Kellele räägiksid lotovõidust?
-
Külaline
Mul küll poleks muret, mis rahaga peale hakata. Kodu ostaksin, autojuhi palkaksin -ei peaks taksot tellima kogu aeg, aga liikumispuude ja bussigraafikute kokkusobimatuse pärast ei jää muud varianti üle praegu. Teeks mõned tervist parandavad operatsioonid-protseduurid, kasvõi tasulises arstiabis siis.. Ja lihtsalt elaksin nii, nagu pole kunagi elada saanud.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 16:36 Mulle oleks see tohutu summa. Mehele räägiks, teistele lähedastele vast sellest, et võitsin, aga pole kindel, kas summat mainiks. Minu jaoks oleks ausalt öelda päris mure, mida selle rahaga mõistlikku pihta hakata.
Räägiksin võidust kindlasti oma parimatele sõpradele ja aitaksin meelsasti neid nende mõistlike unistuste täitumisel.
-
Külaline
Lapsed kasvavad suureks, abikaasa leiab teise. Ema on ainus, kellele 100% kindel olla. Nii on minu mõtetes. Sinul voib koik olla teisiti.
Mis puutub kelmidesse, siis on ema neid mitu korda pikalt saatnud. Päranduse pärast ka ei muretse. Ema juures on ka päriselt osa minu rahast hoiul - ta teab täpselt, mille jaoks kogun ja kui kurbi silmi ma ka ei teeks, seda ei anna.
Tegelikult oli küsimus vaid selles, kellele räägite suurest lotovõidust. Mina räägin emale ja teistele mitte.
Ps. Peresuhted on suurepärases korras.
-
Külaline
Ehket sa iseennast ei usalda, raiskad kõik ära? Või millisel põhjusel hoitakse oma raha mujal?Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:38Lapsed kasvavad suureks, abikaasa leiab teise. Ema on ainus, kellele 100% kindel olla. Nii on minu mõtetes. Sinul voib koik olla teisiti.
Mis puutub kelmidesse, siis on ema neid mitu korda pikalt saatnud. Päranduse pärast ka ei muretse. Ema juures on ka päriselt osa minu rahast hoiul - ta teab täpselt, mille jaoks kogun ja kui kurbi silmi ma ka ei teeks, seda ei anna.
Tegelikult oli küsimus vaid selles, kellele räägite suurest lotovõidust. Mina räägin emale ja teistele mitte.
Abikaasa võib leida teide, aga minema läheb ta sinu 5 miljoniga, sest lotovõit on ühisvara. Võib-olla on teil varalahusus, siis on kõik korras.
Kas need suured lapsed või mees ei märka, kui hakkad investeerima, paremini elama?
-
Külaline
Varalahususes peab siis lotovõit kirjas olema, kui ei ole eraldi väljatoodud, siis peaks ühisvara alla minema.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:56Ehket sa iseennast ei usalda, raiskad kõik ära? Või millisel põhjusel hoitakse oma raha mujal?Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:38Lapsed kasvavad suureks, abikaasa leiab teise. Ema on ainus, kellele 100% kindel olla. Nii on minu mõtetes. Sinul voib koik olla teisiti.
Abikaasa võib leida teide, aga minema läheb ta sinu 5 miljoniga, sest lotovõit on ühisvara. Võib-olla on teil varalahusus, siis on kõik korras.
Kas need suured lapsed või mees ei märka, kui hakkad investeerima, paremini elama?
-
Külaline
Varalahusus on varalahusus, kui on varad lahus, siis ei kirjuta mingeid erisätteid.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:04Varalahususes peab siis lotovõit kirjas olema, kui ei ole eraldi väljatoodud, siis peaks ühisvara alla minema.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:56Ehket sa iseennast ei usalda, raiskad kõik ära? Või millisel põhjusel hoitakse oma raha mujal?Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:38
Lapsed kasvavad suureks, abikaasa leiab teise. Ema on ainus, kellele 100% kindel olla. Nii on minu mõtetes. Sinul voib koik olla teisiti.
-
Külaline
Ikka on kõik välja toodud, pole mingit üldist asja, sest seda saab kohe siis kohtus vaidlustada.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:08Varalahusus on varalahusus, kui on varad lahus, siis ei kirjuta mingeid erisätteid.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:04Varalahususes peab siis lotovõit kirjas olema, kui ei ole eraldi väljatoodud, siis peaks ühisvara alla minema.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:56
Ehket sa iseennast ei usalda, raiskad kõik ära? Või millisel põhjusel hoitakse oma raha mujal?
Vabalt kui paarike on elanud 15 aastat vabaabielus ilma igasuguste lepingutega ja üks võidaks 10 milli ja läheb lahku, saab teinepool ta kohtusse anda ja nõuda 10 millist osa endale. Selleks see kohus ongi. Kohtus saab kõiki leppeid vaidlustada, selleks on igal lepingul juba sisse kirjutatud kus vaidluseid saab vaidlustada.
-
Külaline
Amissesinuasion. Kogu pere elab piisavalt hästi, aga ema on mulle kõige kindlam lukk.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:56Ehket sa iseennast ei usalda, raiskad kõik ära? Või millisel põhjusel hoitakse oma raha mujal?Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:38Lapsed kasvavad suureks, abikaasa leiab teise. Ema on ainus, kellele 100% kindel olla. Nii on minu mõtetes. Sinul voib koik olla teisiti.
Aga kellele räägiksid sina lotovõidust?
Täiesti kindlalt hoiaksin saladuses ja enda teada. Sellega lehvitamine toob ainult probleeme.
-
Külaline
Aga kui ema sulle lotovõitu tagasi enam ei anna? Mis sa siis teed? Oledki ilma?Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:44
Amissesinuasion. Kogu pere elab piisavalt hästi, aga ema on mulle kõige kindlam lukk.
Eestis on lotopilet isiksustatud, tea kas saabki seda summat otse võõrale isikule kanda, mis siis kui viimane on ema.
-
Külaline
10 miljoni puhul Eesti Loto ei kanna seda huupi, tuleb minna kontorisse ja lepingule alla kirjutada. Siis vist 30 päeva jooksul tehakse kanne.
Õnneks on inflatsioon euro nii pulbriks teinud, et ega selle 10 miljoniga enam õieti laiata saagi. Paari firma loomisel algkapitaliks ehk. Või siis investeerimiseks.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 14:45 Ma ütleksin vist ainult abikaasale. Mingeid jaburusi ei hakkaks ostma ka siis, kui 10 miljonit oleks. Näiteks jahti või ulmekallist sportautot, nii et kellelegi see rikkus otse näkku ei karjuks. Ilusama maja ostaks küll, aga ega seal hinnasilti peal oleks.
-
Külaline
Mees uurib naise käest, mida naine teeks, kui ta peaks lotoga võitma.
"Nõuaksin oma poole ja jätaksin su maha!" nähvab naine.
"Ära näe vaeva! " vastab mees. "Võitsin täna diagonaalide mänguga 14€. Võtsin sulle 7 välja. Tšau-pakaa!!!"
"Nõuaksin oma poole ja jätaksin su maha!" nähvab naine.
"Ära näe vaeva! " vastab mees. "Võitsin täna diagonaalide mänguga 14€. Võtsin sulle 7 välja. Tšau-pakaa!!!"
-
Külaline
Ära aja mingit jama. Vabaabielus on varad lahus, kui just pole mõni asi kaasomandis ning kaaslase lotopiletiga pole mingit asja.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:20Ikka on kõik välja toodud, pole mingit üldist asja, sest seda saab kohe siis kohtus vaidlustada.
Vabalt kui paarike on elanud 15 aastat vabaabielus ilma igasuguste lepingutega ja üks võidaks 10 milli ja läheb lahku, saab teinepool ta kohtusse anda ja nõuda 10 millist osa endale. Selleks see kohus ongi. Kohtus saab kõiki leppeid vaidlustada, selleks on igal lepingul juba sisse kirjutatud kus vaidluseid saab vaidlustada.
-
Külaline
Jajaa, kindlasti elate hästi, kui ei suuda oma kontol raha kogudaKülaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:44Amissesinuasion. Kogu pere elab piisavalt hästi, aga ema on mulle kõige kindlam lukk.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:56Ehket sa iseennast ei usalda, raiskad kõik ära? Või millisel põhjusel hoitakse oma raha mujal?Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 20:38
-
Külaline
Aga ei ole nii. Pikk vabaabielu on ammu juba võrdsustatud abieluga.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 22:29Ära aja mingit jama. Vabaabielus on varad lahus, kui just pole mõni asi kaasomandis ning kaaslase lotopiletiga pole mingit asja.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:20Ikka on kõik välja toodud, pole mingit üldist asja, sest seda saab kohe siis kohtus vaidlustada.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:08
Varalahusus on varalahusus, kui on varad lahus, siis ei kirjuta mingeid erisätteid.
-
Külaline
Ma olen ka kuulnud, et kui mingid x aastad koos elada, siis on kõik samad õigused/ kohustused, mis illma varalahususeta abielul. Kui see on tõsi, siis see on ikka ütlemata nõme. Kui ma abielluda tahaks, siis ma ju abielluks. Mina olen ka üks neist, kes peab abielu nõmedaks, aga nonäedsiis.. ise kuulun ka samade reeglite alla.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 22:29Ära aja mingit jama. Vabaabielus on varad lahus, kui just pole mõni asi kaasomandis ning kaaslase lotopiletiga pole mingit asja.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:20Ikka on kõik välja toodud, pole mingit üldist asja, sest seda saab kohe siis kohtus vaidlustada.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:08
Varalahusus on varalahusus, kui on varad lahus, siis ei kirjuta mingeid erisätteid.
Aga vast siiski ei ole päris nii, pole kunagi nii palju huvitanud, et päriselt järgi uuriks selle.
-
Külaline
Ei ole. Ära levita soga.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 22:32Aga ei ole nii. Pikk vabaabielu on ammu juba võrdsustatud abieluga.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 22:29Ära aja mingit jama. Vabaabielus on varad lahus, kui just pole mõni asi kaasomandis ning kaaslase lotopiletiga pole mingit asja.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:20
Ikka on kõik välja toodud, pole mingit üldist asja, sest seda saab kohe siis kohtus vaidlustada.
-
Külaline
Kohtusse anda saab iga asja ja kuidas kohus otsustab, on hetkel teadmata.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, Google [Bot], kaegu, silli ja 6 külalist