EKA - Eesti kommunistide pesa

vana hea klassika
Vasta
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:31
WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 15:27
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:21
Ah ma ei viitsi, nagu esimese klassi lapsele selgitaks karuaabitsat. Uuri ise kui huvitab, kui ei huvita, tooda peavoolu jutupunkte.
Jajah, faktid segavad sinu ilusat muinaslugu headest araablastest :D
Sa ei loe ühtegi linki. Ise tegid selle teema kuidas juute kiusatakse kui üks eesti kool ei soovi iisraeli koolidega tegemist teha. Sina nutad, mitte araablased. Kah asi kui ei taheta, lepi ja mine eluga edasi.
Probleem ei ole selles, et juute kiusatakse Eestis. Kuigi, jah, Eesti on olnud läbi ajaloo üks kõige lojaalsemaid lääne ühiskondi juutidele. Probleem on naiivse neomarksismi levik eesti ühiskonnas.
Araablased kindlasti ei nuta. See agressiivne hõim paljuneb ja hõivab maakera nagu bakterid ja naiivsed neomarksistid süüakse esimesena :D
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mis vahe on araablased ja juudil? Mõlemad nüsivad poistel tillinahad maha, mõlemad on väga usklik ja religioosne rahvas, mõlematel on oma pühakojad kõik võimalikesse kohtadesse tehtud, nii sünagoogid kui mošeed. Mõlemad rahvad on suure vihaga, teisi tüssavad rahvad. Sellised ei lepi kunagi rahus kokku.
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 15:39
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:31
WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 15:27

Jajah, faktid segavad sinu ilusat muinaslugu headest araablastest :D
Sa ei loe ühtegi linki. Ise tegid selle teema kuidas juute kiusatakse kui üks eesti kool ei soovi iisraeli koolidega tegemist teha. Sina nutad, mitte araablased. Kah asi kui ei taheta, lepi ja mine eluga edasi.
Probleem ei ole selles, et juute kiusatakse Eestis. Kuigi, jah, Eesti on olnud läbi ajaloo üks kõige lojaalsemaid lääne ühiskondi juutidele. Probleem on naiivse neomarksismi levik eesti ühiskonnas.
Araablased kindlasti ei nuta. See agressiivne hõim paljuneb ja hõivab maakera nagu bakterid ja naiivsed neomarksistid süüakse esimesena :D
Sa ise oled siis kes? Polegi sots?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

See on kõigile äärmuslastele omane, et neil kaob ratsionaalne mõtlemine. See, et islamistid esimesel võimalusel oma päästjatele Niqāb'i pähe suruvad ja šariaadi kehtestavad, see neid ei huvita. Kurb on, et äärmuslus on leidnud tee ka professorite sekka, kuigi mõnel juhul tekib küsimus, kas nende humanitaarteadlaste teadust võiks üldse teaduseks nimetada...
Viimati muutis Egalitaar, 19 Dets 2024 15:45, muudetud 1 kord kokku.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:40 Mis vahe on araablased ja juudil? Mõlemad nüsivad poistel tillinahad maha, mõlemad on väga usklik ja religioosne rahvas, mõlematel on oma pühakojad kõik võimalikesse kohtadesse tehtud, nii sünagoogid kui mošeed. Mõlemad rahvad on suure vihaga, teisi tüssavad rahvad. Sellised ei lepi kunagi rahus kokku.
Üks rahvas on andnud meeletu panuse maailma kultuuri, nende üldarv on 15 miljoni ümber. Teine rahvas (200 miljonit) peaaegu mitte midagi.
Kõigist Nobeli preemia võitjatest 22% on juudid.
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 15:51
Üks rahvas on andnud meeletu panuse maailma kultuuri, nende üldarv on 15 miljoni ümber. Teine rahvas (200 miljonit) peaaegu mitte midagi.
Segast paned. Ise kirjutasid just araabia numbritega. Näiteks.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 15:40 Mis vahe on araablased ja juudil? Mõlemad nüsivad poistel tillinahad maha, mõlemad on väga usklik ja religioosne rahvas, mõlematel on oma pühakojad kõik võimalikesse kohtadesse tehtud, nii sünagoogid kui mošeed. Mõlemad rahvad on suure vihaga, teisi tüssavad rahvad. Sellised ei lepi kunagi rahus kokku.
Kui sa juut oled ja räägid oma kultuurist, siis jah, minu pole juudid küll midagi andnud. Ma tavaline eestlane.
Sul on väga radikaliseerunud äärmuslase vaated.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 16:40
Segast paned. Ise kirjutasid just araabia numbritega. Näiteks.
Nn. araabia numbrid pärinevad hoopis indiast.
Külaline

See Nobeli auhind suht juutide poole kaldu ka, ma ei pea seda Nobeli preemiat kuidagi ausaks ja võrdseks. Nii nagu Hollywood pidi juutide kontrolli all olema jne jne.
Külaline

Kuna WD40 tegid teema kuidas EKA on kommunistide pesa, sest nad loobusid Iisraeliga koostööst, siis mis tabaks Nobeli preemia väljaandjaid kui nad juute ei eelistaks? Samasugused süüdistused kommunismis ja antisemitismis. Teised on juba selle ammu ammu arusaanud ja siis laovadki juutidele neid auhindu, sest süüdistused oleks väga rängad, nende abil saab mitte ainult inimesi tühistada vaid rahvaid ja riike.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 16:53
Kui sa juut oled ja räägid oma kultuurist, siis jah, minu pole juudid küll midagi andnud. Ma tavaline eestlane.
Eino Baskin, Eri Klas, Juri Lotman, Hagi Shein, Aleksei Turovski ja David Vseviov on sulle tundmata nimed?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:03 See Nobeli auhind suht juutide poole kaldu ka, ma ei pea seda Nobeli preemiat kuidagi ausaks ja võrdseks. Nii nagu Hollywood pidi juutide kontrolli all olema jne jne.
Mis on aus võrdlusalus?
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:07

Eino Baskin, Eri Klas, Juri Lotman, Hagi Shein, Aleksei Turovski ja David Vseviov on sulle tundmata nimed?
Mida nad mulle andsid?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:06 Kuna WD40 tegid teema kuidas EKA on kommunistide pesa, sest nad loobusid Iisraeliga koostööst, siis mis tabaks Nobeli preemia väljaandjaid kui nad juute ei eelistaks? Samasugused süüdistused kommunismis ja antisemitismis. Teised on juba selle ammu ammu arusaanud ja siis laovadki juutidele neid auhindu, sest süüdistused oleks väga rängad, nende abil saab mitte ainult inimesi tühistada vaid rahvaid ja riike.
See on päris rumal jamps.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:09

Mida nad mulle andsid?
Kes sulle üldse midagi anda suudab :D
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:08
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:03 See Nobeli auhind suht juutide poole kaldu ka, ma ei pea seda Nobeli preemiat kuidagi ausaks ja võrdseks. Nii nagu Hollywood pidi juutide kontrolli all olema jne jne.
Mis on aus võrdlusalus?
Noo guugleda millistel alustel preemia välja antakse, kui araablased pole sinu väitel kunagi saanud, siis on asjad kallutatud, kas pole?
Näiteks Egiptuse president Mohamed Anwar Al-Sadat on saanud Nobeli rahupreemia. Samuti on saanud Yāsir ‘Arafāt, iraanlanna Narges Moḩammadī.

Polegi sinu väited korrektsed, sest sa ei uuri asju.
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:09
Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:06 Kuna WD40 tegid teema kuidas EKA on kommunistide pesa, sest nad loobusid Iisraeliga koostööst, siis mis tabaks Nobeli preemia väljaandjaid kui nad juute ei eelistaks? Samasugused süüdistused kommunismis ja antisemitismis. Teised on juba selle ammu ammu arusaanud ja siis laovadki juutidele neid auhindu, sest süüdistused oleks väga rängad, nende abil saab mitte ainult inimesi tühistada vaid rahvaid ja riike.
See on päris rumal jamps.
Enda teema kohta ütled - puhas jamps :lol: :lol: :lol:
Ma olen sinuga täiesti päri!!!!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:10
Mida nad mulle andsid?
Sind trollitatakse.
Külaline

WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:10
Mida nad mulle andsid?
Minu jaoks täiesti tavalised inimesed, miks ma peaks neid kuidagi esile tõstma?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 19 Dets 2024 17:12
WD40 kirjutas: 19 Dets 2024 17:08
Mis on aus võrdlusalus?
Noo guugleda millistel alustel preemia välja antakse, kui araablased pole sinu väitel kunagi saanud, siis on asjad kallutatud, kas pole?
Näiteks Egiptuse president Mohamed Anwar Al-Sadat on saanud Nobeli rahupreemia. Samuti on saanud Yāsir ‘Arafāt, iraanlanna Narges Moḩammadī.

Polegi sinu väited korrektsed, sest sa ei uuri asju.
Võltsida ei ole ilus. Kus ma võitsin, et araablased pole ühtegi auhinda saanud. Ikka on. Kokku 6, nendest 4 rahupreemiat (kaheldav saavutus), üks Egiptuse kirjanik ja üks Egiptuse keemik USA s. Kõik.

Iraanlastest ärme siin osas räägi, see on pärslasele tõsine solvang, kui teda araablaseks peetakse :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Tuuletu ja 10 külalist