Kõrvade läbipuhumine
-
Külaline
Kõrvade läbipuhumine
Kuulan ühte reisijuttu kus juhuslik reisikaaslane enda kõrvu läbi puhub tehes seejuures koledat häält. Pigistab nina kinni ja puhub. Kas teil tuleb nii kõrvadest õhku välja?
-
Külaline
Muidugi . Kas sul ei?Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 19:15 Kuulan ühte reisijuttu kus juhuslik reisikaaslane enda kõrvu läbi puhub tehes seejuures koledat häält. Pigistab nina kinni ja puhub. Kas teil tuleb nii kõrvadest õhku välja?
-
Külaline
Ei, vasak hakkas ainult valutama.Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 20:14Muidugi . Kas sul ei?
-
Külaline
Milleks see hea peaks olema?Külaline kirjutas: ↑17 Jaan 2025 19:15 Kuulan ühte reisijuttu kus juhuslik reisikaaslane enda kõrvu läbi puhub tehes seejuures koledat häält. Pigistab nina kinni ja puhub. Kas teil tuleb nii kõrvadest õhku välja?
-
Külaline
Paha lugu. Tavaliselt mingi 2 nädalat enne surma juhtub ainult nii. Osta mingid viisakad riided milles sind maetakse ja jäta kiri milliseid matuseid sa tahad.
-
Külaline
Mida teisele tahad, selle endale saad. Hüvasti!Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 00:10Paha lugu. Tavaliselt mingi 2 nädalat enne surma juhtub ainult nii. Osta mingid viisakad riided milles sind maetakse ja jäta kiri milliseid matuseid sa tahad.
-
Külaline
Ei õnnestu küll midagi läbi puhuda. Aga ega ma jõuga surunud, lõhun veel midagi ära.
PS kujutan elavalt ette, kuidas nüüd inimesed, telefon käes, teise käega nina kinni hoiavad ja puhuda püüavad
PS kujutan elavalt ette, kuidas nüüd inimesed, telefon käes, teise käega nina kinni hoiavad ja puhuda püüavad
-
Külaline
Proovi ikka läbi suruda. Muidu jah, eluke läbi sul. Vahetult enne surma lähevad kõrvad umbe ainult.Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 10:06 Ei õnnestu küll midagi läbi puhuda. Aga ega ma jõuga surunud, lõhun veel midagi ära.
PS kujutan elavalt ette, kuidas nüüd inimesed, telefon käes, teise käega nina kinni hoiavad ja puhuda püüavad![]()
-
Külaline
Miks telefon käes?Külaline kirjutas: ↑18 Jaan 2025 10:06 Ei õnnestu küll midagi läbi puhuda. Aga ega ma jõuga surunud, lõhun veel midagi ära.
PS kujutan elavalt ette, kuidas nüüd inimesed, telefon käes, teise käega nina kinni hoiavad ja puhuda püüavad![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Google [Bot], Roosad tulbid, Semrush [Bot], silli ja 15 külalist