Must ja valge
-
Külaline
Must ja valge
Edekabel koos musta ja valge ämbriga põhjustas korraks korraliku kära. Kommentaare lugedes hakkas silma tavapärasest suurem üksmeelsus, et tabati naelapea pihta. Mida on solvuda inimestel, kes ise teisi pidevalt mõjutavad. Ja öelda, et saade on labane nendel, kel iga teine sõna on ropp....minu arust said nad ka, mida tahtsid ehk siis vanad eestlased ütleksid: mida külvad, seda lõikad.
Ja rassismi annab siit ikka ette kujutada, nii peenelt tehtud, et ei ole rassistlik.
Mida teie siin arvate?
Ja rassismi annab siit ikka ette kujutada, nii peenelt tehtud, et ei ole rassistlik.
Mida teie siin arvate?
Sellest on juba teema
viewtopic.php?t=1708
Teema pealkirja vaadates meenusid mulle must ja valge koer tsehhi multifilmist
viewtopic.php?t=1708
Teema pealkirja vaadates meenusid mulle must ja valge koer tsehhi multifilmist
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 16:01 See solvumine on nii halenaljakas. Tõesti, inimene paistab kujutavat, et tema võib suust välja ajada mida tahes, võib teiste üle "nalja" visata, roppusi eetrisse paisata. Ja kui keegi tema stiili parodeerib, siis ta on solvunud. On aeg oma kõrge hobuse seljast maha tulla.
Minu meelest oli hästi parodeeritud. Rassism on puhtalt viimases hädas välja imetud, et oma vihale pisutki kõlapinda saada.
-
Külaline
Olen selles teises teemas juba vastanud, et klipp oli minu jaoks labane ja rassistlik, väga ebameeldiv vaadata.
-
Külaline
Väga tõetruu oli.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 20:25Olen selles teises teemas juba vastanud, et klipp oli minu jaoks labane ja rassistlik, väga ebameeldiv vaadata.
-
Külaline
Rassistlik oleks olnud siis, kui peas olnuks valge ämber.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 20:25 Olen selles teises teemas juba vastanud, et klipp oli minu jaoks labane ja rassistlik, väga ebameeldiv vaadata.
Oled lumehelbeke?
Sinutaoliste pärast ei saagi enam normaalset kraami toota, pidevalt saab keegi haiget.
-
Külaline
Mul on kodus sinine ämber, kas ka rassistlik, kas pean ära viskama? Kuhu visata võin?
-
Külaline
BSH tegi ju Edekabeliga koostööd, miks ta peaks? Kõik oli teada.
Tegi koostööd? Võib-olla siis selle nalja idee tuligi talt, nende omavahelised suhted on ju kirglikud
-
Külaline
Selle peale üks luuletus. Ei seostu otseselt rasvaimus käinuga. Niisama jutu jätkuks.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 22:40Postitus on kustutatud
Selma laskis oma keha
plastiliselt ümber teha
parandati sada viga
siiski luigeks ei saand siga
-
Külaline
Mallukast ei arva midagi. Saateklipp mulle vaimukas ei tundunud - dialoogi oleks saanud palju peenemalt üles ehitada, sest neist mõlemast on, mida parodeerida. Mida rassistlikku sealt ei tajunud ja kellestki kahju ei ole.Külaline kirjutas: ↑04 Jaan 2025 22:40 Postitus on kustutatud
Küll aga tahaksin, et Padari teod päevavalgele tuleks. See ehk aitab teisi mehi ka pisut järele mõtlema panna enne, kui nad tegudele asuvad, et millega nad riskivad. Tema eksabikaasa on väga tubli naine, et ei lasknud endaga rohkem inetult käituda. Erinevalt ühest väga tuntud poliitikute perest, kus naine neelab kõik alandlikult alla.
-
Külaline
See klipp pani täppi asjaosaliste olemuse ja suhtumise osas - kõik rahaks. Selles mõttes on mul hea meel, et keegi seda aastatepikkust nõmedat käitumist ja gossipi tootmist parodeeris. Ma ei saa aru, mille üle parodeeritavad kodanikud nüüd siis nutavad, kui ise oled selle nimel kõik teinud, et negatiivses mõttes pildil püsida.
Kummaline on see ohvri mängimine.
Kummaline on see ohvri mängimine.
-
Külaline
Minu arvates paroodiad ole nagu peegel, millel on suurendus. Vaatad, oi jeerum, kas see olen mina, nii palju kortse ja punne. Võtad normaalse poole ette ja ohkad kergendunult - no nii hull nüüd ka pole. Ühesõnaga võetakse asjad elus enesest ja võimendatakse.
-
Külaline
Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 09:31
Küll aga tahaksin, et Padari teod päevavalgele tuleks. See ehk aitab teisi mehi ka pisut järele mõtlema panna enne, kui nad tegudele asuvad, et millega nad riskivad. Tema eksabikaasa on väga tubli naine, et ei lasknud endaga rohkem inetult käituda. Erinevalt ühest väga tuntud poliitikute perest, kus naine neelab kõik alandlikult alla.
Mingil mallukal pole õigust oma nina sinna toppida, katsugu oma eluga paremini hakkama saada. Tal tunduvad asjad suht käest ära olevat. Aga ei, tema peab ikka teiste õnnetuse pealt raha kokku ajama. Ikka alati igal pool suur asjapulk, kuigi ta ei tunnegi neid inimesi.
-
Külaline
Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:26Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 09:31
Mingil mallukal pole õigust oma nina sinna toppida, katsugu oma eluga paremini hakkama saada. Tal tunduvad asjad suht käest ära olevat. Aga ei, tema peab ikka teiste õnnetuse pealt raha kokku ajama. Ikka alati igal pool suur asjapulk, kuigi ta ei tunnegi neid inimesi.
-
Külaline
Mis õnnetus see ikka on, kui petad oma naist ja tema su selle peale maha jätab? See on ju iseenda tehtud valik, mitte õnnetus.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:26Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 09:31
Minu arust võiks küll kõik petjad paljastada ja häbiposti panna. Siis järgmised, võimalikud kaaslased teavad arvestada, kas nad soovivad sellise inimesega end siduda.
Konkreetne naine ei ole ju eriti varjanud ka, mis juhtus. Lihtsalt ei lasku detailidesse, viisakusest. Paraku on sageli ka nii, et teised inimesed teavad sinu ulaelu elavast kaaslasest rohkem kui sa ise.
-
Külaline
Mind on petetud. Tunnistan, et see on minu elu kõige, kõige alandavam kogemus üleüldse. Seda enam, et kogu tutvusringkond teadis ammu enne, kui see kogemata ka minule lõpuks teatavaks sai. Kohutav alandus!Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:30Kuidas saab petmine olla alandav? Petetul pole petmisega mitte mingit seost. Puhtalt petja probleem, tegelegu ise.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 16:26Kui Padari eksnaine tahab, siis räägib ise oma loo. Paljud naised ei tahagi, et terve maailm teaks, et neid peteti, kuna see on ka alandav. Eriti sellistele ilusakestele.Külaline kirjutas: ↑05 Jaan 2025 09:31
Ei ole see ainult puhtalt petja probleem. Ikka minu probleem ka. Ja, mis mõttes tegelegu ise? Mina olen ju ka üks osapool lahutamisel. Seega, täiesti minu probleem ka, millega mul oli vaja veel pikalt tegeleda.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: dmy, Google [Bot], kaegu, libakägu ja 13 külalist