Fotograafi juures käivad vaid ilusad inimesed?
-
Külaline
Fotograafi juures käivad vaid ilusad inimesed?
Jälgin instas paari fotograafi kelle pildid mulle väga meeldivad ja alati on neil pildid väga ilusatest inimestest. Ja tegu pole mingite moepiltidega, mille tegemise eest maksaks fotograafile ajakiri, vaid portreed. Kas mõni fotograaf teeb pidevalt siis tasuta sessioone mingite modellidega, et saada endale selline imeilus galerii. Või käivadki mõne juures massiliselt vaid modellimõõtu naised pildistamas? (ja no kui juhtub vahest mõni tavaline ja mitte nii ilus ka sekka, siis selle pilte lihtsalt ei pane oma lehele üles.)
Kui vaadata niisama linnas ringi, siis enamus inimesi on tavalised - kel on õhukesed juuksed, kel ülekaal, kel topeltlõug, kel puseriti hambad jne. Ja siis vaatad fotograafide feedi ja 100% naisi on täiuslikud.
Kui vaadata niisama linnas ringi, siis enamus inimesi on tavalised - kel on õhukesed juuksed, kel ülekaal, kel topeltlõug, kel puseriti hambad jne. Ja siis vaatad fotograafide feedi ja 100% naisi on täiuslikud.
-
Külaline
Ma arvan, et need "keskpärased" löövad ennast fotograafi juurde minnes pisut ka üles, st ei näe päris samasugused välja nagu suvalisel hetkel tänaval. Juuksed sätitud, meik jne. Riietuse, valgustuse, pildistamisnurga jms-ga saab ka palju muuta. Lisaks siis muidugi hilisem fototöötlus, millega saab ühtteist nii korrigeerida, et tulemus ikka loomulik jääb. Ehk siis, hea fotograaf oskab tõenäoliselt igast inimesest teha pildi, mis kokkuvõttes on vähemalt kena. Ja ilmselt päris kõiki pilte galeriisse ka ei panda jah.
-
Külaline
Et galeriisse riputada, peab olema ka pildistatava luba. Ilmselt igaüks seda luba ei anna. Kui inimene pole eriti fotogeeniline, siis fotograaf ka ei avalda soovi tema pilti reklaamiks kasutada. Nii sinna ainult kaunimad fotod satuvadki.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 18:04Ja ilmselt päris kõiki pilte galeriisse ka ei panda jah.
-
Külaline
Mina olen välimuselt täiesti tavaline, aga hea forograaf on minustki teinud sellised modellipildid, et suu jääb lahti. Ja mitte photoshopiga vaid nurga/ valguse/ meigi jne kasutades.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 17:00 Jälgin instas paari fotograafi kelle pildid mulle väga meeldivad ja alati on neil pildid väga ilusatest inimestest. Ja tegu pole mingite moepiltidega, mille tegemise eest maksaks fotograafile ajakiri, vaid portreed. Kas mõni fotograaf teeb pidevalt siis tasuta sessioone mingite modellidega, et saada endale selline imeilus galerii. Või käivadki mõne juures massiliselt vaid modellimõõtu naised pildistamas? (ja no kui juhtub vahest mõni tavaline ja mitte nii ilus ka sekka, siis selle pilte lihtsalt ei pane oma lehele üles.)
-
Külaline
Mul on mitu korda olnud nii, et ei tunne näiteks kuskil kodulehel üleval olevate piltide järgi inimest ära. Sest profifotol näeb välja tõesti nagu modell, tegelikult on alla keskmise välimusega. Mulle tundub ka, et igaühest annab teha ilusa pildi.
-
Külaline
Igaühest saab teha ilusa pildi. Samuti nagu ilusast inimesest saab teha ka koleda pildi.
See teebki fotograafi ameti eriliseks, et nad oskavad (st peaksid oskama!) leida inimesest üles see ilus aspekt, samuti mängida valguse/varjudega, tabada ära õige meeleolu ja õige hetk. Ka profifotograafid ei tule sellega alati toime, ja samas mõni amatöör võib teha pildi, mida vaadatakse veel aastakümnetegi pärast.
See teebki fotograafi ameti eriliseks, et nad oskavad (st peaksid oskama!) leida inimesest üles see ilus aspekt, samuti mängida valguse/varjudega, tabada ära õige meeleolu ja õige hetk. Ka profifotograafid ei tule sellega alati toime, ja samas mõni amatöör võib teha pildi, mida vaadatakse veel aastakümnetegi pärast.
-
Külaline
See mõjub enesekindlusele päris hästi. Vaatad pärast tükk aega ikka ise ka, et “krt, küll ma olen ilusKülaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 21:36Mina olen välimuselt täiesti tavaline, aga hea forograaf on minustki teinud sellised modellipildid, et suu jääb lahti. Ja mitte photoshopiga vaid nurga/ valguse/ meigi jne kasutades.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 17:00 Jälgin instas paari fotograafi kelle pildid mulle väga meeldivad ja alati on neil pildid väga ilusatest inimestest. Ja tegu pole mingite moepiltidega, mille tegemise eest maksaks fotograafile ajakiri, vaid portreed. Kas mõni fotograaf teeb pidevalt siis tasuta sessioone mingite modellidega, et saada endale selline imeilus galerii. Või käivadki mõne juures massiliselt vaid modellimõõtu naised pildistamas? (ja no kui juhtub vahest mõni tavaline ja mitte nii ilus ka sekka, siis selle pilte lihtsalt ei pane oma lehele üles.)
Minul kahjuks jäid need ilusad pildid ainsaks korraks
-
Külaline
Minu jaoks ei ole sellise fotograafi galerii tõsiseltvõetav. Hea, ma mõtlen tõeliselt hea fotograaf suudab ka mitte nii atraktiivsed näod huvitavalt üles pildistada. Just see näitabki taset.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 17:00 Kui vaadata niisama linnas ringi, siis enamus inimesi on tavalised - kel on õhukesed juuksed, kel ülekaal, kel topeltlõug, kel puseriti hambad jne. Ja siis vaatad fotograafide feedi ja 100% naisi on täiuslikud.
-
Külaline
No kui ikka inimene kaalub üle 100 kilo siis ei ole ka maailma parimal fotograafil midagi muud teha kui seda konkreetset klienti oma galeriisse mitte panna.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 22:32Minu jaoks ei ole sellise fotograafi galerii tõsiseltvõetav. Hea, ma mõtlen tõeliselt hea fotograaf suudab ka mitte nii atraktiivsed näod huvitavalt üles pildistada. Just see näitabki taset.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 17:00 Kui vaadata niisama linnas ringi, siis enamus inimesi on tavalised - kel on õhukesed juuksed, kel ülekaal, kel topeltlõug, kel puseriti hambad jne. Ja siis vaatad fotograafide feedi ja 100% naisi on täiuslikud.
-
Külaline
Mulle meeldivad ka rohkem näiteks need meikarid või juuksurid, kes võtavad jumala suvalise muti ette ja teevad ta palju ilusamaks. Need Eesti meikarid võtavad ette mingid verinoored modellitüüpi neiud, võõpavad kõik ühtlaselt üle selliseks, et nägudel ei teegi vahet enam ja siis see on kõva tase. Juuksurid ka enamuses sellised, et teevad pähe ühe soengu, mida nad oskavad, aga tase oleks pigem see, kui nad oskaks teha just sellise soengu, mis seda inimest kaunistab. Vaatasin ka näiteks ühe juustepikendustega tegelejat Youtube'ist, see näitas oma klassi just tavaliste naiste peal, ku tegi juustepikendustega imeilusad soengud, oli nii pikki, lühikesi, igasuguseid, sest inimesel olid enda juuksed nirud või hõredad. Aga siin vaatan juuksepikenduste reklaame, ainult mingid vööni ühetaolised juuksed, sellised ei sobi ju igaühele. Juuksepikendajate tööpõld võiks olla taas väga palju laiem kui ainult noored tüdrukud, sest nirude juustega inimesi on Eestis väga palju.Külaline kirjutas: ↑01 Jaan 2025 22:32Minu jaoks ei ole sellise fotograafi galerii tõsiseltvõetav. Hea, ma mõtlen tõeliselt hea fotograaf suudab ka mitte nii atraktiivsed näod huvitavalt üles pildistada. Just see näitabki taset.Külaline kirjutas: ↑28 Dets 2024 17:00 Kui vaadata niisama linnas ringi, siis enamus inimesi on tavalised - kel on õhukesed juuksed, kel ülekaal, kel topeltlõug, kel puseriti hambad jne. Ja siis vaatad fotograafide feedi ja 100% naisi on täiuslikud.