Miks sa ise seda tulusat kerget tööd ei tee?Anonymous kirjutas: ↑12 Dets 2024 19:16Pole selliseid ülbikuid veel näinud, kui on ehitajad. Kuskil foorumis lugesin, et mingi jorss vahutas, et peab 6 h 139 euro eest tööd tegema. Inimene saab 23 eurot tunnis, mingeid oskusi ega haridust pole, aga nõudmised on sellised, et ma alla 200 eurot päeva eest, kus pool aega jorutan, pool aega midagi nokitsen, ei lähegi tööle. Kusjuures 80 protsenti keerab ainult mingit käkki kokku.
Inimeste veidrad prioriteedid
-
Külaline
-
Külaline
Ei suuda seda seltskonda välja kannatada, muidu poleks seal midagi keerulist tõesti.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 19:37Hakka ise ehitajaks, sul kõik boonused veel lisaks.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 19:16Pole selliseid ülbikuid veel näinud, kui on ehitajad. Kuskil foorumis lugesin, et mingi jorss vahutas, et peab 6 h 139 euro eest tööd tegema. Inimene saab 23 eurot tunnis, mingeid oskusi ega haridust pole, aga nõudmised on sellised, et ma alla 200 eurot päeva eest, kus pool aega jorutan, pool aega midagi nokitsen, ei lähegi tööle. Kusjuures 80 protsenti keerab ainult mingit käkki kokku.
-
Külaline
Minu arvates on jube, kui inimesed võtavad jõulude eel (kiir)laene, nagu jõulud tuleks üle öö ja kingid oleks eluküsimis. Aasta algul ollakse tagasi maksmisega jännis, sest hirmsasti oli vaja emale, isale, vanatädile ja onupojale kinkida keedukann, telekas või kõlar.
-
Külaline
Aga tahetakse elada hetkes ja lootuses kus uuel aastal läheb kõik paremaks. Miks nii negatiivne oled?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:15 Minu arvates on jube, kui inimesed võtavad jõulude eel (kiir)laene, nagu jõulud tuleks üle öö ja kingid oleks eluküsimis. Aasta algul ollakse tagasi maksmisega jännis, sest hirmsasti oli vaja emale, isale, vanatädile ja onupojale kinkida keedukann, telekas või kõlar.
-
Külaline
Kui kinkide tegemiseks võetakse kiirlaene, siis see, et uuel aastal võiks paremaks minna, jääbki paraku ainult lootuseks. Ma arvan, et igale päriselt hoolivale sugulasele on soe kallistus parem kink, kui teadmine, et teine on võtnud nendele asjade ostmiseks laene.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:49Aga tahetakse elada hetkes ja lootuses kus uuel aastal läheb kõik paremaks. Miks nii negatiivne oled?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:15 Minu arvates on jube, kui inimesed võtavad jõulude eel (kiir)laene, nagu jõulud tuleks üle öö ja kingid oleks eluküsimis. Aasta algul ollakse tagasi maksmisega jännis, sest hirmsasti oli vaja emale, isale, vanatädile ja onupojale kinkida keedukann, telekas või kõlar.
-
Külaline
Eks targutada on lihtne, aga kui lapsed tahavad kinke, naine tahab kinke, siis mida sina teeksid?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:55Kui kinkide tegemiseks võetakse kiirlaene, siis see, et uuel aastal võiks paremaks minna, jääbki paraku ainult lootuseks. Ma arvan, et igale päriselt hoolivale sugulasele on soe kallistus parem kink, kui teadmine, et teine on võtnud nendele asjade ostmiseks laene.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:49Aga tahetakse elada hetkes ja lootuses kus uuel aastal läheb kõik paremaks. Miks nii negatiivne oled?Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 21:15 Minu arvates on jube, kui inimesed võtavad jõulude eel (kiir)laene, nagu jõulud tuleks üle öö ja kingid oleks eluküsimis. Aasta algul ollakse tagasi maksmisega jännis, sest hirmsasti oli vaja emale, isale, vanatädile ja onupojale kinkida keedukann, telekas või kõlar.
-
Külaline
Lapsed muidugi tahavad kuuse alla kinke, no selle jaoks võib juba pool aastat veidi raha kõrvale panna. Jõulud on igal aastal samal ajal. Laste sünnipäevad samuti, miski ei tule ootamatult.
Kui naine tahab kinke teades pere rasket majanduslikku olukorda, no siis pole ta vist eriti adekvaatne?
Kui meil oli algusaastatel peres väga vähe raha, siis me üksteisele kinke küll ei teinud.
-
Külaline
Siin oli juba ammu teema Mida mees kingib
-
Külaline
No kui oligi, mis siis? Pole seda näinud.
-
Külaline
Kuidas see vaene mees siis kingitused tegemata võib jätta. Eks võtabki kiirlaenu ja loodab, et saab ära maksta.
-
Külaline
Normaalne naine ja normaalne mees teavad täpselt, mida nende pere rahaline seisukord võimaldab.
Ükski ei nõua midagi. Ära kujuta ette mingit vaest meest idioodina, kes perele veel suurema rahalise kahju tekitab. See oleks ju puht loll mees.
-
Külaline
Eks nad paras paar on ja selliseid ei olegi vähe, kiirlaenukontoritel läheb ju hästi.
-
Külaline
Tead täpselt, et just jõulude ajal läheb neil paremini või arvad niisama?
Kas jõulude paiku võetakse rohkem kiirlaene? Mingi statistika on kuskil nähtav?
-
Külaline
Laste kinkide jaoks paneksin kogu aeg raha kõrvale, kui teaksin, et ühel kuul neid korraga osta pole võimalik. Need ei pea ka kallid olema, aga midagi lapsed ikka jõuluõhtul saada võiksid.
Naisega räägiksin asjad läbi. Ega hea abielu/kooselu ometi vaid kingitustest sõltu.
-
Külaline
Peredel on kas ühine või eraldi rahakott. Kui naine tahab kallist kinki, siis ilmselt on eraldi rahakott. Muidu tuleks ju kallis kink ka tema enda rahakotist, kui rahakott on ühine.
Laste puhul ka on keeruline, kui nad tõesti usuvad jõuluvanasse. Isegi teades, et vanematel on raha vähe, on ju väga norm, soovida jõuluvanalt midagi, mida vanemad ei jõuaks neile nagunii osta.
Laste puhul ka on keeruline, kui nad tõesti usuvad jõuluvanasse. Isegi teades, et vanematel on raha vähe, on ju väga norm, soovida jõuluvanalt midagi, mida vanemad ei jõuaks neile nagunii osta.
-
Külaline
Naised siis ei võtagi kiirlaene?Külaline kirjutas: ↑13 Dets 2024 00:31Normaalne naine ja normaalne mees teavad täpselt, mida nende pere rahaline seisukord võimaldab.
Ükski ei nõua midagi. Ära kujuta ette mingit vaest meest idioodina, kes perele veel suurema rahalise kahju tekitab. See oleks ju puht loll mees.
-
Külaline
10-15 vast ikka.Külaline kirjutas: ↑12 Dets 2024 17:06Mitu neid komplekte peab siis olema?Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 15:07 Silikoonrinnad ja ilusüstid, aga naeratada ei julgeta, sest hambad vajavad hoolt (ja breketeid).
Mehel on üks riietekomplekt väljaskäimiseks, aga iga nädalavahetus on ta pubis, baaris, kõrtsis.
-
Külaline
Selline mees on ikka täielik loodusõnnetus. Lisaks sellele, et on vaene, on ka loll. Sest ju ainult loll ei tule selle peale, et aegsasti hakata raha kõrvale panema kingi jaoks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot] ja 15 külalist