Milline oleks miinimumpalk neto, millega oleksite nõus töötama?
Milline oleks miinimumpalk neto, millega oleksite nõus töötama?
Kui töö konti ei murra, kollektiiv normaalne, võlgu/laene peal ei ole, siis miinimumpalk nii väga kehva ei tundugi. Mina eelistaksin ennem sellist varianti, kui ei parem palk aga töö rohkem raskem või närvesöövam.
-
Külaline
Et vastajatel kergem oleks, siis aastal 2025 on miinimumpalk 810 eurot kätte (umbes). Mina ise selle raha eest tööd teha ei sooviks, ükstaspuha kui kerge või raske see töö ka oleks. Hetkel saan kätte ca 2500, lisaks tasuta telefon iga kahe aasta takka, tasuta kõneaeg, tasuta ametiauto (koos tasuta kütusega), millega saan ka erasõite teha nii nagu süda ihkab, paindlik tööaeg, keegi ei istu kukil mingite nõudmistega. Tulen sellega välja, aga mingit luksuslikku elu ei ela. Olen mõlgutanud mõtteid, et peaks ülemusega vestlema ja palka juurde küsima.
-
Külaline
Kui töö meeldib ja keskkond chill, siis vast 1000 neto. Saam nkn min 5K passiivset tulu kuus, seega saab hakkama.
-
Külaline
Mina alla 150 000 aastas +boonused ennast ei müü. Loomulikult autod, värgid, särgid. Needf on elementaarsed.
-
Külaline
Siin on ju mingid rikkad kõik koos!
-
Külaline
...1000€. Saan ka praegult, aga töö on suht füüsiline. Elan sellega ära.
-
Külaline
Amatöörid! Ma olen nii kõva mees, et ma maksan 5000 kuus peale, et saaks tööd teha. Vahel maksan 10. Töö on raske.
-
Külaline
Kuidas kurat tööandja peab teadma mis %-ga pinssi koguda plaanid.
-
Külaline
Kõlab põnevalt. Mis alal oled? Kas oled nii rikas, et alla 12500 neto kuus ei liiguta?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:46 Mina alla 150 000 aastas +boonused ennast ei müü. Loomulikult autod, värgid, särgid. Needf on elementaarsed.
-
Külaline
Et tööandja peab sinu arest aktid kinni maksma ja sinule jääb alati sama neto
Loll võib olla, aga kaval peab olema. Setude vanasõna.
Loll võib olla, aga kaval peab olema. Setude vanasõna.
-
Külaline
Probleemne inimene, valelik, elab mullis, skiso.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 20:46 Mina alla 150 000 aastas +boonused ennast ei müü. Loomulikult autod, värgid, särgid. Needf on elementaarsed.
-
Külaline
Lammas, null huumorit, õnnetu könn.Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 21:41 Amatöörid! Ma olen nii kõva mees, et ma maksan 5000 kuus peale, et saaks tööd teha. Vahel maksan 10. Töö on raske.
-
Külaline
Vandust, aga ma olen konn, mitte könn. Ära siin tule oma täppidega vehkima.
-
Külaline
Täpseölt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi.
-
Külaline
Täpselt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi. Ja mis rikkus see on?
-
Külaline
Seisad oma sõnade taga ja oled valmis surema?Külaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 23:18Täpselt nii. Alla 12 500 ei tule ma kodust väljagi. Ja mis rikkus see on?
-
Külaline
Nõrk! Ma ei tule alla 20 000 voodistki välja. Kodust väljatulemiseks on sellist summat vaja, et sa ei näe seda isegi mitte unes.
-
Külaline
Kõige väsitavamad inimesed maailmas on need, kes arvavad, et nad on naljakad ning tegelikult on haledad ja peaksid oma probleemidega tegelema. Pole naljakas, kurb on.
-
Külaline
Nuta siis, lilleke, kui kurb on. Nuta, nuta. Hakkab kergemKülaline kirjutas: ↑07 Jaan 2025 23:58 Kõige väsitavamad inimesed maailmas on need, kes arvavad, et nad on naljakad ning tegelikult on haledad ja peaksid oma probleemidega tegelema. Pole naljakas, kurb on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu, libakägu ja 13 külalist