Mis teete Arutlejad reede õhtuti

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:01
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 00:30Salajoodik, kes joob igal reedel? Ongi normaalne juua. Kord nädalas on väga ok, pigem vähe.
Eks iga inimene otsustab ise, kui palju joob, aga iga reede veini juua pudeli kaupa pole minu arvates normaalne. Mul oli kunagi üks kolleeg selline, kes nooremas eas napsitas, aga peale 40 aastat hakkas üks arstide vahet jooksmine. Oli korduvalt haiglas ja lõpuks sai grupi peale. Elas siis veel mõne aasta ja suri 54 aastaselt oli juba puust mantel seljas ja läks Liiva Annuse juurde puhkama.
Mul oli üks tuttav, kes ei joonud tilkagi ja oli juba 26 aastaselt kutu. Tema läks Mulla Madise juurde "puhkama"
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:04Mingi pudeli kaupa mõtled sa ju ise välja. Sellest polnud selle inimese jutus sõnagi, et ta pudeli kaupa igal reedel veini joob.
Tavaliselt magab inimene nagu nott, kui on joonud ära pudeli veini. Alkohooliku elu vanemas eas ei ole kerge, jooksed arstide vahet ja neelad tablette.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:08
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:04Mingi pudeli kaupa mõtled sa ju ise välja. Sellest polnud selle inimese jutus sõnagi, et ta pudeli kaupa igal reedel veini joob.
Tavaliselt magab inimene nagu nott, kui on joonud ära pudeli veini. Alkohooliku elu vanemas eas ei ole kerge, jooksed arstide vahet ja neelad tablette.
Mina magan nagu nott, kui ma joon ära klaasi veini. Kui pudeli, siis eriti hästi ei maga.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:16Mina magan nagu nott, kui ma joon ära klaasi veini.
Eks sa joo ja ela nagu soovid, mina lihtsalt rääkisin sellest, millised ohud kaasnevad alkoholi tarvitamisega.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:28
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:16Mina magan nagu nott, kui ma joon ära klaasi veini.
Eks sa joo ja ela nagu soovid, mina lihtsalt rääkisin sellest, millised ohud kaasnevad alkoholi tarvitamisega.
Õpi ära, et pole vaja rääkida asjadest, millest pole palutud. Ma tõesti ei usu, et siinsed lugejad ei ole kursis alkoholi tarvitamise ohtudega. Aga sina tembeldad inimese, kes korra nädalas alkoholi tarbib, alkohoolkuks. See on ju jamps. Kukud lambist tänitama, kuigi pole palutud.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:42
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:35
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:31Õpi ära, et pole vaja rääkida asjadest, millest pole palutud. Ma tõesti ei usu, et siinsed lugejad ei ole kursis alkoholi tarvitamise ohtudega.
Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ignar Fjuk rääkis mulle, et kunagi kui riigikogu väliskomisjonis arutati Harri Tiido määramist suursaadikuks, siis Liina Tõnisson esines vastuväitega, et Tiidot ei saa kuidagi määrata, tal on "alkoholiprobleem". Välisministeeriumi kantsler vaidles vastu, et Tiido ei joo mitte tilkagi, aastaid juba täiskarsklane. Selle peale käätsatas Tõnisson: no näete, on ju probleem!
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:42Mina ei joo juba mitu aastat tilkagi,
Seda on kena kuulda, kas jätsid arsti soovitusel joomise maha?
Külaline

Ma olen näinud inimest, kes jättis joomise maha surmahirmu tõttu, sest arst ütles talle, et kui maha ei jäta, siis on minek Liiva Annuse juurde lähema aasta jooksul.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:53
Ma olen näinud inimest, kes jättis joomise maha surmahirmu tõttu, sest arst ütles talle, et kui maha ei jäta, siis on minek Liiva Annuse juurde lähema aasta jooksul.
Ma olen ka igasugu inimesi näinud, ei puutu eriti asjasse. Mina ei joo seetõttu, et tuli keskeakriis ja hakkasin sporti tegema, siis nagu pole alkoholiisu. Mngit Liiva-Annuse juurde minemise ohtu minul ei ole olnud, pole nii palju kunagi joonudki.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 17:25
Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 17:21Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Palun minge ja kätšige roppröökurite teemas.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Jaan 2025 16:28
Inimene, kes kasutab väljendeid "grupi peale" on nii harimata tegelane, et tema ei ole küll mitte kellegi õpetaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 22:41
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 21:09Aga joodik võin ma olla küll. Mis siis?
Eks sa ise otsustad oma tervise üle, aga ma soovitan- jäta joomine maha. Alkohol ei mõju hästi maksale, näiteks on kõrgendatud risk haigestuda maksavähki. Üldse võib tabada joodikut vanemas eas sada häda. Nooremana jood ja pole häda midagi, aga saad 40 täis ja hakkad kurnama maksumaksjat ja meditsiinisüsteemi oma alkoholist tingitud hädadega.
Jää juba ükskord vait. Targutajad ei meeldi kellegile.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 22:41
Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 21:09Aga joodik võin ma olla küll. Mis siis?
Eks sa ise otsustad oma tervise üle, aga ma soovitan- jäta joomine maha. Alkohol ei mõju hästi maksale, näiteks on kõrgendatud risk haigestuda maksavähki. Üldse võib tabada joodikut vanemas eas sada häda. Nooremana jood ja pole häda midagi, aga saad 40 täis ja hakkad kurnama maksumaksjat ja meditsiinisüsteemi oma alkoholist tingitud hädadega.
Ise olen maksumaksja ja oma asi, mida teen. Saab midagigi makstust tagasi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot], libakägu ja 9 külalist