Milline oleks miinimumpalk neto, millega oleksite nõus töötama?

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 15:16Hetkel saan kätte ca 2500, lisaks tasuta telefon iga kahe aasta takka, tasuta kõneaeg, tasuta ametiauto (koos tasuta kütusega), millega saan ka erasõite teha nii nagu süda ihkab, paindlik tööaeg, keegi ei istu kukil mingite nõudmistega.
Mingit tööd ka pead tegema või makstaksegi niisama ilus olemise eest?
Külaline

Ma oleks miinimumpalga eest nõus töötama teemaalagataja tingimustel, aga siis mitte rohkem kui 0,5 koormusega, no ja siis ma mõtleks küll, ksa ma ikka selle mõnesaja euro eest kuus üldse tahaks endale mingeid kohustusi. No see oleks siis kui mul oleks passivne sissetulek või mees maksaks kõik arved.
Kui mul oleks häda käes ja arved vaja maksta, siis ma töötaks miinimumpalga eest igasugustel vähegi vastuvõetavatel tingimustel: et see on mulle füüsiliselt jõukohane, kollektiiv on enam-vähem talutav ja ülemus on normaalne, töögraafik vastab seadustele ja palka ka ikka palgapäeval makstakse. See siis oletusel,, et ma midagi paremat ei leiaks.
Reaalelus kui minu valdkonnas mingit krahhi ei tule, siis uut töökohta alla 2000 euro neto ei vaataks.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2025 00:02
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:58 Kõige väsitavamad inimesed maailmas on need, kes arvavad, et nad on naljakad ning tegelikult on haledad ja peaksid oma probleemidega tegelema. Pole naljakas, kurb on.
Nuta siis, lilleke, kui kurb on. Nuta, nuta. Hakkab kergem
Jää vait, tola. Ole kordki elus aus!
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2025 00:47
Külaline kirjutas: 08 Jaan 2025 00:02
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:58 Kõige väsitavamad inimesed maailmas on need, kes arvavad, et nad on naljakad ning tegelikult on haledad ja peaksid oma probleemidega tegelema. Pole naljakas, kurb on.
Nuta siis, lilleke, kui kurb on. Nuta, nuta. Hakkab kergem
Jää vait, tola. Ole kordki elus aus!
Miks sa arvad, et ta valetab? Nutt teeb tõesti olemise kergemaks kui sul nii kurb meel on.
Külaline

mees mul töötab 1000.- kuus. aga tal on töö kolmel päeval nädalas, see seisneb mõne projektori üles panekus ja veidi nõu andmises. ma oleks sellega ka nõus, kui asjaolud nõuaksid.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2025 00:04
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 15:16Hetkel saan kätte ca 2500, lisaks tasuta telefon iga kahe aasta takka, tasuta kõneaeg, tasuta ametiauto (koos tasuta kütusega), millega saan ka erasõite teha nii nagu süda ihkab, paindlik tööaeg, keegi ei istu kukil mingite nõudmistega.
Mingit tööd ka pead tegema või makstaksegi niisama ilus olemise eest?
Teen tegelikult müügitööd. Niisama ilus olemise eest ei maksta.
Külaline

Enda erialal oleks täiskoormusega miinimum 1800eur neto, mille eest oleksin nõus. Hetkel saan sellest natuke üle ja on olnud ka paremaid pakkumisi aga ei ole soovinud vahetada. Kodukontor, paindlik tööaeg jm on üsnagi motiveerivad seega ma ilmselt jääks oma praegusele kohale edasi ka siis, kui tööandja peaks palka vähendama selle minu miinimumini.
Külaline

Külaline kirjutas: 08 Jaan 2025 20:491800eur neto. Kodukontor, paindlik tööaeg jm

Ma tahan kaaaa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu, libakägu ja 13 külalist