Kellele räägiksid lotovõidust?
-
Külaline
Esimeses lingis ei olnud juttu lotovõidust ja teine üldse ei avanenud. Lihtsalt suvaliselt postitad?
-
Külaline
Ma ei hakka sinu buduaari avamagiKülaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 22:46 https://buduaar.tv3.ee/suhted-ja-seks/v ... dvokaat-1/
Veel isehakanud juristile arenemiseks.
-
Külaline
Oh oleks mul veel ema ja isa elus, kellele sellest rääkida. Aga õde ja lapsed kindlasti kuuleks sellest.
Ei ole vanur. 35 alles.
Tädil ja onutütrel ilmselt aitaks kohe majad korda teha. Rohkem lähedasi sugulasi pole.
Ei ole vanur. 35 alles.
Tädil ja onutütrel ilmselt aitaks kohe majad korda teha. Rohkem lähedasi sugulasi pole.
-
Külaline
Tahaks kah teada, kuidas lotovõitja vabaelukaaslane lotopiletisse panustas ja seda hooldas.
Mehele muidugi räägiks kohe, koos planeeriksimegi selle raha parima kasutuse.
Lastele ja teistele väga lähedastele räägiksin, et võitsime, aga ei täpsustaks summat.
Tõenäosus, et ma seda kõike aga kunagi tegema peaksin, on kahjuks siiski väga väike, sest ma ei osta mingisuguseidki lotopileteid.
Lastele ja teistele väga lähedastele räägiksin, et võitsime, aga ei täpsustaks summat.
Tõenäosus, et ma seda kõike aga kunagi tegema peaksin, on kahjuks siiski väga väike, sest ma ei osta mingisuguseidki lotopileteid.
-
Külaline
Oled 50-aastane ja selline suhe rahaga? Sellises vanuses inimene peab iseenda eest oma raha peitma, et ta seda laiaks ei lööks? Täiesti jabur!Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:38Lapsed kasvavad suureks, abikaasa leiab teise. Ema on ainus, kellele 100% kindel olla. Nii on minu mõtetes. Sinul voib koik olla teisiti.
Mis puutub kelmidesse, siis on ema neid mitu korda pikalt saatnud. Päranduse pärast ka ei muretse. Ema juures on ka päriselt osa minu rahast hoiul - ta teab täpselt, mille jaoks kogun ja kui kurbi silmi ma ka ei teeks, seda ei anna.
Tegelikult oli küsimus vaid selles, kellele räägite suurest lotovõidust. Mina räägin emale ja teistele mitte.
Ps. Peresuhted on suurepärases korras.
"... ja kui kurbi silmi ma ka ei teeks, seda ei anna..."
Lihtsalt piinlik!
-
Külaline
Huvitav lugeda kuidas kõik nagu tõelised vaesed lotovõitjad seda võitu kohe laiaks lööma plaanivad tormata.
Isegi tähtajalise hoiuse tavaintressiga 2,5% teeniks see 10 milli aastaga 275 000 €. Suurte summade hoiustajatele pakutakse kõrgemat intressi.
Isegi tähtajalise hoiuse tavaintressiga 2,5% teeniks see 10 milli aastaga 275 000 €. Suurte summade hoiustajatele pakutakse kõrgemat intressi.
-
Külaline
Siis võiks selle 275 000 uuesti hoiusele panna ja veel teenida ja ise samal ajal rahatuna eladaKülaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 15:28 Huvitav lugeda kuidas kõik nagu tõelised vaesed lotovõitjad seda võitu kohe laiaks lööma plaanivad tormata.
räägiksin perekonnale. kõigile kolmele lapsele annaksin miljoni. vanematele pool. vanale tädile 100 000.- kahe päeva asemel käiksin tööl ühe päeva. reisiksin rohkem ja esimeses klassis. lapslastele teeksin fänsimaid kingitusi. perekonna viiksin ühisele reisile näiteks Assooridele.
-
Külaline
Lapsed kaotaks tahte õppida/töötada, vanainimesed räägiks oma suurest õnnest igale vastutulijale ja kas teeks röövlid nad puhtaks või laenaksid ise raha laiali. Suur õnn kui kõik üldse ellu jääks. Max aastaga oleksid kõik vaesemad kui ennekana kirjutas: ↑22 Dets 2024 19:47räägiksin perekonnale. kõigile kolmele lapsele annaksin miljoni. vanematele pool. vanale tädile 100 000.- kahe päeva asemel käiksin tööl ühe päeva. reisiksin rohkem ja esimeses klassis. lapslastele teeksin fänsimaid kingitusi. perekonna viiksin ühisele reisile näiteks Assooridele.
-
Külaline
Ma kardan sama, et anna noorele inimesele miljon ja tal kaob igasugune huvi pingutada ja elus edasi pürgida. Temast saab elupõletaja ja narkomaan. Nagu nendest kuulsustest, kes varakult üledoosi surnud, sest ei oska oma eluga midagi peale hakata. On igav, kui kõik on kättesaadav ja ära proovitud, mistõttu otsitakse üha uusi naudinguid ja perverssusi.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 20:03
Lapsed kaotaks tahte õppida/töötada, vanainimesed räägiks oma suurest õnnest igale vastutulijale ja kas teeks röövlid nad puhtaks või laenaksid ise raha laiali. Suur õnn kui kõik üldse ellu jääks. Max aastaga oleksid kõik vaesemad kui enne![]()
-
Külaline
Ole normaalne, miljon pole tänapäeval enam eriline raha. Laps ostaks selle eest maja ja auto, sisustaks maja ning jääks vaid sada-kakssada tuhat alles. Selle investeerib, teenib divikat tonni kuus.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 20:22Ma kardan sama, et anna noorele inimesele miljon ja tal kaob igasugune huvi pingutada ja elus edasi pürgida. Temast saab elupõletaja ja narkomaan. Nagu nendest kuulsustest, kes varakult üledoosi surnud, sest ei oska oma eluga midagi peale hakata. On igav, kui kõik on kättesaadav ja ära proovitud, mistõttu otsitakse üha uusi naudinguid ja perverssusi.Külaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 20:03
Lapsed kaotaks tahte õppida/töötada, vanainimesed räägiks oma suurest õnnest igale vastutulijale ja kas teeks röövlid nad puhtaks või laenaksid ise raha laiali. Suur õnn kui kõik üldse ellu jääks. Max aastaga oleksid kõik vaesemad kui enne![]()
-
Külaline
Katsu nüüd sealt üürikast välja kolida ning keskea lõpuks oma eluase soetada. Uskumatud inimesedKülaline kirjutas: ↑22 Dets 2024 20:53 Puhka jalga, meie mijuneeer!
-
Külaline
Proovi ema tagatoast välja saada.
-
Külaline
Jagaks ära jah. Endale polegi vaja, mul niigi kõik olemas. Aga lähedastele andmine oleks sellise asja kõige suurem rõõm. Ja mis selle point siis ikka muu on kui lihtsat rõõmu saada.Külaline kirjutas: ↑21 Dets 2024 15:28 Huvitav lugeda kuidas kõik nagu tõelised vaesed lotovõitjad seda võitu kohe laiaks lööma plaanivad tormata.
-
Külaline
ma ei ütleks summat kellelegi. abikaasale ok jaa. aga ma jagaks kohe nii ära, et pool abikaasale kontole, pool mulle. ja siis vaataks edasi. vara, kui ostame, nagunii pooleks (meil varaühisus valitud). sõpradele ütleks väiksema summa ja teeks luksreisi välja.
-
Külaline
Tore on muidugi unistada, mis me teeks ja kus me läheks, aga tõde on, et mitte keegi meist seda 10 miljonit ei võida. Kahjuks. Minul tegelikult poleks nii palju vajagi, ka 100 000 aitaks mind elus väga palju edasi, aga ega seegi võit lähemal ei ole 
-
Külaline
Kui ei võida lotos, siis saadakse pärandina. Eestis on 12 tuhat miljonäri.Külaline kirjutas: ↑23 Dets 2024 12:35 Tore on muidugi unistada, mis me teeks ja kus me läheks, aga tõde on, et mitte keegi meist seda 10 miljonit ei võida. Kahjuks. Minul tegelikult poleks nii palju vajagi, ka 100 000 aitaks mind elus väga palju edasi, aga ega seegi võit lähemal ei ole![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], kaegu, silli ja 6 külalist