Kellele räägiksid lotovõidust?
-
Külaline
Kellele räägiksid lotovõidust?
Kui võidaksid lotoga suure summa (näiteks 10 miljonit eurot), siis kellele sa oma võidust räägiksid?
Kas püüaksid sõprade-sugulaste eest saladuses hoida, et vältida seda, et inimesed hakkavad sinult raha küsima, või jagaksid oma rõõmu kõigiga?
Kas püüaksid sõprade-sugulaste eest saladuses hoida, et vältida seda, et inimesed hakkavad sinult raha küsima, või jagaksid oma rõõmu kõigiga?
-
Külaline
Ei tea kuidas käituks, aga ega selline võit suhetele hästi mõju. Sest kui jagada, siis kas hiljem kui raha otsas, teised tagasi jagaks?
Kui ei jagaks, siis varjata elustiili muutust on päris raske. Peaks kaugele kolima, uued sõbrad leidma. Äkki ongi parem kui ei võida.
Kui ei jagaks, siis varjata elustiili muutust on päris raske. Peaks kaugele kolima, uued sõbrad leidma. Äkki ongi parem kui ei võida.
-
Külaline
Ma ütleksin vist ainult abikaasale. Mingeid jaburusi ei hakkaks ostma ka siis, kui 10 miljonit oleks. Näiteks jahti või ulmekallist sportautot, nii et kellelegi see rikkus otse näkku ei karjuks. Ilusama maja ostaks küll, aga ega seal hinnasilti peal oleks.
-
Külaline
Sportautosid saab Eestis rentida, sõidad tuhat eurot päev mõned päevad ringi ja saab isu täis. Kaatreid ja jahte saab rentida kui on soov Vahemerel seilata. Kreeka, Itaalia, Prantsusmaa, vahva, miks mitte raha eest seda lubada. Maja küll ostma ei hakkaks, sest oleks kivi jala otsas. Pigem võtaks terve aasta vabaks ja kolaks maailmas ringi. Käiks kuhu idee viiks. Maja ostaks viimasena sinna kus kõige rohkem olla meeldis.
-
Külaline
Räägiksin kõigile. See pole eriliselt suur raha. Õnneks mul pole selliseid tuttavaid, kes tuleksid raha küsima. Kõik on ise heal järjel.
-
Külaline
Lõpeta ära. Olen juba praegu ilma lotovõidutagi rikas, ei ole mul keegi ukse taga. Mul ei ole vaeseid sugulasi. Mul on oma ettevõte, kuhu raha panna.
-
Külaline
Selle raha paigutab paari kuuga ära, ega see siis kontole jää.
-
Külaline
Seda ma arvasingi, et just sellised inimesed siin passivad.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 15:10Lõpeta ära. Olen juba praegu ilma lotovõidutagi rikas, ei ole mul keegi ukse taga. Mul ei ole vaeseid sugulasi. Mul on oma ettevõte, kuhu raha panna.
-
Külaline
Jah, siin ikka liigub kontingent, kelle jaoks 10 miljonit pole eriliselt suur rahaKülaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 14:52 Räägiksin kõigile. See pole eriliselt suur raha. Õnneks mul pole selliseid tuttavaid, kes tuleksid raha küsima. Kõik on ise heal järjel.
-
Külaline
Mulle oleks see tohutu summa. Mehele räägiks, teistele lähedastele vast sellest, et võitsin, aga pole kindel, kas summat mainiks. Minu jaoks oleks ausalt öelda päris mure, mida selle rahaga mõistlikku pihta hakata.
-
Külaline
Lähiperele räägiks kindlasti, abikaasa ja lapsed (suured). Vennale räägiks ja emale-isale ka. Rohkem ilmselt ei räägikski. Ämmale kindlasti ei räägiks, ta on hästi tore inimene, aga saladused ei püsi tema käes kohe üldse, õigemini ta peabki saladuse hoidmiseks seda, kui ta ainult 3-4-5 inimesele sellest edasi räägib. Nii lähedasi sõpru pole praeguses elujärgus, kellele rääkida tahaks.
-
Külaline
Jah, mul on kolmandik sellest olemas ja mul on kõik olemas. Nagunii investeeriksin selle koheselt, nagu ka praeguse, seega mingit erilist muutust see ellu ei tooks. Töötaks samamoodi edasi, nagu praegugi.
-
Külaline
Esialgu räägiks ainult oma mehele. Ja edasi jagaks päris suure osa kohe ära oma noortele sugulastele. No neile siis ka räägiks niipalju kui hädapärast vaja.
-
Külaline
-
Külaline
Ainult emale (olen 50). Abikaasa ja lastega on suhed suurepärased, aga kõike nendega ei jaga.
Kui ma peaks selle võidu hoiule andma, oleks see samuti enma pangakonto.
Kui ma peaks selle võidu hoiule andma, oleks see samuti enma pangakonto.
-
Külaline
Tundub, et sul on endal jube elu kui pead närvide rahustuseks võõraste inimestega foorumis õiendamas käima
-
Külaline
Vastupidi, hea ning turvaline elu. Lollustega ei tegele.Külaline kirjutas: ↑17 Dets 2024 18:48Tundub, et sul on endal jube elu kui pead närvide rahustuseks võõraste inimestega foorumis õiendamas käima
-
Külaline
Sa ikka ise saad aru, miks sa kohe mitte mitte kuidagi ei saa arutle foorumis väita, et sa lollustega ei tegele?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], libakägu, roosaroos ja 5 külalist