Hispaaniasse talvituma

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mu sõbranna talvitus ka Hispaanias ja hakkas tundma kurgus imelikku pigistustunnet (ehk siis mitte jalaluumurd või muu õnnetus). Läks kohalikku perearstikeskusse, kus sai just Euroopa ravikindlustuskaardiga endale kolmeks kuuks perearsti, kes tegi vereproovid ja tervisekontrolli, kõik täiesti tasuta. Seal öeldi, et kolme kuu möödudes siis tee endale mõni teine tervisekindlustus, et Euroopa kaardiga saad perearsti kolmeks kuuks. Nii et vähemalt mu oma sõbranna kogemusest toimib see kaart väga hästi ka teises riigis talvitumas käies.
kolja
Kontakt:

Postitus Postitas kolja »

Üldiselt pole midagi vaja kaasa võtta, kuid kõik tervisega seotud asjad aja korda ja potentsiaalselt vaja minevaid ravimid komplekteeri siin ära, sest Hispaania tervishoiusüsteem on eriti uimane ja kliendivaenulik ning välimsaalastele kirjutatakse arveid ikka mõnuga, vahet pole, kas sul on Euroopa ravikindlustuskaart või mitte. Parem on mitte haigeks jääda.
Edit: nägin nüüd eelmist postitust, kus oli just vastupidine kogemus. No ilmselt sõltub sellest, kuidas joppab. Mina talvitusin paar aastat tagasi Tenerifel ja arsti juurde käisin Santa Cruzis, sellest kogemusest soovitan hoiduda. Mitu päeva raisatud, null abi (kui ei soovi absurdseid arveid tasuda, mis on paar korda suuremad kui eelnevalt telefonis kokku lepitud).
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Hispaaniasse lumiseid jõule pidama! https://eestinen.fi/2024/12/video-kanaa ... umeuputus/
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: elke, libakägu, roosaroos ja 6 külalist