Mida tahaksid jõulukingiks?
-
Külaline
Mida tahaksid jõulukingiks?
Kui hinda üldse vaatama ei peaks, siis mida sa jõulukingiks tahaksid? (Asja siis, mitte maailmarahu või lastelaste kallistusi.)
-
Külaline
Tahaks, et iga foorumi kasutaja saaks teha ühe teema 3 päeva jooksul. Ainult ühe. Võiks täide ka minna.
-
Külaline
Tahaks, et mu poolik maja oleks valmis. Midagi muud ei tahakski.
-
Külaline
Tahaks ühe päeva lihtsalt täiesti üksi ja vaikuses olla.
-
Külaline
-
Külaline
See sobiks mulle ka.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:31Robotniidukit.
-
Külaline
Kahtlane soov. Juba vihatakse Ukraina sõja külmutamisele, aga siis vabanevad sajad tuhanded relvis vene sõdurid ja neid võidakse suunata balti riikide ründamiseks.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 21:33 Sooviks, et Ukraina sõda lõppeks.
-
Külaline
Päris oma korterit 70-80ndate stiilis eesti mööblivabrikutes tehtud mööbliga.
-
Külaline
Head paksust paberist spiraalköites visandikaustikut, kvaliteetseid alkoholimarkereid, villaseid sokke, üht kindlat raamatut, mingit hiigelhea lõhnaga kehakoorijat ja -kreemi, šokolaadi, punast veini, teatripileteid, mugavat seljakotti, sooje sõrmikuid, kaelussalli, mingeid mõnusaid teesid.
Mulle on ausalt hästi lihtne kinke teha minu meelest, sest mulle meeldivadki sellised tüüpilised kingid
Mulle on ausalt hästi lihtne kinke teha minu meelest, sest mulle meeldivadki sellised tüüpilised kingid
-
Külaline
Mina sain mida ammu oli lootnud. Üks mamsel hakkas sisse kolima ja kuidagi tast lahti ei saanud
Ja siis tegin nii, et sain jõululaupäeval temast lahti ja veetsin selle päeva uue seltsis. Jumal ja jõulud on ikka olemas.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 19:52 Uut autot ja normaalset meest.
[/quote
Realistlikumaid soove soovi.
-
Külaline
Mina. Terve eilse päeva rahu ja vaikust koos 0 kohustustega.Külaline kirjutas: ↑26 Dets 2024 07:19 Kes veel sai, mida tahtis?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, kaegu, silli ja 5 külalist