No selle peale küll keegi solvunud ei ole, et mõni inimene ei loe ajalehti, ei vaata televiisorit, ei kuula raadiot. See on ikka sinu isiklik tragöödia - olla piiratud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 12:20No on ju. Vaata siinseid vastuseid. Kui Mallukat ikka ära ei tunne, siis järelikult oled snoob ja arvad endast ei-tea-mida.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 09:20Sa nagu tõsiselt arvad, et keegi on solvunud selle peale, et sa ei tea silvia ilvest või mallukat?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 01:28 Mul pole ka aimugi, kes need inimesed seal piktidel on.
Silvia Ilvese nime ma muidugi tean. Tema eraelu tean ka täiesti piisavalt. See tuleb pealkirjadest. Aga ära ma teda küll ei tunne.
Sama Mallukaga. Ma tean, kes ta on, aga ma ei tea, milline ta täpselt välja näeb. Mäletan, et tumedad juuksed.
Tuumafüüsikat ei loe. Pean seda sama igavaks kui Malluka eraelu. Milleks peaks nii hullusti solvuma selle peale kui mõni inimene ei tunne Silvia Ilvest või Mallukat ära? Pealegi on Silvia ju just kõrgkultuuri esindaja. Kas ta ei mängi mingit pilli päris kõrgel tasemel?
On ju nagu kaksikud?
-
Külaline
-
Külaline
Silvia Ilvesest oli paar päeva tagasi väga lõbus saade. Ma täitsa soovitan vaadata. See tema meeste teema on lihtsalt vastik, aga saade, kuidas ta jõuluks oma koju sai, oli tõsiselt armas ja tore. Ja lapsed on ikka ka väga armsad ja tublid.
-
Külaline
Mulle ka meeldis. Välja arvatud see suhtedraama osa. Selle oleks võinud välja jätta aga eks skandaali mõttes oli see vajalik. Saab ju nüüd palju "reklaami" ja tähelepanu.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:09 Silvia Ilvesest oli paar päeva tagasi väga lõbus saade. Ma täitsa soovitan vaadata. See tema meeste teema on lihtsalt vastik, aga saade, kuidas ta jõuluks oma koju sai, oli tõsiselt armas ja tore. Ja lapsed on ikka ka väga armsad ja tublid.
Küll aga oli nii ilus nende muusika koos kogu perega. Andekad ja musikaalsed inimesed.
Ja Silvia ise ongi vist selline kärts mürts inimene ja tal ongi selline loomus. Naruke nagu rahutu rahmeldis. Seda oli näha ka selles nädala saates. Muudkui jooksis siia-sinna.
Eks tal sellepärast ka suhted püsima ei jää. Sest on selline tulesäde.
Mul korraks tekkis mõte, et huvitav, kad lapsed vabatahtlikult ise muusikaga tegelevad(andekad nad on) või on pooöenisti kogu musikaalse pere(vanemad ju ka Silvial muusikaõpetajad) ainuõige tee.
-
Külaline
Pakun, et natuke nii üht kui teist. Sellises peres üldse mitte muusika tegemise ja õppimisega suhestuda oleks suht võimatu. Iseasi, kui palju muusika õppimiseks sisemist soovi on ja kui palju tuleb survet väljaspoolt.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:26
Mul korraks tekkis mõte, et huvitav, kad lapsed vabatahtlikult ise muusikaga tegelevad(andekad nad on) või on pooöenisti kogu musikaalse pere(vanemad ju ka Silvial muusikaõpetajad) ainuõige tee.
-
Külaline
Mina nägin nii naljakat klippi Silvia jõuluõhtust. Seal olid lapsed, vana peika, Mart Sander ja Urmas Liiv. Silvia proovis ennast meeleheitlikult Sanderile kaela riputada, aga see ei võtnud vedu. Samas see ekspeika vahtis armukadedalt. Väga naljakas oli.
-
Külaline
Seal lõpus olid ekspeika sassi läinud kaadrid, et kuidas häid jõule soovida. Ka selle oleks võinud tegelikult välja jätta. Ilmselgelt inimene ei ole kaamerate ja filmimisega harjunud ja kiilus vähe kinni. Aga sellega, nagu ka alguses, suhtedraamaga, lihtsalt alandati teda.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:13 Mina nägin nii naljakat klippi Silvia jõuluõhtust. Seal olid lapsed, vana peika, Mart Sander ja Urmas Liiv. Silvia proovis ennast meeleheitlikult Sanderile kaela riputada, aga see ei võtnud vedu. Samas see ekspeika vahtis armukadedalt. Väga naljakas oli.
Need kaks asja häirisid mind.
-
Külaline
See ekspeika tundub jah olevat lihtsalt mingi mängukann, kellega manipuleeritakse ja kasutatakse ära. Aita nüüd sellega, noh, nüüd seksime, nüüd mine minema, täna oleme koos, täna oleme lahus. Samas eks mees võiks ise ka selja sirgu lüüa ja ära lõpetada selle, aga olen palju näinud mehi, kes seda rohkem naise järgi jooksevad, mida halvemini naine neid kohtleb. Ja nn head tüdrukud nutavad üksi kodus patja.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:28Seal lõpus olid ekspeika sassi läinud kaadrid, et kuidas häid jõule soovida. Ka selle oleks võinud tegelikult välja jätta. Ilmselgelt inimene ei ole kaamerate ja filmimisega harjunud ja kiilus vähe kinni. Aga sellega, nagu ka alguses, suhtedraamaga, lihtsalt alandati teda.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:13 Mina nägin nii naljakat klippi Silvia jõuluõhtust. Seal olid lapsed, vana peika, Mart Sander ja Urmas Liiv. Silvia proovis ennast meeleheitlikult Sanderile kaela riputada, aga see ei võtnud vedu. Samas see ekspeika vahtis armukadedalt. Väga naljakas oli.
-
Külaline
Silvia ütles seal õieti, et ta on poisike alles. Ja nagu suhte teemas meeste mõttenaailma kohta lugeda saab, siis osad mehed mõtlevadki ainult alumise otsaga. Silvia tundub olevat kirglik ja väga seksuaalne naine ja ju see seda eksi paelubki ja kinni hoiab. Aga samas mõistab ka, et naine solvab ja teeb maha teda. See on selline nõme lõks, kuhu paljud satuvad ja välja saada on raske.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:31See ekspeika tundub jah olevat lihtsalt mingi mängukann, kellega manipuleeritakse ja kasutatakse ära. Aita nüüd sellega, noh, nüüd seksime, nüüd mine minema, täna oleme koos, täna oleme lahus. Samas eks mees võiks ise ka selja sirgu lüüa ja ära lõpetada selle, aga olen palju näinud mehi, kes seda rohkem naise järgi jooksevad, mida halvemini naine neid kohtleb. Ja nn head tüdrukud nutavad üksi kodus patja.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:28Seal lõpus olid ekspeika sassi läinud kaadrid, et kuidas häid jõule soovida. Ka selle oleks võinud tegelikult välja jätta. Ilmselgelt inimene ei ole kaamerate ja filmimisega harjunud ja kiilus vähe kinni. Aga sellega, nagu ka alguses, suhtedraamaga, lihtsalt alandati teda.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:13 Mina nägin nii naljakat klippi Silvia jõuluõhtust. Seal olid lapsed, vana peika, Mart Sander ja Urmas Liiv. Silvia proovis ennast meeleheitlikult Sanderile kaela riputada, aga see ei võtnud vedu. Samas see ekspeika vahtis armukadedalt. Väga naljakas oli.
-
Külaline
Ise ju tõestad ka praegu sama asja. See kommentaar pole mõeldud solvanguna sinu meelest? Jah, ma vahel õhtuti istun, vaatan tühja pilguga aknast välja ja muretsen selle üle, et ma olen nii piiratud, et ei tunne Mallukat ära.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:06No selle peale küll keegi solvunud ei ole, et mõni inimene ei loe ajalehti, ei vaata televiisorit, ei kuula raadiot. See on ikka sinu isiklik tragöödia - olla piiratud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 12:20No on ju. Vaata siinseid vastuseid. Kui Mallukat ikka ära ei tunne, siis järelikult oled snoob ja arvad endast ei-tea-mida.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 09:20
Sa nagu tõsiselt arvad, et keegi on solvunud selle peale, et sa ei tea silvia ilvest või mallukat?
-
Külaline
On ikka äge naine https://www.youtube.com/watch?v=Lq4ofm0X-m4
-
Külaline
See ülemine on Anna Sergejeva. Õnne 13-s Ahvena uus naine.
Kes siin eelnevalt viitas lätlannale, siis ta on tegelikult pärit Ukrainast aga Eestis kasvanud. Lätiga tal otsest seost ei ole.
Kes siin eelnevalt viitas lätlannale, siis ta on tegelikult pärit Ukrainast aga Eestis kasvanud. Lätiga tal otsest seost ei ole.
-
Külaline
Õnnes väänab sõnu, et lätlannat kujutada, selles filmis väänas samamoodi, et ukrainlannat kujutada.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 15:48See ülemine on Anna Sergejeva. Õnne 13-s Ahvena uus naine.
-
Külaline
Ahsoo, et teeb meelega rolli jaoks?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 15:55Õnnes väänab sõnu, et lätlannat kujutada, selles filmis väänas samamoodi, et ukrainlannat kujutada.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 15:48See ülemine on Anna Sergejeva. Õnne 13-s Ahvena uus naine.
-
Külaline
Õnnes on juba mitu aastat eesti keele õpetaja, aga kõne ikka paremaks ei arene 
-
Külaline
See ei puuduta üldse Malluka ära tundmist, vaid palju enamat. Inimene, kes ei huvitu ajakirjandusest - olgu see siis ajakirjad/ajalehed, neti ajakirjandus, tele või raadio... on tõesti täiesti sisuta inimene. Inimesel võiks ikka mingi uudishimu ümberringi toimuva vastu olla.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:46Ise ju tõestad ka praegu sama asja. See kommentaar pole mõeldud solvanguna sinu meelest? Jah, ma vahel õhtuti istun, vaatan tühja pilguga aknast välja ja muretsen selle üle, et ma olen nii piiratud, et ei tunne Mallukat ära.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:06No selle peale küll keegi solvunud ei ole, et mõni inimene ei loe ajalehti, ei vaata televiisorit, ei kuula raadiot. See on ikka sinu isiklik tragöödia - olla piiratud.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 12:20
No on ju. Vaata siinseid vastuseid. Kui Mallukat ikka ära ei tunne, siis järelikult oled snoob ja arvad endast ei-tea-mida.
Ja, kui sa vähegi ümbritseva elu vastu huvi tunned, siis oled kursis ka selliste kuulsustega - on nad siis kellegi mõistes tühised kuulsused või mitte.
-
Külaline
Kui põhjalikult ma pean kursis olema? Nime olen kuulnud, aga ära tõesti ei tunne. Kas see on piisav? Või pean ära ka tundma?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 16:41See ei puuduta üldse Malluka ära tundmist, vaid palju enamat. Inimene, kes ei huvitu ajakirjandusest - olgu see siis ajakirjad/ajalehed, neti ajakirjandus, tele või raadio... on tõesti täiesti sisuta inimene. Inimesel võiks ikka mingi uudishimu ümberringi toimuva vastu olla.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:46Ise ju tõestad ka praegu sama asja. See kommentaar pole mõeldud solvanguna sinu meelest? Jah, ma vahel õhtuti istun, vaatan tühja pilguga aknast välja ja muretsen selle üle, et ma olen nii piiratud, et ei tunne Mallukat ära.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 13:06
No selle peale küll keegi solvunud ei ole, et mõni inimene ei loe ajalehti, ei vaata televiisorit, ei kuula raadiot. See on ikka sinu isiklik tragöödia - olla piiratud.
Ja, kui sa vähegi ümbritseva elu vastu huvi tunned, siis oled kursis ka selliste kuulsustega - on nad siis kellegi mõistes tühised kuulsused või mitte.
Kas ma pean teadma, millal ta sünnipäev on, mitu last tal on ja kes ta praegune mees on? Ja kas ma pean seda teadma ainult Malluka kohta või Silvia Ilvese kohta ka?
-
Külaline
No ma ei tea! Kui sa loed ajalehti, siis on seal alati juures ka selle isiku foto, kellest jutt käib. Kuidas on võimalik sellest mööda vaadata?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:27Kui põhjalikult ma pean kursis olema? Nime olen kuulnud, aga ära tõesti ei tunne. Kas see on piisav? Või pean ära ka tundma?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 16:41See ei puuduta üldse Malluka ära tundmist, vaid palju enamat. Inimene, kes ei huvitu ajakirjandusest - olgu see siis ajakirjad/ajalehed, neti ajakirjandus, tele või raadio... on tõesti täiesti sisuta inimene. Inimesel võiks ikka mingi uudishimu ümberringi toimuva vastu olla.Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 14:46
Ise ju tõestad ka praegu sama asja. See kommentaar pole mõeldud solvanguna sinu meelest? Jah, ma vahel õhtuti istun, vaatan tühja pilguga aknast välja ja muretsen selle üle, et ma olen nii piiratud, et ei tunne Mallukat ära.
Kas ma pean teadma, millal ta sünnipäev on, mitu last tal on ja kes ta praegune mees on? Ja kas ma pean seda teadma ainult Malluka kohta või Silvia Ilvese kohta ka?
Aga üldiselt tundub vist jah, et kui sa siin foorumis parasjagu ei ole, siis vaatad tühjalt aknast välja (nagu sa isegi enne tunnistasid).
-
Külaline
Minul oli nõukaajal töökaaslane, kes tõesti lihtsalt istus tunde ja vahtis tühjusse. Ta isal avastati ajukasvaja, mis temast endast on saanud, ei tea.
-
Külaline
Jah, istun, vahin pimedusse ja mõtlen, kuidas kogu mu elu läheb mööda ja ma ei tunne isegi Mallukat ära. Ma olen nii tühja elanud. Ma arvan, et kunagi surivoodil, kui ma pean ütlema, millest mul kahju on, siis ma suurim kahetsus on, et ma ei tea, milline Silvia Ilves ja Mallukas välja näevad. Ja siis on juba hilja vaatama hakata ka..Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 19:34No ma ei tea! Kui sa loed ajalehti, siis on seal alati juures ka selle isiku foto, kellest jutt käib. Kuidas on võimalik sellest mööda vaadata?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 18:27Kui põhjalikult ma pean kursis olema? Nime olen kuulnud, aga ära tõesti ei tunne. Kas see on piisav? Või pean ära ka tundma?Külaline kirjutas: ↑29 Dets 2024 16:41
See ei puuduta üldse Malluka ära tundmist, vaid palju enamat. Inimene, kes ei huvitu ajakirjandusest - olgu see siis ajakirjad/ajalehed, neti ajakirjandus, tele või raadio... on tõesti täiesti sisuta inimene. Inimesel võiks ikka mingi uudishimu ümberringi toimuva vastu olla.
Aga üldiselt tundub vist jah, et kui sa siin foorumis parasjagu ei ole, siis vaatad tühjalt aknast välja (nagu sa isegi enne tunnistasid).
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 12 külalist