Kas te pühi peate?

vana hea klassika
Vasta
Tolmukübe
Kontakt:

Kas te pühi peate?

Postitus Postitas Tolmukübe »

Mina ei pea.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Tuleb pidada, lapsed majas.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Ma oleks ka pakkunud, et tolmukübe väga ei pühi.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Loomulikult.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Jõule ei tähista, aastavahetust aga küll.
Külaline

Mulle pole ka jõulud kunagi olulised olnud, nõukaajal olid näärid ja aastavahetus ühel õhtul, kuidagi ägedam oli. Õhtul lasti rakette, uus aasta tuli, kõik ühe plaksuga. Jõulud on selline munemise aeg. Siis osad peavad veel nädala tööl käima ja alles siis tuleb aastavahetus, aga siis ju pidulauda enam pole, niisama siis ootad õhtuni kuni saab õue minna.
Külaline

Muidugi peame, nii jõule kui nääre.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Mina tähistan jõule nii, et külastan lähedasi inimesi, istume jõululauas ja ajame juttu. Perekondlik kokkusaamise püha, nagu paljudel. Vana aasta õhtu möödub kodus, katame laua, sööme ja vaatame televiisorit. Linna peale kuuse alla ei lähe.

Ühte asja olen veel tähele pannud. Vene rahvusest inimestele on põhiline ikka "vstretit novõi god" ja nemad jõulupühadest (24-26.12) nii väga lugu ei pea.
Külaline

taivopalm kirjutas: 22 Dets 2024 13:11Ühte asja olen veel tähele pannud. Vene rahvusest inimestele on põhiline ikka "vstretit novõi god" ja nemad jõulupühadest (24-26.12) nii väga lugu ei pea.
Nende jõulud on ju jaanuaris. Aga ega nad neid ka vist väga ei pea. Rakette lasevad kell 11.
taivopalm
Teerajaja

Postitus Postitas taivopalm »

Anonymous kirjutas: 22 Dets 2024 13:13Nende jõulud on ju jaanuaris. Aga ega nad neid ka vist väga ei pea. Rakette lasevad kell 11.
Kes on õigeusklikud, need peaksid jah jaanuaris justkui jõule pidama. Siin tuleb mängu see uue ja vana kalendri värk. Aga ma olen vene rahvusest inimestega suheldes aru saanud, et vana aasta õhtu on ikka nagu vingem, saab kärtsu ja mürtsu, kulda ja karda.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, libakägu, roosaroos ja 6 külalist