Keskeakriis

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jälle see naistevihkaja teemat solkimas. Üks see sama pa.k, jaurab ja jaurab. Kas see on harimatus või vaimuhaigus või mõlemad koos?
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 10 Jaan 2025 15:30mis kõik tegematta jäänud,
Ära nii enam kirjuta.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 10 Jaan 2025 07:41 Kas teil sellist asja on olnud, kuidas avaldus? Minul ei olegi olnud üldse, aga ma ka näen noorem välja ja sisemiselt tunnen ennast samamoodi nagu välja näen, vbl sellepärast. Nii vaadates on keskeakriis psühholoogiline nähtus, see ei sõltu vanusest tegelikult.
Ühes teemas ütlesid, et oled ülekaaluline. Minu arut ülekaalulised näevad tavaliselt oma vanusest vanemad välja, mitte nooremad.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 16:25
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 15:36
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 13:35

Aga milleks taluda vinguvat vananevat mutti, kui rahakott võimaldab?
Mis sul sellest, sind ei taha nagunii mitte keegi :D
Kui raha on siis leiab alati. Ja raha on. Kõik on müüdavad. Asi on hinnas.
S.tta sul mingit raha on.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 18:31
Tolmukübe kirjutas: 10 Jaan 2025 15:30mis kõik tegematta jäänud,
Ära nii enam kirjuta.
See on mul ainuke reegel mida ma tean une pealt ka.
Mäletan, kuidas õoetaja ütles, et matta saab vaid inimest ja see on pähe sööbinud 😃 et kõik mata lõpuga sõnad on ühekordne. Kui aga on jah inimese matmisest juttu siis tuleb ta ära matta.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 18:34Ühes teemas ütlesid, et oled ülekaaluline.
Nii see oli, vanus 54 aastat ning vallaline juba aastaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 21:45
Ja kuidas sul endal on vanuse ja kaaluga?
Kui julged ikka vastata. Aga ilmselgelt ei julge.
Külaline

Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 22:41
Külaline kirjutas: 10 Jaan 2025 21:45
Ja kuidas sul endal on vanuse ja kaaluga?
Kui julged ikka vastata. Aga ilmselgelt ei julge.
41 aastat, 54 kg, 163cm pikk
Külaline

Minul on keskeakriis.
Olen 58 ja ma pole veel kunagi elus olnud nii vana, paks, näost plass ja madala enesehinnanguga.
Pole suutnud tekitada endale korralikku pangaarvet, ikka elan peost suhu ja värisen hirmust töökoht kaotada. Kuskile mujakle pole tööle saanud, tavaliselt eelistatakse nooremaid ja kenamaid. Kehakaal on kõvasti tõusnud ja kuidagi seda enam langetada ei õnnestu (tablette ja kirurge ei taha). Söön ja lösutan. Lapsed on suured ja elavad eraldi, lapselapsi ei ole, kellelgi mind enam vaja ei ole. Ainult kassill ehk söögi pärast.
Korra kuus käin vanemate ja abikaasa haual, kuskile mujale minna ei ole. Teatris-kinos mulle üksinda käia ei meeldi, ka reisile üksinda minekut ei kujuta ette, pole selleks eriti raha ka. Enamus sõpru on ümbert kadunud, mõned surnud, mõnega lihtsalt lahku kasvanud.
Võtsin selle aasta plaani 60.ndaks sünnipäevaks kaal korda saada, sõprussuhteid taastada ja uusi luua, töökohta vahetada ja keskeakriisist välja kasvada.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Jaan 2025 13:07 Minul on keskeakriis.
Olen 58 ja ma pole veel kunagi elus olnud nii vana, paks, näost plass ja madala enesehinnanguga.
Pole suutnud tekitada endale korralikku pangaarvet, ikka elan peost suhu ja värisen hirmust töökoht kaotada. Kuskile mujakle pole tööle saanud, tavaliselt eelistatakse nooremaid ja kenamaid. Kehakaal on kõvasti tõusnud ja kuidagi seda enam langetada ei õnnestu (tablette ja kirurge ei taha). Söön ja lösutan. Lapsed on suured ja elavad eraldi, lapselapsi ei ole, kellelgi mind enam vaja ei ole. Ainult kassill ehk söögi pärast.
Korra kuus käin vanemate ja abikaasa haual, kuskile mujale minna ei ole. Teatris-kinos mulle üksinda käia ei meeldi, ka reisile üksinda minekut ei kujuta ette, pole selleks eriti raha ka. Enamus sõpru on ümbert kadunud, mõned surnud, mõnega lihtsalt lahku kasvanud.
Võtsin selle aasta plaani 60.ndaks sünnipäevaks kaal korda saada, sõprussuhteid taastada ja uusi luua, töökohta vahetada ja keskeakriisist välja kasvada.
Selles mõttes on lihtsama mõttemaailmaga inimene parem olla. Nagu Tolmukübe on näiteks. Treib siia oma infantiilseid teemasid, enesehinnang on kõrge, arvab oma vanuse ja kehakaalu juuresi ikka, et on kena ja tunduvalt noorem oma vanusest. Ajab mingeid abielumehi taga ja kui need vedu ei võta, siis räägib endale, et ta on lihtsalt liiga ilus. Mina tahaks ka selline inimene olla, palju kergem oleks elada.
Külaline

Ma olen ka 55, aga mul keskea kriisi vist polnudki. Kehakaal on normis (olgu 4 kilo võiks vähem olla), mootorratast ja Porschet ei ostnud. Naist ei ole ka noorama vastu välja vahetanud (tegelikult on mul juba 25 aastat 6 aastat noorem naine). Töökoht on ka olemas ja palka ka makstakse. Muidugi võiks alati rohkem raha olla, aga minu vanuses mõtled pigem sellele, et tervis oleks jätkuvalt korras.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, kaegu, libakägu ja 13 külalist