Kas õige uudis

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kas õige uudis

Postitus Postitas Külaline »

https://eestinen.fi/2025/01/video-runna ... ahe-aares/
Külaline

sa loe muid uudiseid ka
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 20:40sa loe muid uudiseid ka
Sina vist lugesid, aga mis sellest tolku, sa arukalt vastata ikka ei oska.
Külaline

Hommikul juba oli uudis, et Ukraina droonid ründasid Peterburi ümbrust ja Ust-Luga oli eraldi nimetatud.
https://www.err.ee/1609566970/ukraina-r ... ga-sadamat
https://www.delfi.ee/artikkel/120347643 ... oonirunnak
Külaline

Kas droonid tõega nii kaugele lendavad või lastakse kuskilt lähemalt?
Külaline

Ikka lendavad. Isegi Err-i portaalis on esiuudis, et ei läbinud eesti õhuruumi
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:16 Kas droonid tõega nii kaugele lendavad või lastakse kuskilt lähemalt?
Tükk aega juba lennutavad ukrainlased nii kaugele. Tublid.
Külaline

Täna tegi äike kõva mürtsu, ma mõtlesin, et mõni droon eksis teelt.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:27 Täna tegi äike kõva mürtsu, ma mõtlesin, et mõni droon eksis teelt.
Täna äike? Misasja, kuskandis? Polnud täna ju mingit rõhkkondade konflikti kuskil Eestis. Karge külm talveilm. Selle ilmaga on äike võimatu. Mis sa luuletad. Mõni päev tagasi oli Paldiskis äike, kui olid suured sajud ja torm.
Külaline

https://elu24.postimees.ee/8166201/foto ... atas-pikne
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:27 Täna tegi äike kõva mürtsu, ma mõtlesin, et mõni droon eksis teelt.
Ma ka nägin ja ehmatasin. Olin just akna juures, kui sähvatas.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:48
Täna äike? Misasja, kuskandis? Polnud täna ju mingit rõhkkondade konflikti kuskil Eestis. Karge külm talveilm. Selle ilmaga on äike võimatu. Mis sa luuletad. Mõni päev tagasi oli Paldiskis äike, kui olid suured sajud ja torm.
Võin kinnitada, oli äike ja tegi tõesti väga kõva mürtsu, Tallinna kesklinnas, vastab tõele.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:48Täna äike? Misasja, kuskandis? Polnud täna ju mingit rõhkkondade konflikti kuskil Eestis. Karge külm talveilm. Selle ilmaga on äike võimatu. Mis sa luuletad. Mõni päev tagasi oli Paldiskis äike, kui olid suured sajud ja torm
Jajah, mina ei näinud, järelikult pole olnud. Ei tea, mis ilm sul seal uugametsas on, aga Tallinnas algas tänane päev -8 kraadiga, millest nüüdseks on saanud 0. Loomulikult oli rõhkkondade konflikt ja äikest nägid-kuulsid kõik, kel silmad-kõrvad peas.
Külaline

kolja kirjutas: 04 Jaan 2025 21:23
Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:16 Kas droonid tõega nii kaugele lendavad või lastakse kuskilt lähemalt?
Kardetavasti see vastuseta ei jää...
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 11:03
kolja kirjutas: 04 Jaan 2025 21:23
Kardetavasti see vastuseta ei jää...
Ammu on selge, milline on vastus, mis selle jama lõpetaks ja tuumasõja ära hoiaks- Venemaa tuleb tükeldada väiksemateks riikideks ja seal korralik denatsifitseerimine läbi viia, nagu Saksamaaga omal ajal. Kardetavasti aga seda pädevat vastust ei tule ja enne seda lubatakse Venemaal tuumasõda alustada. Kuid ma väga mures ei ole- eeldan, et esimese tuumapommi lõhkamise järel tõesti ülejäänud riigid reageerivad, Hiina ütleb, et "I'm out!" ja peamiselt NATO riigid likvideerivad Venemaa militaarstruktuurid ja -ehitised. Kuid seda vist pole loota, et keegi viitsiks hakata nende hädavajaliku tükeldamise ja denatsifitseerimisega tegelema :(
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 22:38
Külaline kirjutas: 04 Jaan 2025 21:48Täna äike? Misasja, kuskandis? Polnud täna ju mingit rõhkkondade konflikti kuskil Eestis. Karge külm talveilm. Selle ilmaga on äike võimatu. Mis sa luuletad. Mõni päev tagasi oli Paldiskis äike, kui olid suured sajud ja torm
Jajah, mina ei näinud, järelikult pole olnud. Ei tea, mis ilm sul seal uugametsas on, aga Tallinnas algas tänane päev -8 kraadiga, millest nüüdseks on saanud 0. Loomulikult oli rõhkkondade konflikt ja äikest nägid-kuulsid kõik, kel silmad-kõrvad peas.
Uugametsast ei tea ma midagi, elan Tallinnas Nõmmel ja ma ei tea, mis erikliima sul seal kesklinnas on, et null kraadi. Ilmakaardi järgi on terve eilse ja tänase olnud Tallinnas korralik miinus 3 vähemalt. Ju su kesklinn on mere ääres, seal võib merevee kõrgemast temperatuurist tingituna esineda selliseid kohalikke anomaaliaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 11:23 Ammu on selge, milline on vastus, mis selle jama lõpetaks ja tuumasõja ära hoiaks- Venemaa tuleb tükeldada väiksemateks riikideks ja seal korralik denatsifitseerimine läbi viia, nagu Saksamaaga omal ajal.
😀 Sa kõlad bagu Kaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 18:54
Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 11:23 Ammu on selge, milline on vastus, mis selle jama lõpetaks ja tuumasõja ära hoiaks- Venemaa tuleb tükeldada väiksemateks riikideks ja seal korralik denatsifitseerimine läbi viia, nagu Saksamaaga omal ajal.
😀 Sa kõlad bagu Kaja.
Ja sina kõlad nagu tühi tünn
Külaline

😀 Sa kõlad bagu Kaja.
Ei mäleta küll, et Kaja midagi sellist oleks rääkinud, kuid tõenäoliselt ta mõtleb nii. Kõik mõistlikult realistlikud inimesed saavad aru, et nii see on, kuid paraku pole kellelgi (ei rahval ega poliitikuil) tahtmist seda hinda maksta, mis rahu jaoks vajalik on. Enne kui sõda koju pole jõudnud, ei ole saada ka poliitilist tuge (ehk hääli) selle läbiviimiseks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Jaan 2025 19:11
😀 Sa kõlad bagu Kaja.
Ei mäleta küll, et Kaja midagi sellist oleks rääkinud, kuid tõenäoliselt ta mõtleb nii. Kõik mõistlikult realistlikud inimesed saavad aru, et nii see on, kuid paraku pole kellelgi (ei rahval ega poliitikuil) tahtmist seda hinda maksta, mis rahu jaoks vajalik on. Enne kui sõda koju pole jõudnud, ei ole saada ka poliitilist tuge (ehk hääli) selle läbiviimiseks.
Kaja on vägagi "midagi sellist" rääkinud. Ta on mitmete selliste kummaliste arvamustega esinenud. Kõik, kes Venemaa-teemaga pisutki kursis on saavad aru, kui rumal see jutt on. Kuidas seda siis tehakse ja millised osad eraldi peaks lööma? See jutt on umbes samal tasemel, kui ameeriklaste lalin Afganistaanis rahu tagamisest.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 14 külalist