka kõik näeks ja märkaks seda.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 14:30

Just. Ja neil, kel puudub itegelikult igasugune empaatia, rõhutavad koguaeg, kui empaatilised ja hoolivad nad ikka on. Et ikka kõik näeks ja märkaks seda.
Ehk siis suur enamus naisi...
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 11:09
Oli kunagi ammu lühike suhe mehega, kes käitus küll nagu sotsiopaat. Valetas kohutavalt palju. Oli vaimselt vägivaldne, samas süüdistas selles hoopis teisi. Endast üliheal arvamusel, samas teisi pidevalt halvustades. Null empaatiat.

Eriti vastik oli, et talle meeldis filmida inimesi, kes olid näiteks mingil moel õnnetusse sattunud, kukkunud või viga saanud. Ta lausa jahtis selliseid olukordi. Auto pagasiluugis oli tal kaamera, et olla alati valmis mingit õnnetust või olukorda filmima. Mul oli lõpuks lausa füüsiliselt halb selle mehe läheduses viibida.
Aga seksisid küll temaga.
Külaline

Külaline kirjutas: 25 Jaan 2025 14:30

Psühhopaadi jutt sul.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: xqwerty ja 9 külalist