Tühi kõht
Tühi kõht
Minul on nii, et kodus olles läheb kõht tühjaks enam-vähem kindlatel kella-aegadel, siis ma lähen loomulikult sööma. Kui ma ei ole kodus, siis nendel kella-aegadel kõht tühjaks ei lähe, ehk et söömist on nendel päevadel vähem - söön siis, kui koju jõuan, väljaspool kodu polegi nagu kõht tühi. Kas teil on samamoodi? Ei tea, millest see oleneb? Vastupidi ju, kodust väljas olles kulutan rohkem energiat, ehk et peaks nagu sööma ka rohkem.
-
Külaline
Mul läheb kõht tühjaks samadel aegadel. Vahet ei ole, kas ma olen kodus, tööl või kuskil linnas tänava peal või autoroolis.
-
Külaline
-
Külaline
Mu arust on see pigem seotud sellega, mida sa parasjagu teed - kui sul on kodus selline rutiinne ja igav, siis tundubki, et vot just nüüd on ajatäitmise mõttes sobiv aeg söömiseks ja justkui nagu kõht ütleks ka, et on natuke hõre, aga kui sa näiteks teed süvenenult midagi ja igavust pole, siis ei hakka see kõht ka seal sel ajal kisama. Väljas olemisega on ilmselt sama - seal sa oled mingis kindlas tegevuses ja su kõhul ei ole aega aru pidada, kas ta tahab süüa või ei taha või mis see kell ka parasjagu on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist