Neljas õlu, mitte õlle.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 21:52 Jeerum, ja mul on juba neljas õlle. Tahaks nüüd tantsima minna, aga ei tea kuhu. Soovitage Tallinnas, head kohta mutile 50a![]()
Nelja õllega soovitaks minagi kodus tantsida. Õudne hais ju.
Neljas õlu, mitte õlle.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 21:52 Jeerum, ja mul on juba neljas õlle. Tahaks nüüd tantsima minna, aga ei tea kuhu. Soovitage Tallinnas, head kohta mutile 50a![]()
Proovi mastrubeerimist, ka päris tore.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 12:13 Loen, et paljud joovad alkoholi nädalavahetustel. Ma enam ei joo ja ongi igavavavõitu. Samas hommikuti jälle nagu puhanum. Eks igal asjal plussid ja miinused.
Ma ei joo salaja. Aga joodik võin ma olla küll. Mis siis?Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 15:45Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:33 Joon igal reede õhtul veini. Minu jaoks on see väga hea lõõgastaja pärast rasket ja pingelist töönädalat. Mul on väga stressirohke töö.
Mul on väga suured unehäired ja tavaöödel magan sageli vaid viis tundi. Halvematel aegadel kolm-neli tundi. Reede ööl vastu laupäeva aga magan kui nott. Tavaliselt 9-10 h. Uni on sügav ja mõnus, mis siis, et väidetavalt pidi alkoholi tarbimine ööune ära rikkuma. Minu puhul ei pea see üldse paika.
Eks sa ise otsustad oma tervise üle, aga ma soovitan- jäta joomine maha. Alkohol ei mõju hästi maksale, näiteks on kõrgendatud risk haigestuda maksavähki. Üldse võib tabada joodikut vanemas eas sada häda. Nooremana jood ja pole häda midagi, aga saad 40 täis ja hakkad kurnama maksumaksjat ja meditsiinisüsteemi oma alkoholist tingitud hädadega.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 21:09Aga joodik võin ma olla küll. Mis siis?
Misasja? Mis saad 40 täis? Ma olen 55-aastane. Senise elu jooksul ei ole ma mitte kunagi, mitte kordagi haiguslehel olnud. Kui rasedused välja arvata, siis ei ole ka muul moel meditsiinisüsteemi kurnanud.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 22:41Eks sa ise otsustad oma tervise üle, aga ma soovitan- jäta joomine maha. Alkohol ei mõju hästi maksale, näiteks on kõrgendatud risk haigestuda maksavähki. Üldse võib tabada joodikut vanemas eas sada häda. Nooremana jood ja pole häda midagi, aga saad 40 täis ja hakkad kurnama maksumaksjat ja meditsiinisüsteemi oma alkoholist tingitud hädadega.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 21:09Aga joodik võin ma olla küll. Mis siis?
Kord nädalas alkoholi tarbimine ei tähenda joodikut. Sellest sa kedagi kurnama ei hakka niipeagi. Mina soovitaks sul jälle tänitamine jätta, see on veel hullem kui alkoholi tarbimine.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 22:41Eks sa ise otsustad oma tervise üle, aga ma soovitan- jäta joomine maha. Alkohol ei mõju hästi maksale, näiteks on kõrgendatud risk haigestuda maksavähki. Üldse võib tabada joodikut vanemas eas sada häda. Nooremana jood ja pole häda midagi, aga saad 40 täis ja hakkad kurnama maksumaksjat ja meditsiinisüsteemi oma alkoholist tingitud hädadega.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 21:09Aga joodik võin ma olla küll. Mis siis?
Õllelõhn on väga hea. Ise oled hais.
Salajoodik, kes joob igal reedel? Ongi normaalne juua. Kord nädalas on väga ok, pigem vähe.Külaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 15:45Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑11 Jaan 2025 14:33 Joon igal reede õhtul veini. Minu jaoks on see väga hea lõõgastaja pärast rasket ja pingelist töönädalat. Mul on väga stressirohke töö.
Mul on väga suured unehäired ja tavaöödel magan sageli vaid viis tundi. Halvematel aegadel kolm-neli tundi. Reede ööl vastu laupäeva aga magan kui nott. Tavaliselt 9-10 h. Uni on sügav ja mõnus, mis siis, et väidetavalt pidi alkoholi tarbimine ööune ära rikkuma. Minu puhul ei pea see üldse paika.
Siis, kui see tuleb suust, ei ole küll hea.
Kaine inimese jaoks on igasugune alkoholihais kaaslase suust vastik. Sellise lähedalgi ei ole meeldiv olla, rääkimata suudlemisest või muust. Mul oli selline peika, kes arvas, et klaas õlut on alati mõnus võtta, ka enne minuga kohtumist, kohtumise ajal jne. Pärast kohtumist ta jõi viina, aga austusest minu vastu ainult väike õlu. Ega ta sellest purju tõesti ei jäänud, aga see hais oli talumatu.
Mastrubeerimine?
Purjus inimesel on ka üsna vastik kaine inimese lähedal viibida.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 10:02Kaine inimese jaoks on igasugune alkoholihais kaaslase suust vastik. Sellise lähedalgi ei ole meeldiv olla, rääkimata suudlemisest või muust. Mul oli selline peika, kes arvas, et klaas õlut on alati mõnus võtta, ka enne minuga kohtumist, kohtumise ajal jne. Pärast kohtumist ta jõi viina, aga austusest minu vastu ainult väike õlu. Ega ta sellest purju tõesti ei jäänud, aga see hais oli talumatu.
Meie teeme seksivärki. See on ainuke asi, mis on veel tasuta. Raha pole üldse.Külaline kirjutas: ↑10 Jaan 2025 20:41 Kas lähete külla? võtate külalisi vastu? mõnulete teleka/arvuti ees?
Ma olen siin, kuigi kutsuti külla, aga ilm on nii õudne, et ei saanud minna. Nüüd tegin lihtsalt ajaviiteteema![]()
Selles on sul õigus, et kained ja purjus inimesed omavahel kokku ei sobi. Purjus jorss viskab aga oma pärleid, aga keegi ei hinda. Siit foorumistki mõnikord näha. Purjus inimese huumorisoon on teine.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 14:14Purjus inimesel on ka üsna vastik kaine inimese lähedal viibida.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 10:02Kaine inimese jaoks on igasugune alkoholihais kaaslase suust vastik. Sellise lähedalgi ei ole meeldiv olla, rääkimata suudlemisest või muust. Mul oli selline peika, kes arvas, et klaas õlut on alati mõnus võtta, ka enne minuga kohtumist, kohtumise ajal jne. Pärast kohtumist ta jõi viina, aga austusest minu vastu ainult väike õlu. Ega ta sellest purju tõesti ei jäänud, aga see hais oli talumatu.
Eks iga inimene otsustab ise, kui palju joob, aga iga reede veini juua pudeli kaupa pole minu arvates normaalne. Mul oli kunagi üks kolleeg selline, kes nooremas eas napsitas, aga peale 40 aastat hakkas üks arstide vahet jooksmine. Oli korduvalt haiglas ja lõpuks sai grupi peale. Elas siis veel mõne aasta ja suri 54 aastaselt oli juba puust mantel seljas ja läks Liiva Annuse juurde puhkama.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 00:30Salajoodik, kes joob igal reedel? Ongi normaalne juua. Kord nädalas on väga ok, pigem vähe.
Mingi pudeli kaupa mõtled sa ju ise välja. Sellest polnud selle inimese jutus sõnagi, et ta pudeli kaupa igal reedel veini joob. See sinu Liiva-Annuse juurde mineja jõi ilmselgelt tunduvalt rohkem, kui 40 aastaselt juba terviseprobleemid sellest tulid.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 16:01Eks iga inimene otsustab ise, kui palju joob, aga iga reede veini juua pudeli kaupa pole minu arvates normaalne. Mul oli kunagi üks kolleeg selline, kes nooremas eas napsitas, aga peale 40 aastat hakkas üks arstide vahet jooksmine. Oli korduvalt haiglas ja lõpuks sai grupi peale. Elas siis veel mõne aasta ja suri 54 aastaselt oli juba puust mantel seljas ja läks Liiva Annuse juurde puhkama.Külaline kirjutas: ↑12 Jaan 2025 00:30Salajoodik, kes joob igal reedel? Ongi normaalne juua. Kord nädalas on väga ok, pigem vähe.
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu, libakägu ja 13 külalist