Miks te kellegagi koos elate?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 21:53
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 21:51
WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 15:29Nii palju kui mina olen kuulnud, siis enamus naistel varem või hiljem mingid "põhjused", mõnel otsekohe peale pulmi algavad põhjused.
Ja ega mehed ju ei vaju peale pulmi diivanile mugavusstsooni, mkmm...
Enam pole vaja punnitada, naist kallistada, põsemusigi anda, veel vähem kodutöödes osaleda, sest kodumasin on paigaldatud, halleluuja.
Huvitav, huvitav, miks see kodumasin küll enam seksida ei taha 🤔
Ei ole kuulnud küll ühestki mehest, kelle eesmärk oleks abielu.
Mehed abielluvad vastu tahtmist? See on nüüd küll päris julm...

Naised abielluvad muidugi ainult selleks, et mehe raha ja vara endale saada?
Kui nii, siis tunnetest ja empaatiast ei tea sa midagi. See on muide nartsissisti tunnus küll, kõik on tehing, null tundeid.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 21:58
WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 21:53Ei ole kuulnud küll ühestki mehest, kelle eesmärk oleks abielu.
Neid on palju. Abielu ja laps(ed) annab juurde tõsiseltvõetavust, usaldusväärsust jms. Pedofiilid on kanged abielluma näiteks.
No ja pederastid ning retsid vanglas. Need vast küll jah.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 22:11
WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 21:53
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 21:51

Ja ega mehed ju ei vaju peale pulmi diivanile mugavusstsooni, mkmm...
Enam pole vaja punnitada, naist kallistada, põsemusigi anda, veel vähem kodutöödes osaleda, sest kodumasin on paigaldatud, halleluuja.
Huvitav, huvitav, miks see kodumasin küll enam seksida ei taha 🤔
Ei ole kuulnud küll ühestki mehest, kelle eesmärk oleks abielu.

Kui nii, siis tunnetest ja empaatiast ei tea sa midagi. See on muide nartsissisti tunnus küll, kõik on tehing, null tundeid.
Enamik inimesi enam ei abiellugi. Mingit ratsionaalset põhjendust abielule küll ei ole enam.
Või oskad nimetada midagi sellist, mida mees seoses abieluga juurde saab? Milleks tal seda vaja peaks olema peale põhjuse "naine tahab"?
Külaline

WD40 kirjutas: 10 Dets 2024 21:53Ei ole kuulnud küll ühestki mehest, kelle eesmärk oleks abielu.
Tõesti? Mis aastakümne väljalase sa oled?
Mu laste kursavennad muudkui peavad pulmaplaane 😃
Külaline

Kui nii, siis tunnetest ja empaatiast ei tea sa midagi.
Ma mees ja pole tahtnud kunagi abielluda. Et milleks.
Aga kui tulid tugevad tunded, siis tuli ka see tahtmine, et tahaks abielluda. Sa lihtsalt väga tahad.
Ehk need kes ei taha, neil ei ole selliseid tundeid, et tahaks.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 22:17
Tõesti? Mis aastakümne väljalase sa oled?
Mu laste kursavennad muudkui peavad pulmaplaane 😃
See läks küll nüüd ulmevalda. Ma ei tea mitte ühtegi meest, kes üldse kunagi oleks unistanud pulmadest.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 23:43

Aga kui tulid tugevad tunded, siis tuli ka see tahtmine, et tahaks abielluda. Sa lihtsalt väga tahad.
Oled jah mees, jee-jee.
Külaline

WD40 kirjutas: 11 Dets 2024 13:10
Külaline kirjutas: 10 Dets 2024 23:43

Oled jah mees, jee-jee.
Olen küll mees, kuigi siin ühes muus teemas keegi ka arvas, et ei ole.
Aga need abiellumise tunded tulid ikka väga tugevad. Nüüd ja kohe, mistahes hinnaga. Aga ma olen aru saanud, et ma olengi vist eriline tunnete suhtes.
Külaline

Anonymous kirjutas: 11 Dets 2024 19:30Postitus on kustutatud
No siin vahutab üks ikka igas teemas hommikust õhtuni. Peab end uhkeks meheks, iga asja kohta on midagi tänitada.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Dets 2024 19:50
Anonymous kirjutas: 11 Dets 2024 19:30Postitus on kustutatud
No siin vahutab üks ikka igas teemas hommikust õhtuni. Peab end uhkeks meheks, iga asja kohta on midagi tänitada.
Kui ma ei kommiks, siis kelle kallal saaksite end tuulutada?
Külaline

Ikka armastusest
Külaline

Ikka armastusest, ilma armastuseta mingit meest paarkend aastat küll välja ei kannataks :)
Külaline

Anonymous kirjutas: 10 Dets 2024 21:51nam pole vaja punnitada, naist kallistada, põsemusigi anda, veel vähem kodutöödes osaleda, sest kodumasin on paigaldatud, halleluuja.
Huvitav, huvitav, miks see kodumasin küll enam seksida ei taha
Varsti on naised sellest kodumasina taagast igatahes vabad. Seksinukke omavaid mehi on juba praegu USAs ligi 10 %. Silikoonnukkudele lisada AI isiksused ja näiteks Tesla humanoid roboti oskused ja täiuslik kaaslane on paljude meeste jaoks olemas. Teeb süüa, vestleb ja ei kobise (või just kobiseb, kui mehele nii meeldib) ning näeb alati laitmatu välja. Kuna naise peale enam nii palju ei kulu, siis alles jäänud raha eest saab soovi korral päris lapsi osta surrogaatemadelt, nagu osad mehed pragu juba teevad.
Külaline

Kummaline tegevus naistel, pidev valmistumine lahkuminekuks. Kogu elu keerlebki ümber selle, kuidas lahku minna ja milliseid märke märgata. Kas see ei ole mitte eluraiskamine? Kui teine lambist ära kaob, siis ta ei osanud oma tundeid põhjendada ja viitsi taluda teise pettumust, mis seal siis ikka.
Külaline

Anonymous kirjutas: 19 Dets 2024 15:37Kummaline tegevus naistel, pidev valmistumine lahkuminekuks. Kogu elu keerlebki ümber selle, kuidas lahku minna ja milliseid märke märgata.
Eks ta ole, looda parimat, karda halvimat. Et see halb täiega jalust ei rabaks, tuleb silmad kogu aeg lahti hoida.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:37 Kummaline tegevus naistel, pidev valmistumine lahkuminekuks. Kogu elu keerlebki ümber selle, kuidas lahku minna ja milliseid märke märgata. Kas see ei ole mitte eluraiskamine? Kui teine lambist ära kaob, siis ta ei osanud oma tundeid põhjendada ja viitsi taluda teise pettumust, mis seal siis ikka.
Kust sa nüüd selle välja lugesid? Aina hullemaks läheb.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:30
Anonymous kirjutas: 10 Dets 2024 21:51nam pole vaja punnitada, naist kallistada, põsemusigi anda, veel vähem kodutöödes osaleda, sest kodumasin on paigaldatud, halleluuja.
Varsti on naised sellest kodumasina taagast igatahes vabad. Seksinukke omavaid mehi on juba praegu USAs ligi 10 %. Silikoonnukkudele lisada AI isiksused ja näiteks Tesla humanoid roboti oskused ja täiuslik kaaslane on paljude meeste jaoks olemas. Teeb süüa, vestleb ja ei kobise (või just kobiseb, kui mehele nii meeldib) ning näeb alati laitmatu välja. Kuna naise peale enam nii palju ei kulu, siis alles jäänud raha eest saab soovi korral päris lapsi osta surrogaatemadelt, nagu osad mehed pragu juba teevad.
Sinnapoole läheb küll jah.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 21:49
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:30
Liberaalsetes ühiskondades kus traditsioonid on midagi põlatut, võimalik jah sedasi. Sest tegelikult feministid ise lõhuvad enda kohta looduses. Aga ülejäänud planeet elab siiski konservatiivset elu ja seal ei kao mehe ja naise kooselu mitte kuhugi. Kui vaadata maailmas varem olnud jääaegu kus jäämassiiv ulatus prantsuse rannikuni, siis vbl valged inimesed nagunii kaua ei ela. Euroopa jäätub ja muutub elamiseks liiga külmaks. Teised soojamaa rahvad, nemad ei ole feminiseerunud, nemad elavad katastroofid üle.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:30 Varsti on naised sellest kodumasina taagast igatahes vabad. Seksinukke omavaid mehi on juba praegu USAs ligi 10 %.
Siis veel, et saaks neid nukke tellida kellegi endale meeldiva naise järgi ja nägu ka.
Mis arvate, kui kellelgi on seksnukk teie keha ja näo järgi?
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 18:08
Külaline kirjutas: 21 Dets 2024 17:56
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 21:49

Postitus on kustutatud
Postitus on kustutatud
Ehh, ja ma mõtlesin, et nukk tuleb täpselt selle naise järgi ja nimega.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ja 4 külalist