Milline oleks miinimumpalk neto, millega oleksite nõus töötama?

vana hea klassika
Tolmukübe
Kontakt:

Milline oleks miinimumpalk neto, millega oleksite nõus töötama?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Kui töö konti ei murra, kollektiiv normaalne, võlgu/laene peal ei ole, siis miinimumpalk nii väga kehva ei tundugi. Mina eelistaksin ennem sellist varianti, kui ei parem palk aga töö rohkem raskem või närvesöövam.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Et vastajatel kergem oleks, siis aastal 2025 on miinimumpalk 810 eurot kätte (umbes). Mina ise selle raha eest tööd teha ei sooviks, ükstaspuha kui kerge või raske see töö ka oleks. Hetkel saan kätte ca 2500, lisaks tasuta telefon iga kahe aasta takka, tasuta kõneaeg, tasuta ametiauto (koos tasuta kütusega), millega saan ka erasõite teha nii nagu süda ihkab, paindlik tööaeg, keegi ei istu kukil mingite nõudmistega. Tulen sellega välja, aga mingit luksuslikku elu ei ela. Olen mõlgutanud mõtteid, et peaks ülemusega vestlema ja palka juurde küsima.
Külaline

500 eur neto.
Külaline

Kui töö meeldib ja keskkond chill, siis vast 1000 neto. Saam nkn min 5K passiivset tulu kuus, seega saab hakkama.
Külaline

Mina alla 150 000 aastas +boonused ennast ei müü. Loomulikult autod, värgid, särgid. Needf on elementaarsed.
Külaline

Siin on ju mingid rikkad kõik koos!
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 07 Jaan 2025 14:42Kui töö konti ei murra, kollektiiv normaalne, võlgu/laene peal ei ole, siis
...1000€. Saan ka praegult, aga töö on suht füüsiline. Elan sellega ära.
Külaline

Amatöörid! Ma olen nii kõva mees, et ma maksan 5000 kuus peale, et saaks tööd teha. Vahel maksan 10. Töö on raske.
Külaline

Kuidas kurat tööandja peab teadma mis %-ga pinssi koguda plaanid.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 20:46 Mina alla 150 000 aastas +boonused ennast ei müü. Loomulikult autod, värgid, särgid. Needf on elementaarsed.
Kõlab põnevalt. Mis alal oled? Kas oled nii rikas, et alla 12500 neto kuus ei liiguta?
Külaline

Et tööandja peab sinu arest aktid kinni maksma ja sinule jääb alati sama neto :D
Loll võib olla, aga kaval peab olema. Setude vanasõna.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 20:46 Mina alla 150 000 aastas +boonused ennast ei müü. Loomulikult autod, värgid, särgid. Needf on elementaarsed.
Probleemne inimene, valelik, elab mullis, skiso.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 21:41 Amatöörid! Ma olen nii kõva mees, et ma maksan 5000 kuus peale, et saaks tööd teha. Vahel maksan 10. Töö on raske.
Lammas, null huumorit, õnnetu könn.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 22:15
Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 21:41 Amatöörid! Ma olen nii kõva mees, et ma maksan 5000 kuus peale, et saaks tööd teha. Vahel maksan 10. Töö on raske.
Lammas, null huumorit, õnnetu könn.
Vandust, aga ma olen konn, mitte könn. Ära siin tule oma täppidega vehkima.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 21:57
Kõlab põnevalt. Mis alal oled? Kas oled nii rikas, et alla 12500 neto kuus ei liiguta?
Täpseölt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi.
Külaline

Täpselt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi. Ja mis rikkus see on?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:18
Täpselt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi. Ja mis rikkus see on?
Seisad oma sõnade taga ja oled valmis surema?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:11
Täpseölt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi.
Nõrk! Ma ei tule alla 20 000 voodistki välja. Kodust väljatulemiseks on sellist summat vaja, et sa ei näe seda isegi mitte unes.
Külaline

Kõige väsitavamad inimesed maailmas on need, kes arvavad, et nad on naljakad ning tegelikult on haledad ja peaksid oma probleemidega tegelema. Pole naljakas, kurb on.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Jaan 2025 23:58 Kõige väsitavamad inimesed maailmas on need, kes arvavad, et nad on naljakad ning tegelikult on haledad ja peaksid oma probleemidega tegelema. Pole naljakas, kurb on.
Nuta siis, lilleke, kui kurb on. Nuta, nuta. Hakkab kergem
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], libakägu ja 13 külalist