Vana aasta ära saatmine ilma ilutulestikuta poleks mõeldavgi. Saluut peab olema kohe kindlasti!
Meil on palju loomi ja kõigil on suva. Oli üks koer, kes kartis väga kõuemürinat, lennukeid ja koptereid, värises iga kord, kui mürinat kuulis. Me ise veel äikesest ei teadnud midagi, aga tema juba kaugelt kuulis ära.
Aga miskipärast saluudipauke ei kartnud üldse. Vaatas aknast välja ja oli täiesti rahulik.
Kas pooldate aastavahetuse ilutulestikku?
-
Külaline
Aga kujutleme nüüd, et sinul endal seisab homme hommikul kl 8.00 ees tähtis koosolek, kus pead seisma saalis ja oma ülemusele ja kolleegidele oma äriplaani selgitama ning olema võimeline vastama nende küsimustele, sh sinu idee vastaste provotseerivatele kommentaaridele. Valmistud ettekandeks kogu päeva ja lähed varakult magama, et järgmiseks päevaks värske olla. Ning siis kl 22.56 aetakse sind kahuripaukudega üles. Meeldiv, mis?Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 09:22Ma oleksin häiritud pigem sellest, et mu põhikooli lõpetav laps on selline kakahäda, et ilutulestiku peale nutma hakkab. Sugugi mitte kaugel õpivad lapsed pommirahe all, siin üks, peaaegu suur inimene, pillib ilutulestiku peale.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 08:24 .Mul oli põhikooli õpilane, kel seisis järgmisel hommikul ees lõpueksam. Laps oli terve päeva õppinud ja läks õhtul varem magama. Ilutulestik ajas ta kõige magusama une pealt üles ja kuna närv eksami pärast oli niigi sees, siis hakkas ta ehmatusest ja lärmist lihtsalt nutma. Ei jäänudki pool ööd magama ja järgmisel hommikul eksamile minnes oli laps loppis ja väsinud ning eksamil läks halvasti.
(Okei, saan aru et sind keegi koosolekul rääkima ei tahagi, sest oled selline kakahäda, kel ühtki kuulamist väärt ideed pähe lihtsalt ei tulegi.)
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], kaegu, silli ja 6 külalist