Millal ma enam ei mõtle ta peale?
-
Külaline
Kas sellest alguspunktina ei piisa, et ta ei taha sind? Sa ei ole tema prioriteet ja ta ei taha samu asju, mida sina suhtelt vajad, olgu selleks ühised tegevused, kooselu, abielu, pereelu ja lapsed või mis iganes.
Olen sama raamatut juba ühes teises teemas soovitanud, soovitan ka sullegi:
The 30-Day Heartbreak Cure: Getting Over Him and Back Out There One Month from Today - Catherine Hickland
Osta raamat või tõmba Audible versioon, loe, mõtle, analüüsi ennast ja suhet, tee harjutusi ja sa saad selle mehe peast välja.
The 30-Day Heartbreak Cure: Getting Over Him and Back Out There One Month from Today - Catherine Hickland
Osta raamat või tõmba Audible versioon, loe, mõtle, analüüsi ennast ja suhet, tee harjutusi ja sa saad selle mehe peast välja.
-
Külaline
Piisaski. Ma lõpetasingi ju suhte ära. Ja ma ei kahetse. Ma lihtsalt tahaks nüüd sellest nõmedast obsessioonist ka jagu saada.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 12:40 Kas sellest alguspunktina ei piisa, et ta ei taha sind? Sa ei ole tema prioriteet ja ta ei taha samu asju, mida sina suhtelt vajad, olgu selleks ühised tegevused, kooselu, abielu, pereelu ja lapsed või mis iganes.
Raamatusoovitus on hea! Aitäh!
-
Külaline
Kas seda raamatut eesti keeles pole? Kui pole, siis
kas sealt raamatust mingit nippi siia saaks kirjutada?
-
Külaline
olen sarnases olukorras olnud. tegemist oli ühe eestis suht tuntud näitlejaga. mina olin noor ja kõrvuni armunud. ja no ma meeldisin talle ka piisavalt, et teemaalgatajaga analoogne olukord tekitada. pajats oli veel hiiglama armukade, aga endale loomulikult midagi ei keelanud.
no ja ühel hetkel sai mul kõrini. müüsin korteri väikelinnas, teatasin oma suurele armastusele, et meiega on nüüd lugu läbi ja lahkusin suurlinna, vastu uutele väljakutsetele. esialgu oli raske. ja nagu kiuste, tuli telekast just SEE film, kus minu pajats peaosa mängis. plakatil oli just SEE reklaam, kus suur tuttav näopilt mu nutma ajas. aga ajaga läks paremaks ja kui ma leidin oma tõelise teisepoole ja hingesugulase, paneb kunagise armastuse meenutamine mu sarkastiliselt muigama. nii et - läheb üle, kannatust. ja parem, kui asendaksid tegelase kellegagi, kes on see PÄRIS.
no ja ühel hetkel sai mul kõrini. müüsin korteri väikelinnas, teatasin oma suurele armastusele, et meiega on nüüd lugu läbi ja lahkusin suurlinna, vastu uutele väljakutsetele. esialgu oli raske. ja nagu kiuste, tuli telekast just SEE film, kus minu pajats peaosa mängis. plakatil oli just SEE reklaam, kus suur tuttav näopilt mu nutma ajas. aga ajaga läks paremaks ja kui ma leidin oma tõelise teisepoole ja hingesugulase, paneb kunagise armastuse meenutamine mu sarkastiliselt muigama. nii et - läheb üle, kannatust. ja parem, kui asendaksid tegelase kellegagi, kes on see PÄRIS.
-
Külaline
Soovita konstellatsiooni ja mõnda retriiti ka veelKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 12:40 Kas sellest alguspunktina ei piisa, et ta ei taha sind? Sa ei ole tema prioriteet ja ta ei taha samu asju, mida sina suhtelt vajad, olgu selleks ühised tegevused, kooselu, abielu, pereelu ja lapsed või mis iganes.
-
Külaline
eee - kust sa tead - seda seksimise värki, ma mõtlen? äkki meil oli platooniline armastus
aga pajats/veiderdaja, näitleja - on üpris tavapärane väljend ja midagi roppu see ei tähenda.
-
Külaline
Ülesandeid ja nippe on seal 30 päeva jagu, nende üleskirjutamine oleks üks suur tööKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 14:56 Kas seda raamatut eesti keeles pole? Kui pole, siis
Kui soovid mehe peale mõelda, siis anna minna, meenuta kõike. Iga tema pilku, komplimenti, naeratust, kingitust, koosveedetud ilusat aega. Aga ainuke tingimus on, et peale iga kauni mäletuse pead meenutama ka midagi samaväärselt halba. Iga kord, kui ta sind unarusse jättis, midagi halba ütles, midagi piinlikku korraldas, lubadusi murdis, kui ta sulle olulisi asju tähtsusetuks pidas, kui ta sinu tunnetele ja pingutustele samaga ei vastanud.
Võid selle ülesandega ka täiesti üle võlli minna. Toon suvalise näite:
Sul oli mehega suurepärane romantiline ja intiimne klapp, aga mees ei teinud teie suhet ametlikuks. Siis kujutagi ette, kuidas te olete üksteise embuses ja naudite, aga samal ajal on toas ka tema perekord ja lähedasemad sõbrad. Ja isegi siis teiste silme ees ta ei tutvusta sind oma lähedastele ja leiab samu lolle vabandusi.
-
Külaline
Ära pane tähele! Mulle just meeldis su sõnavalik.Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 16:44 eee - kust sa tead - seda seksimise värki, ma mõtlen? äkki meil oli platooniline armastusaga pajats/veiderdaja, näitleja - on üpris tavapärane väljend ja midagi roppu see ei tähenda.
-
Külaline
See nn pajats pole sinu poole vvadanudki kui poleks noort liha saanud mekkida. Ja eks sellised noored on ka hakkamist täis ja püüavad kogu väest.pakun, et nn pajats oli ikka oma 20 a vanem
Pajats on halvustav.
Pajats on halvustav.
-
Külaline
See nn pajats pole sinu poole vaadanudki kui poleks noort liha saanud mekkida. Ja eks sellised noored on ka hakkamist täis ja püüavad kogu väest.pakun, et nn pajats oli ikka oma 20 a vanemKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 16:44 eee - kust sa tead - seda seksimise värki, ma mõtlen? äkki meil oli platooniline armastusaga pajats/veiderdaja, näitleja - on üpris tavapärane väljend ja midagi roppu see ei tähenda.
Halvustav on.
-
Külaline
Noort liha mekkida?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:39See nn pajats pole sinu poole vaadanudki kui poleks noort liha saanud mekkida. Ja eks sellised noored on ka hakkamist täis ja püüavad kogu väest.pakun, et nn pajats oli ikka oma 20 a vanemKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 16:44 eee - kust sa tead - seda seksimise värki, ma mõtlen? äkki meil oli platooniline armastusaga pajats/veiderdaja, näitleja - on üpris tavapärane väljend ja midagi roppu see ei tähenda.
Halvustav on.
MEKKIDA?
Isver, sa oled veel vanem troll, kui ma kahtlustasin. Isegi keskealised mehed ei kasuta selliseid väljendeid, ammugi siis noored mehed, kelle jaoks see "noor liha" ongi normaalne elu osa.
-
Külaline
Lisaks usub ta kaljukindlalt, et Külaline on üks, äärmisel juhul kaks keskealist suhtenäljast naisterahvast, kes on kindlasti meestevihkajad
Kuidas meestenälg ja meestevihkamine tal ühel pulgal asetsevad, polegi aru saanud.
Naisi vihkab ta kohe päris kindlasti, eriti keskealisi. Siin saab neid valimatult sõimata ja naeruvääristada, aga tundub, et see ei toimi hästi, no ei hakka parem kuidagi.
äge - aitäh valgustamast. olen nüüd telgitagustega paremini kursisKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 10:14Lisaks usub ta kaljukindlalt, et Külaline on üks, äärmisel juhul kaks keskealist suhtenäljast naisterahvast, kes on kindlasti meestevihkajad![]()
Kuidas meestenälg ja meestevihkamine tal ühel pulgal asetsevad, polegi aru saanud.
Naisi vihkab ta kohe päris kindlasti, eriti keskealisi. Siin saab neid valimatult sõimata ja naeruvääristada, aga tundub, et see ei toimi hästi, no ei hakka parem kuidagi.
-
Külaline
Kle ole nüüd. Sai sind mekkidaKülaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 03:15 Postitus on kustutatud
-
Külaline
Aga oma eesmärgi ta ju saavutas. Korduvaltkana kirjutas: ↑09 Jaan 2025 08:50sel juhul on ju kergelt halvustav alatoon igati omal kohal. ilus süütu noor tütarlaps ja ihar vanamehenäss, kes tahab "noort liha mekkida"ja kelle ainus trump on kahtlase väärtusega kaduv kuulsus?Külaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:39 See nn pajats pole sinu poole vvadanudki kui poleks noort liha saanud mekkida. Ja eks sellised noored on ka hakkamist täis ja püüavad kogu väest.pakun, et nn pajats oli ikka oma 20 a vanem
Pajats on halvustav.
-
Külaline
ja kust sina seda nii täpselt tead mis ta eesmärk oli või mida ta saavutas?Külaline kirjutas: ↑09 Jaan 2025 14:53Aga oma eesmärgi ta ju saavutas. Korduvaltkana kirjutas: ↑09 Jaan 2025 08:50Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑08 Jaan 2025 20:39 See nn pajats pole sinu poole vvadanudki kui poleks noort liha saanud mekkida. Ja eks sellised noored on ka hakkamist täis ja püüavad kogu väest.pakun, et nn pajats oli ikka oma 20 a vanem
Pajats on halvustav.
-
Külaline
Mekkida noort ja värsket liha
-
Külaline
Miks te ikka veel vastate sellele trollile?
Kõik tema kommentaarid on täpselt ühesuguse äratuntava käekirjaga ja järgemööda on kõik teemad ära läbustatud.
Kõik tema kommentaarid on täpselt ühesuguse äratuntava käekirjaga ja järgemööda on kõik teemad ära läbustatud.
-
Külaline
Mul on nüüd kolm kuud möödas suhte lõpetamisest. Ja ma mõtlen ikka iga päev. Praegu on isegi kuidagi eriti hull. Ootan valentinipäeva, sest ma ootan, et ta saadaks mulle sõnumi.
See on nii jabur. Ma ei taha seda oodata. Ma ei plaani isegi vastata kui ta tõesti peaks saatma. Aga ikkagi midagi minu sees ootab ja planeerib, et mis ma teen kui ta saadab jne. Uhh kui hale.
Läheks ometi üle juba! Vahepeal oli natuke parem.
See on nii jabur. Ma ei taha seda oodata. Ma ei plaani isegi vastata kui ta tõesti peaks saatma. Aga ikkagi midagi minu sees ootab ja planeerib, et mis ma teen kui ta saadab jne. Uhh kui hale.
Läheks ometi üle juba! Vahepeal oli natuke parem.
-
Külaline
Kui oli ikka kord sinu jaoks oluline inimene, siis mingil määral jääb ta sind mõtteis saatma elu lõpuni. Ka aastaid hiljem meenuvad mingid väikesed seigad, mingi muusikalapala või lõhn toob mälestused esile. Aga kui sa ise aktiivselt teda ei meenuta, siis aja jooksul lihtsalt jääb neid hetki vähemaks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist