Identiteedikabaree??!!

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Identiteedikabaree??!!

Postitus Postitas Külaline »

Mis selle Identiteedikabareega Draamateatris on, miks see nii popp on, piletid välja müüdud kõik, samas kui see, mida ETV näitas, oli ju vägagi labane? Üldse, mis selle etenduse iva või eesmärk on, saan aru, et käesolev on Identiteedikabaree 4, seega on olnud ka 1-3?
Külaline

Eks see vist on jälle nii diip-nii-diip, et oma kõrgemat klassi õigustada lihtsalt pead seda nägema ja kiitma, kui hea see ikka oli.
Külaline

Diip-nii-diip asjad pole üldjuhul välja müüdud. Välja müüdud on tõeliselt head asjad nagu Lehmann Brothers, Macbeth ja Rahamaa. Mis aga Identiteedikabaree-laadses etenduses nii head võiks olla, see jääb küll arusaamatuks.
Külaline

Minu jaoks jääb see arusaamatuks, et sellist etendust reklaamitakse kui glamuurishoud. Pigem vaatan tavalist kabaree etendust.
Külaline

Ilmselt on selle etenduse sihtgrupp noored märsilohistajad ja kunstnikuhingega kodanikud.

Minule sealt mõned esitused isegi meeldisid, aga lõpuks hakkas kõik nagu korduma ja polnud enam sellist ehedust.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 14:04 Ilmselt on selle etenduse sihtgrupp noored märsilohistajad ja kunstnikuhingega kodanikud.
Neil pole ju ometi sellist raha - pilet on 30-99€. Ja mul omal kaks noort inimest kodus, mõlemad kehitavad õlgu selle etenduse peale. Muidu teatris käime/käivad küll.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 14:13Neil pole ju ometi sellist raha - pilet on 30-99€.
Vanemad ei saa ju ometi kunsti nautimiseks raha keelata.
Külaline

Tundub just mõnus kerge meelelahutus mitte niidiipniidiip…
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 13:27 Mis selle Identiteedikabareega Draamateatris on, miks see nii popp on, piletid välja müüdud kõik, samas kui see, mida ETV näitas, oli ju vägagi labane? Üldse, mis selle etenduse iva või eesmärk on, saan aru, et käesolev on Identiteedikabaree 4, seega on olnud ka 1-3?
See parodeerib inimesi, kes identiteedikriisis üle võlli lähevad.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 21:23
Külaline kirjutas: 02 Jaan 2025 13:27 Mis selle Identiteedikabareega Draamateatris on, miks see nii popp on, piletid välja müüdud kõik, samas kui see, mida ETV näitas, oli ju vägagi labane? Üldse, mis selle etenduse iva või eesmärk on, saan aru, et käesolev on Identiteedikabaree 4, seega on olnud ka 1-3?
See parodeerib inimesi, kes identiteedikriisis üle võlli lähevad.
Kusjuures mul tekkis sama mõte.
Kuulasin suvel raadiost ühe mehe pihtimust sellest, kuidas ta eneseotsingute käigus sugu hakkas vahetama. Keset seda protsessi tuli aga kaine mõistus koju ja nüüd ta siis tegeleb jälle oma meheliku identiteedi tagasi pööramisega. See lugu meenus mulle mitmel korral neid esitusi vaadates.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], kaegu, silli ja 6 külalist