Kas tal vend ka oli? See, kes sööklast vorsti kaasa võttis.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:47 Minul oli nõukaajal töökaaslane, kes tõesti lihtsalt istus tunde ja vahtis tühjusse. Ta isal avastati ajukasvaja, mis temast endast on saanud, ei tea.
On ju nagu kaksikud?
-
Külaline
-
Külaline
Suht tüütu! Sa isegi ei saa aru, millest jutt käib! Asi ei puuduta niivõrd Mallukat või Ilvest, ammugi nende eraelust detailide teadmist, vaid seda, et kott peas elamine on imelik. Ja, et sellega uhkustad, on veel imelikum.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:55Jah, istun, vahin pimedusse ja mõtlen, kuidas kogu mu elu läheb mööda ja ma ei tunne isegi Mallukat ära. Ma olen nii tühja elanud. Ma arvan, et kunagi surivoodil, kui ma pean ütlema, millest mul kahju on, siis ma suurim kahetsus on, et ma ei tea, milline Silvia Ilves ja Mallukas välja näevad. Ja siis on juba hilja vaatama hakata ka..Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:34No ma ei tea! Kui sa loed ajalehti, siis on seal alati juures ka selle isiku foto, kellest jutt käib. Kuidas on võimalik sellest mööda vaadata?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:27
Kui põhjalikult ma pean kursis olema? Nime olen kuulnud, aga ära tõesti ei tunne. Kas see on piisav? Või pean ära ka tundma?
Kas ma pean teadma, millal ta sünnipäev on, mitu last tal on ja kes ta praegune mees on? Ja kas ma pean seda teadma ainult Malluka kohta või Silvia Ilvese kohta ka?
Aga üldiselt tundub vist jah, et kui sa siin foorumis parasjagu ei ole, siis vaatad tühjalt aknast välja (nagu sa isegi enne tunnistasid).
Aga eks see vähene lugemus ja kitsas silmaring viitab ka sellele, miks sa sind tsiteerinud inimeste jutust üldse midagi aru ei saa.
-
Külaline
Jaa! See on küll tõsi, vähese lugemuse tagajärg ongi see, et inimesed elavad terve pika elu ära ja ei teagi, milline on Silvia Ilvese lemmik huulepulk. Ega noorus ongi hukas, häbi peaks neil olema mu meelest!Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:16Suht tüütu! Sa isegi ei saa aru, millest jutt käib! Asi ei puuduta niivõrd Mallukat või Ilvest, ammugi nende eraelust detailide teadmist, vaid seda, et kott peas elamine on imelik. Ja, et sellega uhkustad, on veel imelikum.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:55Jah, istun, vahin pimedusse ja mõtlen, kuidas kogu mu elu läheb mööda ja ma ei tunne isegi Mallukat ära. Ma olen nii tühja elanud. Ma arvan, et kunagi surivoodil, kui ma pean ütlema, millest mul kahju on, siis ma suurim kahetsus on, et ma ei tea, milline Silvia Ilves ja Mallukas välja näevad. Ja siis on juba hilja vaatama hakata ka..Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:34 No ma ei tea! Kui sa loed ajalehti, siis on seal alati juures ka selle isiku foto, kellest jutt käib. Kuidas on võimalik sellest mööda vaadata?
Aga üldiselt tundub vist jah, et kui sa siin foorumis parasjagu ei ole, siis vaatad tühjalt aknast välja (nagu sa isegi enne tunnistasid).
Aga eks see vähene lugemus ja kitsas silmaring viitab ka sellele, miks sa sind tsiteerinud inimeste jutust üldse midagi aru ei saa.
-
Külaline
Minul oli ka selline tuttav. Mõned aastad tagasi võttis ta endalt elu. Depressioon.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:47 Minul oli nõukaajal töökaaslane, kes tõesti lihtsalt istus tunde ja vahtis tühjusse. Ta isal avastati ajukasvaja, mis temast endast on saanud, ei tea.
-
Külaline
Jäta nüüd see ilvese huulepulk.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:25Jaa! See on küll tõsi, vähese lugemuse tagajärg ongi see, et inimesed elavad terve pika elu ära ja ei teagi, milline on Silvia Ilvese lemmik huulepulk. Ega noorus ongi hukas, häbi peaks neil olema mu meelest!Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:16Suht tüütu! Sa isegi ei saa aru, millest jutt käib! Asi ei puuduta niivõrd Mallukat või Ilvest, ammugi nende eraelust detailide teadmist, vaid seda, et kott peas elamine on imelik. Ja, et sellega uhkustad, on veel imelikum.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:55
Jah, istun, vahin pimedusse ja mõtlen, kuidas kogu mu elu läheb mööda ja ma ei tunne isegi Mallukat ära. Ma olen nii tühja elanud. Ma arvan, et kunagi surivoodil, kui ma pean ütlema, millest mul kahju on, siis ma suurim kahetsus on, et ma ei tea, milline Silvia Ilves ja Mallukas välja näevad. Ja siis on juba hilja vaatama hakata ka..
Sa ju ei tea ka seda näitlejat. Ehk siis, vähe sellest, et sa ei ole ajakirjandusega kursis, sa ei vaata ka Eesti filme.
-
Külaline
Pole küll see, kellele vastad, kuid ega sa ise ka suurt midagi aru saa. Nimetada blogijate tundmist või Õnne vaatamist laiaks silmaringiks... Ilmselt on ka Delfi kvaliteetajakirjandus ja EP faktikontroll puhas tõde?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:16Aga eks see vähene lugemus ja kitsas silmaring viitab ka sellele, miks sa sind tsiteerinud inimeste jutust üldse midagi aru ei saa.
Mhmh, hea küll.
Lähen parem samuti aknast välja vaatama.
Lihtsa elu Silledel on eluke ikka põnev, saunas tore sosistada ja veiniklaasi taga ahhetada. Ei tunne puudust.
-
Külaline
Saade oli natukene ....kuidas nüüd öelda....Taavi Libe Märgatud Eesti zanrist. Aga jah selline lõbus vaatamine. Urmas võiks kevadel järje teha, et kuidas Silvial läheb, kas maja on veel alles või juba maha müüdud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:09 Silvia Ilvesest oli paar päeva tagasi väga lõbus saade. Ma täitsa soovitan vaadata. See tema meeste teema on lihtsalt vastik, aga saade, kuidas ta jõuluks oma koju sai, oli tõsiselt armas ja tore. Ja lapsed on ikka ka väga armsad ja tublid.
-
Külaline
No aga kui naise "masinavärk" on nii hea, siis tuled ju ikka tagasiKülaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:31Aita nüüd sellega, noh, nüüd seksime, nüüd mine minema, täna oleme koos, täna oleme lahus. Samas eks mees võiks ise ka selja sirgu lüüa ja ära lõpetada selle, aga olen palju näinud mehi, kes seda rohkem naise järgi jooksevad,
-
Külaline
Blogija on ju täiesti suvaline näide. Ta ei tea ju ka Eesti näitlejat (ta on ju ikka mujal ka olnud kui Õnnes) ja tuntud muusikut. Küsimus on selles, et kuidas on võimalik mitte näha või märgata inimesi, kes figureerivad iga päev meedias? Isegi, kui sind need näod absoluutselt ei huvita, sa ju näed neid, kui vähegi ajakirjandust tarbid.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 21:02Pole küll see, kellele vastad, kuid ega sa ise ka suurt midagi aru saa. Nimetada blogijate tundmist või Õnne vaatamist laiaks silmaringiks... Ilmselt on ka Delfi kvaliteetajakirjandus ja EP faktikontroll puhas tõde?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:16Aga eks see vähene lugemus ja kitsas silmaring viitab ka sellele, miks sa sind tsiteerinud inimeste jutust üldse midagi aru ei saa.
Mhmh, hea küll.
Lihtsa elu Silledel on eluke ikka põnev, saunas tore sosistada ja veiniklaasi taga ahhetada. Ei tunne puudust.
-
Külaline
See on selline imelikkude eneseupitamise võte, et tema on nii tähtis/pheen, et iga suvalist näitlejat/blogijat ei tunne. Või üritab neid siin tagaselja solvata. Võimalik ka , et ongi nii viletsa mäluga.
-
Külaline
Ja võimalik, et inimene elabki kuskil kotis ega huvitu mitte millestki.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:42 See on selline imelikkude eneseupitamise võte, et tema on nii tähtis/pheen, et iga suvalist näitlejat/blogijat ei tunne. Või üritab neid siin tagaselja solvata. Võimalik ka , et ongi nii viletsa mäluga.
Kui ma olin teismeline, siis lugesin ajalehti (netti sel ajal ei olnud olemas). Ja ka erinevaid ajakirju (Pioneer, Nõukogude Naine, Vikerkaar jne). Kohalikku maakonna lehte ootasin alati lausa põnevusega. Mul oli üks sõbranna, kes arvas, et ma teesklen huvi. Et lihtsalt püüan teistest parem olla ja silma paista, et loen ajalehti.
-
Külaline
Miks ta siis siin käib?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:50Ja võimalik, et inimene elabki kuskil kotis ega huvitu mitte millestki.
-
Külaline
No korduvalt ka vastati, et tõesti olen kuulnud Mallukast ja Ilvesest, aga ma ei tunne neid ära. Ma pole ilmselt kunagi nende pilti vaadanud. No mitte kuidagi ei tee mulle selgeks ka, et hullus kotis elan selle tõttu. Ikka üldse ei huvita lihtsalt.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 22:57Blogija on ju täiesti suvaline näide. Ta ei tea ju ka Eesti näitlejat (ta on ju ikka mujal ka olnud kui Õnnes) ja tuntud muusikut. Küsimus on selles, et kuidas on võimalik mitte näha või märgata inimesi, kes figureerivad iga päev meedias? Isegi, kui sind need näod absoluutselt ei huvita, sa ju näed neid, kui vähegi ajakirjandust tarbid.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 21:02Pole küll see, kellele vastad, kuid ega sa ise ka suurt midagi aru saa. Nimetada blogijate tundmist või Õnne vaatamist laiaks silmaringiks... Ilmselt on ka Delfi kvaliteetajakirjandus ja EP faktikontroll puhas tõde?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 20:16Aga eks see vähene lugemus ja kitsas silmaring viitab ka sellele, miks sa sind tsiteerinud inimeste jutust üldse midagi aru ei saa.
Mhmh, hea küll.
Aga see, miks kedagi peaks huvitama, see huvitab mind küll. Sellest ka arutle foorum.
-
Külaline
Kui suur alaväärsuskompleks peab olema, et seda arvata? Just vastupidi ju tehakse siin selgeks praegu. Et kui ikka Malluka nägu ei tea, oled vähe lugenud ja üldse selline kahtlaneKülaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:42 See on selline imelikkude eneseupitamise võte, et tema on nii tähtis/pheen, et iga suvalist näitlejat/blogijat ei tunne. Või üritab neid siin tagaselja solvata. Võimalik ka , et ongi nii viletsa mäluga.
-
Külaline
“Mitte millegi” ja Õnne13 vahele jääb paar asja vast veel.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:50Ja võimalik, et inimene elabki kuskil kotis ega huvitu mitte millestki.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:42 See on selline imelikkude eneseupitamise võte, et tema on nii tähtis/pheen, et iga suvalist näitlejat/blogijat ei tunne. Või üritab neid siin tagaselja solvata. Võimalik ka , et ongi nii viletsa mäluga.
Kui ma olin teismeline, siis lugesin ajalehti (netti sel ajal ei olnud olemas). Ja ka erinevaid ajakirju (Pioneer, Nõukogude Naine, Vikerkaar jne). Kohalikku maakonna lehte ootasin alati lausa põnevusega. Mul oli üks sõbranna, kes arvas, et ma teesklen huvi. Et lihtsalt püüan teistest parem olla ja silma paista, et loen ajalehti.
Samamoodi nagu Pioneeri ja Nõukogude naise põnevusega lugemine ei tee sind sõbrannast paremaks nagu sa näid siiamaani arvavat.
Uskumatud kriteeriumid inimestel
-
Külaline
Lehe artiklite juures on ju alati pilt ka. Sellest tekkibki tunne, et ju siis lehti ei loe, kui nägu ei tea.Külaline kirjutas: ↑30 Dets 2024 01:35Et kui ikka Malluka nägu ei tea, oled vähe lugenud ja üldse selline kahtlane
-
Külaline
Kunagi oli palju BSH pilte, mulle ta ei meeldi, ei loe, ei jälgi, aga kuidagi ei saanud uudiseid ilma seda nägu nägemata lugeda.
-
Külaline
Suurem osa ikka minema jooksnud ja tagasi ei ole tulnud. Selles mõttes kahju kohe. Magab küll saja mehega, iga nädal uus peigmees, aga argimuredega rabab ikka üksi, mingit abi nendest toslemitest ei ole.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 21:23No aga kui naise "masinavärk" on nii hea, siis tuled ju ikka tagasiKülaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:31Aita nüüd sellega, noh, nüüd seksime, nüüd mine minema, täna oleme koos, täna oleme lahus. Samas eks mees võiks ise ka selja sirgu lüüa ja ära lõpetada selle, aga olen palju näinud mehi, kes seda rohkem naise järgi jooksevad,![]()
-
Külaline
Ma pole see, keda tsiteerid, aga ma mõistan seda kes-see-blogija-veel-on-retoorikat täiesti.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 23:42 See on selline imelikkude eneseupitamise võte, et tema on nii tähtis/pheen, et iga suvalist näitlejat/blogijat ei tunne. Või üritab neid siin tagaselja solvata. Võimalik ka , et ongi nii viletsa mäluga.
Normaalsed inimesed tahavad distantseeruda kõigest nõmedast ja madalast. Ma võin ju teada mõnd blogijat, aga see on ka kõik. Hoian eemale sedalaadi inimestest ja nende tegevuse vastu puudub mul huvi. Koerasita hunnikust sa ju ka astud üle, sest ei taha sellega kokku puutuda. Sama on teatud tüüpi meelelahutajatega.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Tuuletu ja 10 külalist