Endal eredaim mälestus ühe peika suvepäevadest, mis peeti peika ettevõtte juhi suvilas. Tants ja trall ja hommikul suur juht ja peremees kadunud. Lõpuks leidi üles - härra magas heinamaal ja oli puuke sõna otseses mõttes täis. Abikaasa katkus neid tükk aega küljest. Rahvas sõi rassolnikut ja käis aegajalt kaasa tundmas.
Parimad palad tööpidudelt
-
Külaline
Parimad palad tööpidudelt
Pange kirja, mis on teie tööpidudel juhtunud läbi aastate
Ei pea olema jõulud just.
Endal eredaim mälestus ühe peika suvepäevadest, mis peeti peika ettevõtte juhi suvilas. Tants ja trall ja hommikul suur juht ja peremees kadunud. Lõpuks leidi üles - härra magas heinamaal ja oli puuke sõna otseses mõttes täis. Abikaasa katkus neid tükk aega küljest. Rahvas sõi rassolnikut ja käis aegajalt kaasa tundmas.
-
Külaline
Milliseid palasid sa ootad - kuidas keegi üle piiri jõi, seksilugusid? Minu meelest on tore pidu, kui on nalja ja rõõmu, mõnus olla koos toredate inimestega, mitte ametlikud pingutatud üritused, kus keegi end vabalt tunda ei saa. Samas ei pea ma enda vabalt tundmiseks vajalikuks end laua alla juua.
-
Külaline
Meil on nüüd tööl peod, kus üldse alkoholi ei pakuta ja minu arust on jube igav nüüd. Ma ise ei joo üldse, aga meeldib, kui teised ikka võtavad, on palju lõbusam.
-
Külaline
Kontori jõulupidu sundis töökohta vahetama: mina olin jah vallaline, aga tema näol oli tegemist... Ei tahagi kohe pikalt kirjeldada, aga eks see jada nägi selline välja, et alkohol, lõbus meeleolu, veel rohkem alkoholi, flirt, alkohol, ja selleks ajaks, kui kõik teised olid ennast juba koju sättinud, otsustasime meie, et elame ju siiski ainult üks kord ning puhkenurga diivan sai kähkukaga sisse õnnistatud.
-
Külaline
Mu abikaasa firma jõulupeol oli fotoboks. Pärast paari kokteili otsustasime pilte tegema minna. Ma istusin ta süles ja ta muutus vallatuks. Ma tõmbasin oma kleidi üles, tegin ta püksiluku lahti ja me seksisime fotoboksis, samal ajal kui kõik ta kolleegid olid teisel pool kardinat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], libakägu, roosaroos ja 6 külalist