Kuidas teil asjad kodus korras on?
Kuidas teil asjad kodus korras on?
Kas iga asi omal kohal, või kaootiliselt? Minul on iga asi omal kohal, leiab kohe ülesse. Teinekord panen uude kohta, siis unustan ära ja siis otsin tükk aega.
-
Külaline
Pole siis ju omal kohal, kui vahepeal mujale paned ja üles ei leia
Sa oled üks väga veider inimene. Üleüldse oma mõttevälgatustega.
Järgmine teema on vast, mitu auku on teie sokis. Vihjeks: üks peab olema, sealt käib jalg sisse.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 16:55Pole siis ju omal kohal, kui vahepeal mujale paned ja üles ei leia
-
Külaline
No laske sel tolmurullil olla nüüd! Igal juhul parem tema, kui see naisi vihkav isend.Külaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 16:55Pole siis ju omal kohal, kui vahepeal mujale paned ja üles ei leia
-
Külaline
Sellega olen küll nõus.
-
Külaline
Aga minule sa Tolmukübe väga meeldid.
-
Külaline
Minule ka meeldid! Tore on näha siin foorumis kedagi, kes on sõbralik ega mõtle ainult, kuidas teistele ära panna. Ja neil teemadel, mis sa algatad, ei ole häda midagiKülaline kirjutas: ↑13 Jaan 2025 19:31 Aga minule sa Tolmukübe väga meeldid.
-
Külaline
Tolmukube on nagu usbekk. Laulan sellest mida näen 
-
Külaline
Kas sa ei tahaks minna mõnda teise foorumisse? Jubedalt risustad siin.
-
Külaline
See pole sinu otsustada.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 07:38Kas sa ei tahaks minna mõnda teise foorumisse? Jubedalt risustad siin.
-
Külaline
Ja kui Tolmukübe siit lahkub, mis siis järele jääb? Ainult metsik sõimlemine.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 07:38Kas sa ei tahaks minna mõnda teise foorumisse? Jubedalt risustad siin.
-
Külaline
Ei ole. Mul oleks, aga ilmselt on mu lapsel ath. Ja laiskus lisaks. Ta esiteks ei märka et asjad jäävad laiali ja teiseks ta ei suuda end sundida neid kokku korjama. Minu ütlmine aga ärritab teda. Tekib tüli
. Ju olen juba liiga palju öelnud ka. Nii tekibki kiiresti tüli. Ma ei oska seda olukorda muuta ka.
-
Külaline
Kas sa ei tahaks minna mõnda teise foorumisse?Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 11:21Kas ma ütlesin, et ma otsustan? Ma küsisin inimese käest, et kas ta ei tahaks. Mus sa plärtsud mu peale?
-
Külaline
Ja mina ütlesin, et see pole sinu otsustada. Soovitan sul omal siit lahkuda, sest probleem on sinus. Pane tähele, soovitan, ei küsi midagi, ei plärtsuKülaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 11:21Kas ma ütlesin, et ma otsustan? Ma küsisin inimese käest, et kas ta ei tahaks. Mus sa plärtsud mu peale?
-
Külaline
Ikka ma ka soovitan sul omal soovil siit lahkuda, sest probleem on sinus. Pane tähele, soovitan. Ei küsi ega plärtsu.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 11:44Ja mina ütlesin, et see pole sinu otsustada. Soovitan sul omal siit lahkuda, sest probleem on sinus. Pane tähele, soovitan, ei küsi midagi, ei plärtsu![]()
-
Külaline
Ütle veel paar korda, mai saanud aru.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 11:58Ikka ma ka soovitan sul omal soovil siit lahkuda, sest probleem on sinus. Pane tähele, soovitan. Ei küsi ega plärtsu.Külaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 11:44Ja mina ütlesin, et see pole sinu otsustada. Soovitan sul omal siit lahkuda, sest probleem on sinus. Pane tähele, soovitan, ei küsi midagi, ei plärtsuKülaline kirjutas: ↑14 Jaan 2025 11:21
Kas ma ütlesin, et ma otsustan? Ma küsisin inimese käest, et kas ta ei tahaks. Mus sa plärtsud mu peale?![]()
Aitäh mõlemile soojendavate sõnade eest!
-
Külaline
Kuna nagunii üksi elad, siis vahet pole. Proovi asju leida 6 inimesega elamises, kus igaühel on iga asja jaoks oma "oma koht"
-
Külaline
Mul üldiselt in iga asja jaoks oma koht. Aga eks neid pisividinaid(nt küünekäärid, tikud, laadijajuhtmed, mõõdulint jne) jäävad ripakile.
Mul on köögis ühel riiulil selliste vedelevate aga tihti kasutises olevate väikeste asjade jaoks üks kauss, kuhu ma siis selle pudipadi kiirelt silma alt ära panen.
Aegajalt siis vaatan üle mis sinna kogunenud on ja sorteerin asjad oma õigetele kohtadele.
Aga võtmete ja rahakoti jaoks on mul oma kindel koht. Kui juhtubki, et pole sinna tagasi pannud seda, on paanika lahti ja otsin nagu peata kana seda taga.
Tähtsate dokumentide jaoks on ka oma koht. Selle harjumuse sundisin 5a tagasi sisse, sest alati olid asjad eri sahtlites ja koguaeg kadunud.
Mul on köögis ühel riiulil selliste vedelevate aga tihti kasutises olevate väikeste asjade jaoks üks kauss, kuhu ma siis selle pudipadi kiirelt silma alt ära panen.
Aegajalt siis vaatan üle mis sinna kogunenud on ja sorteerin asjad oma õigetele kohtadele.
Aga võtmete ja rahakoti jaoks on mul oma kindel koht. Kui juhtubki, et pole sinna tagasi pannud seda, on paanika lahti ja otsin nagu peata kana seda taga.
Tähtsate dokumentide jaoks on ka oma koht. Selle harjumuse sundisin 5a tagasi sisse, sest alati olid asjad eri sahtlites ja koguaeg kadunud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], xqwerty ja 10 külalist