Kuidas teile selline kodu tundub

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Kuidas teile selline kodu tundub

Postitus Postitas Külaline »

kas meeldib? Minu maitse jaoks kuidagi liiga viimse detailini sätitud, midagi vist liigutada ei tohi.
https://maakodu.delfi.ee/artikkel/77909 ... stega-kodu
Külaline

Pole minu stiil, aga tegijale tuleb au anda. Seda küll ei arva, et seal midagi liigutada ei tohi. On just selline kodune, kuigi umbes sajanditaguse moega sisustus.
Külaline

Ei ole minu maitse. Liiga palju träni.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Armas ju, imetlen inimesi, kellel on silma asju sobitada.
Külaline

Mauno kirjutas: 14 Dets 2024 13:54 Armas ju, imetlen inimesi, kellel on silma asju sobitada.
Ega see nüüd nii hästi sobitatud ka ei ole. Lihtsalt palju asju kokku kuhjatud, erilist stiili siin küll ei ole. Osad asjad lausa maitselagedad.
Külaline

Kui inimesele endale meeldib selline stiil, pole teistel kobiseda. Tema kodu.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 18:04 Kui inimesele endale meeldib selline stiil, pole teistel kobiseda. Tema kodu.
Loomulikult. Aga siin tehti terve teema, et kuidas meeldib. Ma siis ütlesin, et mitte eriti. Või on kohustus vastata, et issand kui ilus,
Külaline

Minule meeldib.
Külaline

Meeldib selline vanaema stiil. Kuigi ma ei saa aru, kuidas seda telekat vaadatakse.
Külaline

Mu ämmal on samas stiilis kodu. Mulle ei meeldi, aga peaasi, et pererahvale meeldib.
Külaline

Mulle ei meeldi üldse. Pole minu stiil.
Külaline

Selline kodu sobibki sellisele kes viitsib koguaeg kraamida ja pühkida tolmu.
Külaline

Näiteks minu vanaemal oli eramaja, tal olid mitu tuba kujundatud samasugusteks nuku tubadeks, aga ise magas terve elu suviti hoopis pööningul mis kola täis. Kui keegi külla talle läks, siis näitas neile uhkelt oma tubasid kus ta ise mitte kunagi ei olnud ega elanud. Sest ta oli selline aiamutt, koguaeg tegeles oma aiaga õues. Talvel vist elas üldse köögis, tal oli seal miski diivan, seal magas ka, pliit oli soe. Eramaja üksikul naisel kütta oleks olnud ka paras tegemine.
Külaline

sellist maja vaadates meeldisid talle kindlasti lapsena Bullerby lapsed, samasugune sisustus. Ise mõtlen sellele kui kohale kus tuleb hommikust õhtuni tolmu pühkida et see kõik ka millegi järgi välja näeks. Õhtul magama ja hommikul otsast peale. Üldiselt ma selliseid kohti ei salli.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Dets 2024 12:45 kas meeldib? Minu maitse jaoks kuidagi liiga viimse detailini sätitud, midagi vist liigutada ei tohi.
https://maakodu.delfi.ee/artikkel/77909 ... stega-kodu
Minule vanaaegne stiil sobib ja meeldib. Modernne lage steriilsus pole minu stiil. See selleks.
Küll aga ei mõista ma, mis pagana pärast on hakatud avaldama mingeid iidvanu sisustusartikleid? See artikkel on ju aastaid vana, kirjutatud juba 2017. aastal. Kas siis tõesti inimesed ei sisusta oma kodusid eriti, nii et materjali uute artiklite kirjutamiseks kusagilt ei leia?
Külaline

See on väga hingega tehtud kodu. Mulle meeldib.
Mulle aga pakub huvi nüüd teine asi. Kui ma satuks sinna kodusse, ja see mulle ei meeldiks, siis seda öelda poleks viisakas. Kui ei meeldi, peaks leidma ikka midagi mis meeldib ja seda kiitma.
Samas kui ma olen seal koos kellegi teisega ja tema küsib.... siis võiks öelda et ei meeldi? Omaniku kuuldes. Ei, jälle peab leidma midagi mis ikka meeldib.
Nüüd nagu siin see teema on tehtud. Omanik pole kohal. Ei kuule. Nüüd saab öelda ausalt, mis ei meeldi?
Ok, ta ju lubas oma kodust loo teha. Seega peab arvestama ka sellega, et kõigile ei saagi meeldida ja seda kuulma?
Või kutsuti sind koos sõbraga külla, soolaleivale. Kohal olles kiidate elamist. Koduteel aga saate end vabalt tunda ja teineteisele rääkida ausalt, kuidas meeldis? Või sõpra ei kritiseeri, ainult võõraid?
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Dets 2024 09:13 See on väga hingega tehtud kodu. Mulle meeldib.
Mulle aga pakub huvi nüüd teine asi. Kui ma satuks sinna kodusse, ja see mulle ei meeldiks, siis seda öelda poleks viisakas. Kui ei meeldi, peaks leidma ikka midagi mis meeldib ja seda kiitma.
Samas kui ma olen seal koos kellegi teisega ja tema küsib.... siis võiks öelda et ei meeldi? Omaniku kuuldes. Ei, jälle peab leidma midagi mis ikka meeldib.
Nüüd nagu siin see teema on tehtud. Omanik pole kohal. Ei kuule. Nüüd saab öelda ausalt, mis ei meeldi?
Ok, ta ju lubas oma kodust loo teha. Seega peab arvestama ka sellega, et kõigile ei saagi meeldida ja seda kuulma?
Või kutsuti sind koos sõbraga külla, soolaleivale. Kohal olles kiidate elamist. Koduteel aga saate end vabalt tunda ja teineteisele rääkida ausalt, kuidas meeldis? Või sõpra ei kritiseeri, ainult võõraid?
Loomulikult ei kritiseeri inimest otseselt. Ja kui keegi ei küsi, kas meeldib või ei meeldi, siis niisama ka midagi arvama ei hakka. Praegu küsiti ja siis ütlesin, et ei meeldi. Kui tuttaval selline kodu oleks, siis muidugi kiidaksin, sest suur töö on ju tehtud ja alati leidab ka midagi, mis meeldib.
Külaline

Anonymous kirjutas: 15 Dets 2024 09:13Samas kui ma olen seal koos kellegi teisega ja tema küsib.... siis võiks öelda et ei meeldi? Omaniku kuuldes.
Vastaksin, et see on kodu virkadele, koristamist nautijatele.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], libakägu ja 11 külalist