Must ja valge
-
Külaline
Üks asi on see, et mul pole neist kolmest sugugi kahju, keda Edekabel materdas.
Teine asi on, et oli ikka küll labane ja rassistlik.
Aga labane oli ka ETV programm (see Identiteedikabel ja stseen "Maa tuleb täita lastega", tule taevas appi!) ja see on palju hullem.
Teine asi on, et oli ikka küll labane ja rassistlik.
Aga labane oli ka ETV programm (see Identiteedikabel ja stseen "Maa tuleb täita lastega", tule taevas appi!) ja see on palju hullem.
-
Külaline
Teoorias see nii on jah, reaalsus on midagi muud. Olen korduvalt näinud, kuidas naised ennast seetõttu alandatuna tunnevad. Kõige lähedasem näide oli mu enda ema.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30
Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.
-
Külaline
Mind on ka petetud. Mina end alandatuna ei tundnud. Tema käitus vääritult. Pidasin silmas, et petmine on petja probleem. Tagajärgedega tuleb loomulikult mõlemal tegeleda, aga see on nagunii elu osa.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:36Mind on petetud. Tunnistan, et see on minu elu kõige, kõige alandavam kogemus üleüldse. Seda enam, et kogu tutvusringkond teadis ammu enne, kui see kogemata ka minule lõpuks teatavaks sai. Kohutav alandus!Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:26
Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.
Mingil mallukal pole õigust oma nina sinna toppida, katsugu oma eluga paremini hakkama saada. Tal tunduvad asjad suht käest ära olevat. Aga ei, tema peab ikka teiste õnnetuse pealt raha kokku ajama. Ikka alati igal pool suur asjapulk, kuigi ta ei tunnegi neid inimesi.
Ei ole see ainult puhtalt petja probleem. Ikka minu probleem ka. Ja, mis mõttes tegelegu ise? Mina olen ju ka üks osapool lahutamisel. Seega, täiesti minu probleem ka, millega mul oli vaja veel pikalt tegeleda.
Usun, et alandatuna tunneb end madala enesehinnanguga inimene. See, et keegi mind petab, ei tähenda, et ma kuidagi kehvem oleks.
-
Külaline
Just kirjutasid ju, et petja tegelegu ise. Nüüd ikka tunnistad, et tagajärgedega peab ka petetu tegelema.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:49Mind on ka petetud. Mina end alandatuna ei tundnud. Tema käitus vääritult. Pidasin silmas, et petmine on petja probleem. Tagajärgedega tuleb loomulikult mõlemal tegeleda, aga see on nagunii elu osa.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:36Mind on petetud. Tunnistan, et see on minu elu kõige, kõige alandavam kogemus üleüldse. Seda enam, et kogu tutvusringkond teadis ammu enne, kui see kogemata ka minule lõpuks teatavaks sai. Kohutav alandus!Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30
Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.
Ei ole see ainult puhtalt petja probleem. Ikka minu probleem ka. Ja, mis mõttes tegelegu ise? Mina olen ju ka üks osapool lahutamisel. Seega, täiesti minu probleem ka, millega mul oli vaja veel pikalt tegeleda.
Usun, et alandatuna tunneb end madala enesehinnanguga inimene. See, et keegi mind petab, ei tähenda, et ma kuidagi kehvem oleks.
Loomulikult on petetud naine alandatud naine. Naise enesehinnang ei puutu siinkohal asjasse. Alandatuna võib tunda ennast ka muidu väga kõrge enesehinnanguga naine.
Ja seda ei ole mitte keegi väitnud, et petetud naine kuidagi kehvem oleks. See on sul oma peas mingi imelik teooria. Ja üldse tundub, et sul on asjad peas väheke sassis.
-
Külaline
Padarite puhul oli veel see, et pidasid nö. sajandi pulma, milleks valmistusid vist aastaid. Terve riigi meedia pasundas sellest söögi alla ja söögi peale. Ja millega tegeles meespool…
Minu jaoks oleks see kohutavalt alandav olnud.
Minu jaoks oleks see kohutavalt alandav olnud.
-
Külaline
Petetud naine tunneb, et ju ta ei ole nii kena ja hea. Või on voodis kehv, et ta mees teist naist otsustas rapsida. Ikka tekitab naises küsimuse, mis mul siis viga on? Miks?
-
Külaline
Loomulikult alandatud naine? Sul on veel kõvasti areneda.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:55Just kirjutasid ju, et petja tegelegu ise. Nüüd ikka tunnistad, et tagajärgedega peab ka petetu tegelema.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:49Mind on ka petetud. Mina end alandatuna ei tundnud. Tema käitus vääritult. Pidasin silmas, et petmine on petja probleem. Tagajärgedega tuleb loomulikult mõlemal tegeleda, aga see on nagunii elu osa.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:36 Mind on petetud. Tunnistan, et see on minu elu kõige, kõige alandavam kogemus üleüldse. Seda enam, et kogu tutvusringkond teadis ammu enne, kui see kogemata ka minule lõpuks teatavaks sai. Kohutav alandus!
Loomulikult on petetud naine alandatud naine. Naise enesehinnang ei puutu siinkohal asjasse. Alandatuna võib tunda ennast ka muidu väga kõrge enesehinnanguga naine.
Ja seda ei ole mitte keegi väitnud, et petetud naine kuidagi kehvem oleks. See on sul oma peas mingi imelik teooria. Ja üldse tundub, et sul on asjad peas väheke sassis.
Petmine on petja probleem, millega tegelegu ise-pidasin silmas väärtushinnanguid. Mina ei võta petja eest vastutust.
-
Külaline
Kindlasti mitte. Petetakse ka maailma ihaldatumaid ning kaunimaid naisi. Tekib küsimus, mis on mehel viga.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:02 Petetud naine tunneb, et ju ta ei ole nii kena ja hea. Või on voodis kehv, et ta mees teist naist otsustas rapsida. Ikka tekitab naises küsimuse, mis mul siis viga on? Miks?
-
Külaline
Oled siis haruldane eksemplar, alandus- ja häbnitunne on väga levinud ja loomulikud.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:03
Loomulikult alandatud naine? Sul on veel kõvasti areneda.
Petmine on petja probleem, millega tegelegu ise-pidasin silmas väärtushinnanguid. Mina ei võta petja eest vastutust.
Sellest leiab guugeldades hulgaliselt artikleid.
https://metro.co.uk/2021/06/26/why-you- ... 28724/amp/
-
Külaline
Jah, kõigil teistel võib küll tekkida selline küsimus, aga petetud naisel tekkib küsimus, miks minust ei piisanud?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 17:04Tekib küsimus, mis on mehel viga.
-
Külaline
Kui mehel till püksis ei seisa, siis ei seisa ükskõik, millise naise puhul, seega selline totter mõte jääb ära. Asi pole iial piisavuses, asi on selles, mida inimene endale lubab. Tuleb võimalus ja kasutab. Teine seda ei tee. Naine on täpselt sama.
-
Külaline
"Sarvekandja" on siiski solvav termin, mitte kaasatundev või petjat süüdistav. Tihti käib petmisega kaasas etteheide, et ju siis petetu ise ka nii-ja-naa- eriti, kui petjaks on naine, siis raudselt on mees impotent, ha-ha-ha!Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.
-
Külaline
Just. Ja kui petjaks on mees, siis on levinud arvamus, et ju ikka jäi kodus midagi puudu.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 19:03"Sarvekandja" on siiski solvav termin, mitte kaasatundev või petjat süüdistav. Tihti käib petmisega kaasas etteheide, et ju siis petetu ise ka nii-ja-naa- eriti, kui petjaks on naine, siis raudselt on mees impotent, ha-ha-ha!Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.
-
Külaline
Kui mina lapsena mõne endast väga erineva sõbra leidsin, siis ütles vanaema ikka: et te olete nagu Pat ja Patachon

-
Külaline
Igaüks räägib ikka iseenda eest. Või sa otsustasid kõikide petetute eest ära, et nende jaoks ei ole see alandav?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:26Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 09:31
Küll aga tahaksin, et Padari teod päevavalgele tuleks. See ehk aitab teisi mehi ka pisut järele mõtlema panna enne, kui nad tegudele asuvad, et millega nad riskivad. Tema eksabikaasa on väga tubli naine, et ei lasknud endaga rohkem inetult käituda. Erinevalt ühest väga tuntud poliitikute perest, kus naine neelab kõik alandlikult alla.
Mingil mallukal pole õigust oma nina sinna toppida, katsugu oma eluga paremini hakkama saada. Tal tunduvad asjad suht käest ära olevat. Aga ei, tema peab ikka teiste õnnetuse pealt raha kokku ajama. Ikka alati igal pool suur asjapulk, kuigi ta ei tunnegi neid inimesi.
Petjal on loomulikult probleem. Aga, et petetu ei ole alandatud ja et petetul ei ole mitte mingit pistmist petmisega - no selline arvamus on ikka kõrgeim tase! Nii võid arvata mõne suvalise sekspartneri kohta. Kui sa aga oled pereinimene ja selline asi toimub, siis on see ikka väga suur läbielamine ja ka probleem petetule.
-
Külaline
Ilmselt mõeldakse seda, et tegelikult ei peaks olema petmine probleem petetu jaoks. Aga reaalsuses pole keegi meist nii tugev, et petmisest mitte haiget saada.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 23:23 Petjal on loomulikult probleem. Aga, et petetu ei ole alandatud ja et petetul ei ole mitte mingit pistmist petmisega - no selline arvamus on ikka kõrgeim tase! Nii võid arvata mõne suvalise sekspartneri kohta. Kui sa aga oled pereinimene ja selline asi toimub, siis on see ikka väga suur läbielamine ja ka probleem petetule.
-
Külaline
Mulle tundub ka, et selleks peavad olema kergelt psühhopaatilised jooned. No et ei tunne emotsioone päris nii nagu teised inimesed. Klassika petmise puhul on ikka kurbus, viha, alandatus, pettumus, solvumine, mure jne.Külaline kirjutas: ↑06 Jaan 2025 00:31Ilmselt mõeldakse seda, et tegelikult ei peaks olema petmine probleem petetu jaoks. Aga reaalsuses pole keegi meist nii tugev, et petmisest mitte haiget saada.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 23:23 Petjal on loomulikult probleem. Aga, et petetu ei ole alandatud ja et petetul ei ole mitte mingit pistmist petmisega - no selline arvamus on ikka kõrgeim tase! Nii võid arvata mõne suvalise sekspartneri kohta. Kui sa aga oled pereinimene ja selline asi toimub, siis on see ikka väga suur läbielamine ja ka probleem petetule.
Tihti ka ensesüüdistamine, sest otsitakse vastust küsimusele “miks”. Seda vastust tihtipeale ei ole. “Lihtsalt niisama”
Öelda, et alandatuna tunneb ennast madala enesehinnanguga naine on nii küüniline, et ma ei hakka seda isegi mitte kommenteerima.
-
Külaline
Raske seletada, kui sa ei saa aru. Petetul pole mitte mingit pistmist petmisega all mõtlesin ma seda, et petetul pole selles süüd ja ta ei peaks murdma pead, miks petja otsustas petta ja kas ta siis polnud piisav, et nii juhtus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 23:23Igaüks räägib ikka iseenda eest. Või sa otsustasid kõikide petetute eest ära, et nende jaoks ei ole see alandav?Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:26
Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.
Petjal on loomulikult probleem. Aga, et petetu ei ole alandatud ja et petetul ei ole mitte mingit pistmist petmisega - no selline arvamus on ikka kõrgeim tase! Nii võid arvata mõne suvalise sekspartneri kohta. Kui sa aga oled pereinimene ja selline asi toimub, siis on see ikka väga suur läbielamine ja ka probleem petetule.
Alandamist tunda on sama kui solvunud olla. See on mõlemal juhul inimese enda otsus. Mind pole näiteks võimalik solvata, võimle ning alanda, kuidas soovid. Petmise tagajärjel ränk läbielamine, kurbus, viha, pettumus-need emotsioonid loomulikult on ning see kõik teeb meeletult haiget.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tuuletu ja 9 külalist