EKA - Eesti kommunistide pesa

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Juutidel on päris valus kui nüüd ei saa ühe pisikese kooli otsust silmist lasta https://kultuur.postimees.ee/8157845/po ... juhatusele
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:24
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:12
WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:08

Mis on aus võrdlusalus?
Noo guugleda millistel alustel preemia välja antakse, kui araablased pole sinu väitel kunagi saanud, siis on asjad kallutatud, kas pole?
Näiteks Egiptuse president Mohamed Anwar Al-Sadat on saanud Nobeli rahupreemia. Samuti on saanud Yāsir ‘Arafāt, iraanlanna Narges Moḩammadī.

Polegi sinu väited korrektsed, sest sa ei uuri asju.
Võltsida ei ole ilus. Kus ma võitsin, et araablased pole ühtegi auhinda saanud. Ikka on. Kokku 6, nendest 4 rahupreemiat (kaheldav saavutus), üks Egiptuse kirjanik ja üks Egiptuse keemik USA s. Kõik.

Iraanlastest ärme siin osas räägi, see on pärslasele tõsine solvang, kui teda araablaseks peetakse :D
Kas need iisraeli kodanikud kes samuti said rahupreemia, said selle kaheldavatel põhjustel?
Mitu preemiat sa ise elus saanud oled? Milleks uhkeldada teiste tehtuga.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:26 Juutidel on päris valus kui nüüd ei saa ühe pisikese kooli otsust silmist lasta https://kultuur.postimees.ee/8157845/po ... juhatusele
Jah, ei ole ilus otsus. Ja äärmiselt loll otsus, sest suur enamus Eesti inimestest on Iisraeli poolt ja terroristide vastu .
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:27
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:12
Noo guugleda millistel alustel preemia välja antakse, kui araablased pole sinu väitel kunagi saanud, siis on asjad kallutatud, kas pole?
Näiteks Egiptuse president Mohamed Anwar Al-Sadat on saanud Nobeli rahupreemia. Samuti on saanud Yāsir ‘Arafāt, iraanlanna Narges Moḩammadī.

Polegi sinu väited korrektsed, sest sa ei uuri asju.
Võltsida ei ole ilus. Kus ma võitsin, et araablased pole ühtegi auhinda saanud. Ikka on. Kokku 6, nendest 4 rahupreemiat (kaheldav saavutus), üks Egiptuse kirjanik ja üks Egiptuse keemik USA s. Kõik.

Iraanlastest ärme siin osas räägi, see on pärslasele tõsine solvang, kui teda araablaseks peetakse :D
Kas need iisraeli kodanikud kes samuti said rahupreemia, said selle kaheldavatel põhjustel?
Loomulikult sai Menahem Begin koos Anwar Sadatiga preemia väga kaheldavatel alustel (minu hinnangul), sest rahu ju ei järgnenud.
Ma ei uhkelda millegagi, lihtsalt juutide panus maailma kultuuri on silmapaistvalt ja ebaproportsionaalselt hiiglaslik. Sellega peab iga mõistlik inimene nõustuma.
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:30
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:26 Juutidel on päris valus kui nüüd ei saa ühe pisikese kooli otsust silmist lasta https://kultuur.postimees.ee/8157845/po ... juhatusele
Jah, ei ole ilus otsus. Ja äärmiselt loll otsus, sest suur enamus Eesti inimestest on Iisraeli poolt ja terroristide vastu .
Räägi enda eest provokaator
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:34
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:27

Loomulikult sai Menahem Begin koos Anwar Sadatiga preemia väga kaheldavatel alustel (minu hinnangul), sest rahu ju ei järgnenud.
Ma ei uhkelda millegagi, lihtsalt juutide panus maailma kultuuri on silmapaistvalt ja ebaproportsionaalselt hiiglaslik. Sellega peab iga mõistlik inimene nõustuma.
Eks siis põlvita nende juutide ees, päris eestlane pole kunagi kellegi poolt olnud.
Külaline

See põrgukatel on seal alati podisenud ja podiseb edasi, ajuti lööb kaant pealt. Eestil ei ole tark sinna sekkuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:13
WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 15:11
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:03
Milline müür on Eesti Venemaaga? Gaza sektoril pole mingit piiri merega. Naaberriik? Naaberriik ei andnud Gazale isegi elektrit, mingit kohalikku tööstust ei saanud tekkida, lapsed koolis ei käinud, sest koole polnudki. Kui palestiinlased panid endale päikesepaneelid, siis iisraeli sõdurid lõhkusid need ära. Tegelt ma ei viitsi sulle siin ajalooõpetaja olla, vaata eks inimesed jagunevadki kaheks. Ühed nõrgemate poolt ja teised on agressorite ehk tugevamate poolt. Ajalugu võid ise ka uurida, aga kui meeldib agressori tõde, siis usud seda.
Kulla inimene, kas sa kunagi kaarti pole vaadanud? Gaza piirneb ühest küljest merega, teisest Egiptusega ja ainult kahest küljest Iisraeli riigiga. Seal elab rohkem inimesi kui Eestis, miks keegi peaks neile elektrit andma? Eestile ei anna ka keegi elektrit, kas peaks mõnele naabrile rünnaku korraldama?
Gazas ei käinud ühtegi juuti aastast 2007, kuidas nad oleks saanud midagi lõhkuda?
Seal on müür ju vahel kulla inimene. Miks sa jälle luiskad, Gazas sektoris on alati iisraelisõdurid patrullinud ja nö korda hoidnud. Ilma juutide loata ei saanud palestiinlane Gazast välja, osad palestiinlased said Iisraelis tööl käia. Kuidas sa üldse asjadest mitte kui midagi ei tea? Loed oma delfit ja ongi sinu peavoolu tõde?
Aga miks peaksid juudid laskma enda riiki vaenuliku maa elanikke? Gaza ei lase ka ju juute üle piiri.
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 15:39
Probleem ei ole selles, et juute kiusatakse Eestis. Kuigi, jah, Eesti on olnud läbi ajaloo üks kõige lojaalsemaid lääne ühiskondi juutidele. Probleem on naiivse neomarksismi levik eesti ühiskonnas.
Araablased kindlasti ei nuta. See agressiivne hõim paljuneb ja hõivab maakera nagu bakterid ja naiivsed neomarksistid süüakse esimesena :D
Omamoodi lugu, Karl Marx oli juut ja marksism on tema nimest tuletatud. Kui kedagi nimetada marksistiks, siis tegelikult nimetame teda juudiks. Sest juut mõtles marksismi välja ja oli selle esindaja.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 21:49
Probleem ei ole selles, et juute kiusatakse Eestis. Kuigi, jah, Eesti on olnud läbi ajaloo üks kõige lojaalsemaid lääne ühiskondi juutidele. Probleem on naiivse neomarksismi levik eesti ühiskonnas.
Araablased kindlasti ei nuta. See agressiivne hõim paljuneb ja hõivab maakera nagu bakterid ja naiivsed neomarksistid süüakse esimesena :D
Omamoodi lugu, Karl Marx oli juut ja marksism on tema nimest tuletatud. Kui kedagi nimetada marksistiks, siis tegelikult nimetame teda juudiks. Sest juut mõtles marksismi välja ja oli selle esindaja.
Jajah, väga loogiline :D
Kui kedagi nimetada sadistiks, siis tegelikult nimetame teda prantslaseks. Sest prantslane mõtles sadismi välja ja oli selle esindaja. De Sade oli ju prantslane ja sadism on tema nimest tuletatud :D :D :D :lol:
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:30 suur enamus Eesti inimestest on Iisraeli poolt ja terroristide vastu .
See on nii sinu kõlakojas, päris eluga pole sel palju ühist. Millegipärast kipud tihti oma isiklikku arvamust üle kandma suurele enamusele. Täiesti põhjendamatult.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 09:49
WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:30 suur enamus Eesti inimestest on Iisraeli poolt ja terroristide vastu .
See on nii sinu kõlakojas, päris eluga pole sel palju ühist. Millegipärast kipud tihti oma isiklikku arvamust üle kandma suurele enamusele. Täiesti põhjendamatult.
Kuidas siis tegelikult on, sinu hinnangul?
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 22:02
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 21:49
Jajah, väga loogiline :D
Kui kedagi nimetada sadistiks, siis tegelikult nimetame teda prantslaseks. Sest prantslane mõtles sadismi välja ja oli selle esindaja. De Sade oli ju prantslane ja sadism on tema nimest tuletatud :D :D :D :lol:
Nii ongi. Sa ju kirjutasid kuidas juudid on maailma nii palju andnud ja neid tuleks selle eest ülistada. Andsid marksismi.
Külaline

Juudid peaks mõistma - nende peaminister on sõjakurjategija, nende riik on agressorriik. Iisrael on = Venemaaga

https://www.err.ee/1609556749/iisraeli- ... sest-teada

Kuidas Eesti Kunstiakadeemia (EKA) otsus lõpetada koostöö Iisraeli ülikoolide ja teadlastega teid tundma pani?

Olen terve aasta tegelenud sama asjaga. Sama asi juhtus minuga Itaalias ja Hispaanias, osaliselt ka Saksamaal.

See oli üllatav. Kahel põhjusel. Esmalt ma ei oodanud midagi sellist, sest ma olen EKA-ga mitu aastat töötanud ja mul on seal palju sõpru, keda ma väga hindan.

Lõpuks isegi pisike Eesti ei saa agressorriikidega enam koostööd teha. Kõik teised riigid loobuvad pisitasa Iisraeliga koostööst.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 12:39 Juudid peaks mõistma - nende peaminister on sõjakurjategija, nende riik on agressorriik. Iisrael on = Venemaaga

Kuidas Eesti Kunstiakadeemia (EKA) otsus lõpetada koostöö Iisraeli ülikoolide ja teadlastega teid tundma pani?

Olen terve aasta tegelenud sama asjaga. Sama asi juhtus minuga Itaalias ja Hispaanias, osaliselt ka Saksamaal.

See oli üllatav. Kahel põhjusel. Esmalt ma ei oodanud midagi sellist, sest ma olen EKA-ga mitu aastat töötanud ja mul on seal palju sõpru, keda ma väga hindan.

Lõpuks isegi pisike Eesti ei saa agressorriikidega enam koostööd teha. Kõik teised riigid loobuvad pisitasa Iisraeliga koostööst.
Milles see Iisraeli agressioon täpsemalt seisneb? Kuidas saab 15 miljonit ähvardada 200 miljonit? Kuidas see on loogiline?
Araablased said poole Palestiinast - Transjordaania, tänapäeval tuntud kui Jordaania kuningriik. Ülejäänu pidi esialgu minema juudi riigile. Araablased ei olnud sellega nõus. Juudid ütlesid, ok, teeme ülejäänu pooleks, araablaste ja juutide riik. Araablased polnud ka sellega nõus. ÜRO tegi jõuga kaks riiki, üks väheseid hetki kui USA ja NSVL olid ühel nõul. Tehti kaks riiki. Juudid kuulutasid oma iseseisvuse välja jajärgmisel päeval tungis neile kallale 7 araabia riiki ühekorraga: Süüria, Egiptus, Jordaania, Liibanon, Saudi Araabia, Iraak ja Jeemen.
Kes siin on agressor?
Iisraelis elab araabia vähemus, neil on oma esindus parlamendis. Juudi vähemused, ühtekokku 900.000 inimest, sunniti araabia maadest lahkuma, varandus rekvireeriti ja aeti kodudest välja. Kuidas see on õiglane?
Palestiina araablased, kes väidetavalt sunniti oma kodudest lahkuma (seda ei teinud juudid, Iisraelis elavad araablased rahulikult, lahkuma sundisid neid teised araabia maad) elavad tänaseni "pagulaslaagris", nad on ikka kõik pagulased, ligikaudu 400.000 inimese järglased. Aga muidugi araabia maadest lahkuma sunnitud 900.000 juudi järglased ju pagulased ei ole. Kuidas see on loogiline?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Kui siin kedagi tibladega võrrelda, siis ikka araablasi. Rahulikus ülesehitustöös on need rahvad ühtviisi võimetud ja saavad rahuldust teiste rahvaste vastu läbi viidud terrorist. Venelased on alalõpmata oma naabritega tülis ja samamoodi araablased. Venelased ähvardavad ja hirmutavad ja samamoodi araablased. Massimõrvad, vargused, röövimine ja vägistamine, mõlemate käekiri.
Külaline

WD40 kirjutas: 20 Dets 2024 13:53 Kui siin kedagi tibladega võrrelda, siis ikka araablasi. Rahulikus ülesehitustöös on need rahvad ühtviisi võimetud ja saavad rahuldust teiste rahvaste vastu läbi viidud terrorist. Venelased on alalõpmata oma naabritega tülis ja samamoodi araablased. Venelased ähvardavad ja hirmutavad ja samamoodi araablased. Massimõrvad, vargused, röövimine ja vägistamine, mõlemate käekiri.
Sa oled ka SALK?
Külaline

WD40 kirjutas: 20 Dets 2024 13:42
Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 12:39 Juudid peaks mõistma - nende peaminister on sõjakurjategija, nende riik on agressorriik. Iisrael on = Venemaaga

Milles see Iisraeli agressioon täpsemalt seisneb? Kuidas saab 15 miljonit ähvardada 200 miljonit? Kuidas see on loogiline?
Araablased said poole Palestiinast - Transjordaania, tänapäeval tuntud kui Jordaania kuningriik. Ülejäänu pidi esialgu minema juudi riigile. Araablased ei olnud sellega nõus. Juudid ütlesid, ok, teeme ülejäänu pooleks, araablaste ja juutide riik. Araablased polnud ka sellega nõus. ÜRO tegi jõuga kaks riiki, üks väheseid hetki kui USA ja NSVL olid ühel nõul. Tehti kaks riiki. Juudid kuulutasid oma iseseisvuse välja jajärgmisel päeval tungis neile kallale 7 araabia riiki ühekorraga: Süüria, Egiptus, Jordaania, Liibanon, Saudi Araabia, Iraak ja Jeemen.
Kes siin on agressor?
Iisraelis elab araabia vähemus, neil on oma esindus parlamendis. Juudi vähemused, ühtekokku 900.000 inimest, sunniti araabia maadest lahkuma, varandus rekvireeriti ja aeti kodudest välja. Kuidas see on õiglane?
Palestiina araablased, kes väidetavalt sunniti oma kodudest lahkuma (seda ei teinud juudid, Iisraelis elavad araablased rahulikult, lahkuma sundisid neid teised araabia maad) elavad tänaseni "pagulaslaagris", nad on ikka kõik pagulased, ligikaudu 400.000 inimese järglased. Aga muidugi araabia maadest lahkuma sunnitud 900.000 juudi järglased ju pagulased ei ole. Kuidas see on loogiline?
Sa ei pea vähemalt mulle oma muinasjuttu rääkima. See on ju puhas vale mida sa räägid. Umbes sama kui üllalt loodi NSVL.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 15:25

Kes siin on agressor?
Sa ei pea vähemalt mulle oma muinasjuttu rääkima. See on ju puhas vale mida sa räägid. Umbes sama kui üllalt loodi NSVL.
Sellisel juhul oleks ju lihtne kõik valed paljastada ja rääkida kuidas tegelikult oli.
Külaline

WD40 kirjutas: 20 Dets 2024 15:42
Külaline kirjutas: 20 Dets 2024 15:25
Kes siin on agressor?
Sellisel juhul oleks ju lihtne kõik valed paljastada ja rääkida kuidas tegelikult oli.
Ma sain juba pihta, oled salga liige eks. Pole saladus kes salka finantseerib ja eesti ühiskonnas rahutusi organiseerib. Need varrotamised, marksism jne jne.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, kaegu, silli ja 6 külalist