Facebooki tasuta asjade grupis toiduabi küsimine

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Facebooki tasuta asjade grupis toiduabi küsimine

Postitus Postitas Külaline »

Viimasel ajal tihti märgata sellistes gruppides anonüümseid postitusi. Sisuks ikka, et just sel kuul toimus ootamatu väljaminek (olles muidu miinimumpalga juures hakkama alati saanud) ja vaja toiduabi.

Kas pettus? Tahaks tegelikult aidata küll ja saaksin küll paarikümne eurose toidukoti ka anda, aga mulle tundub see pigem scamina kus pigem oodatakse ikka ülekandeid, et siis alkoholi vms osta?
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Dets 2024 20:13 Viimasel ajal tihti märgata sellistes gruppides anonüümseid postitusi. Sisuks ikka, et just sel kuul toimus ootamatu väljaminek (olles muidu miinimumpalga juures hakkama alati saanud) ja vaja toiduabi.

Kas pettus? Tahaks tegelikult aidata küll ja saaksin küll paarikümne eurose toidukoti ka anda, aga mulle tundub see pigem scamina kus pigem oodatakse ikka ülekandeid, et siis alkoholi vms osta?
Selle saad ju kirjutades selgeks teha, kas paar kilo kartuleid või saiapäts ka aitaks.
Mõni ootab raha, aga ei pea ju ometi ülekannet tegema.
Ma olen paaril korral küll just toiduga aidanud. Ja mähkmete või muu imikutarbega.
Külaline

Anonymous kirjutas: 23 Dets 2024 20:13kus pigem oodatakse ikka ülekandeid, et siis alkoholi vms osta?
No aga 31.12 tulemas ja igaüks sooviks vana aasta ära saata alkoholi seltsis. Annetage siis inimestele, et nad ei peaks kuiva kurku kannatama. :D
Külaline

Need postitused on tehtud suures osas selliste inimeste poolt, kes tahavad teiste arvelt paremini elada lihtsalt.
Kui ikka toit kellegi teise poolt kinni makstakse, saab enda raha ju paremate asjade peale kulutada.
Külaline

Küsida võib kõike. Aga tervele täiskasvanud inimesele ei ole ma kunagi annetanud ja ei hakka seda ka kunagi tegema. Kassidele annetan, lastele ja vähiga kimpus olevatele.
Külaline

Minu arust ka on tegelikult päris imelik annetada mõnele perele, kus abivajaja on terve, noor, mõnes perekonnas on koguni kaks täiskasvanut olemas, kes saaks töötada.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 10:14 Minu arust ka on tegelikult päris imelik annetada mõnele perele, kus abivajaja on terve, noor, mõnes perekonnas on koguni kaks täiskasvanut olemas, kes saaks töötada.
Imelik, et neil endal seda küsides ei ole kummaline. Siin ka terve hord vanamehi kaagutab, kuidas naised ei saa millegagi hakkama ja siis tuleb minuvanune, täies elujõus mees minult toiduabi küsima. Wtf? :)
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 10:39
Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 10:14 Minu arust ka on tegelikult päris imelik annetada mõnele perele, kus abivajaja on terve, noor, mõnes perekonnas on koguni kaks täiskasvanut olemas, kes saaks töötada.
Imelik, et neil endal seda küsides ei ole kummaline. Siin ka terve hord vanamehi kaagutab, kuidas naised ei saa millegagi hakkama ja siis tuleb minuvanune, täies elujõus mees minult toiduabi küsima. Wtf? :)
Ehitusgrupis on küllalt selliseid mehi. Üks vahutas, et talle pakuti tööotsa, et makstakse 139 eurot kuue tunni töö eest. Et sellise raha eest ta ei lähe välja ka. Ja siis sama mehe naine küsib toiduabi.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 10:45
Ehitusgrupis on küllalt selliseid mehi. Üks vahutas, et talle pakuti tööotsa, et makstakse 139 eurot kuue tunni töö eest. Et sellise raha eest ta ei lähe välja ka. Ja siis sama mehe naine küsib toiduabi.
Kas selle ehitaja naine teab, millega ta mees tegeleb?

Müstika, kui ülbeid inimesi on ikka olemas!
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Dets 2024 10:45
Põrguvärk, ma just eile tegin nii 5-6 tundi üldehitustöid! Ausalt, see töö sai praegu rahalise väärtuse minu jaoks, 140 eurot hoidsin kokku!

Aga mis annetamist puudutab, siis sama. Mul on koertele püsiannetus ja vahel harva läheb süda hellaks ja annetan mõnele tervisehädaga inimesele ka. Mul on olnud aegu, kui polnud raha kuuse otsa ehteid osta, tõime lapsega poest pakkepaberit ja tegime kahekesi sellest jõuluehted. Selgi aastal pole tänu ehitusele rahaga priisata, sai hästi läbi mõeldud, mida lauale panna ja 8 inimese jõululaud sai kaetud 50 euroga. Toitu jäi veel ülegi. Nii et kui täisealisel tervel inimesel pole jõulu ajal midagi lauale panna ja tal pole ka lähedusi või süpru, kes aitaks, siis minu pärast olgu nii.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot], dmy, kaegu, silli ja 7 külalist