Pole parimat sõbrannat

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Pole parimat sõbrannat

Postitus Postitas Külaline »

Mul on mitmeid häid sõbrannasid. Üks lapsepõlvest, paar tükki kooliajast ja mõned töö kaudu tekkinud. Kahjuks pole aga kunagi olnud sellist ühte bestikat. Vaatan siin vahest kuidas teised käivad parima sõbrannaga reisidel, chativad igapäevaselt, teavad üksteise elust kõike jne. See tundub nii tore. Mul ei ole kedagi nii lähedast ja tegelikult on sellest kahju. Huvitav, miks minul ei ole elu jooksul parimat sõbrannat tekkinud ja kas on üldse lootust, et täiskasvanuna veel tekiks?

Kas sul on parim sõbranna? Kas sõprus algas juba noorena, või oled leidnud oma parima sõbranna ka peale kolmekümnendaid?
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 16:11 Mul on mitmeid häid sõbrannasid. Üks lapsepõlvest, paar tükki kooliajast ja mõned töö kaudu tekkinud. Kahjuks pole aga kunagi olnud sellist ühte bestikat. Vaatan siin vahest kuidas teised käivad parima sõbrannaga reisidel, chativad igapäevaselt, teavad üksteise elust kõike jne. See tundub nii tore. Mul ei ole kedagi nii lähedast ja tegelikult on sellest kahju. Huvitav, miks minul ei ole elu jooksul parimat sõbrannat tekkinud ja kas on üldse lootust, et täiskasvanuna veel tekiks?

Kas sul on parim sõbranna? Kas sõprus algas juba noorena, või oled leidnud oma parima sõbranna ka peale kolmekümnendaid?
Võta kass.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Dets 2024 16:18
Võta kass.
Võtaks isegi vbl, aga Kassil on muudki teha. 😸

P.S. Ei ole teemaalgataja.
Külaline

Mul oli parim sõbranna, aga siis läksime temaga tülli ja lõpetasime suhtlemise.

Eks natuke kurb oli, aga midagi pole teha, ajapikku harjub ära. Arvan, et tõesti head sõbrannat on raskemgi leida kui meest. Sestap tulebki võtta külma rahuga - et kui on, siis tore, aga kui pole, siis elad edasi ja otsid lähedasi suhteid oma ellu muudmoodi.
Külaline

Mul pole ühtegi sõbrannat. Sellepärast ma arutle foorumis käingi
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Kirile, Tuuletu ja 10 külalist