Arstid, öelge ausalt
-
Külaline
Arstid, öelge ausalt
Foorum on läbilõige kogu ühiskonnast ja ju leidub siin ka arste. Terviseteemades öeldakse alati, et ära arsti ees midagi häbene, nemad on kõike näinud ja suhtuvad neutraalselt. Aga arst on ju ka inimene, kas tõesti suudab ta igas olukorras olla erapooletu?
Või on arsti meelest kuuendale abordile tulev naine vastutustundetu?
Või kahtlus, et siseparasiitidega inimese hügieen on kehv?
Või et inimene, kellel on kehaõõnsustesse mingi veider "mänguasi" ära kadunud, on lihtsalt veits imelik...
Või mis mõtteid tekitab inimene, kellel hambad puudu ja lagunenud, aga tahab tulla huuli suurendama?
Või et inimene, kellel on kehaõõnsustesse mingi veider "mänguasi" ära kadunud, on lihtsalt veits imelik...
Või mis mõtteid tekitab inimene, kellel hambad puudu ja lagunenud, aga tahab tulla huuli suurendama?
-
Külaline
Mina olen arst. Hindan patsienti kogu objektiivse staatuse, anamneesi ja digiloo varasema info põhjal tervikuna. See ei ole eelarvamus, vaid pusle kokkupanek.
-
Külaline
Mis omaette mõeldakse, seda ei saa nagunii tsenseerida. Väljaütlemist ametieetika ja tavavaiisakus reguleerib. Mida arst räpasest või haisvast patsiendist või "ise on süüdi" olkorras rasvunud diabeedihaigest või kopsuvähiga ahelsuitsetajast PÄRISELT arvab, ei puutu väga asjasse, arstieetika kohustab neid aitama. Küllap mõtlevad ikka, igaüks mõtleks naukenegi.
-
Külaline
kas paksule võib tänapäeval öelda, et olete paks, võtke alla, läheb paremaks? nuh, osalt ei saa arst seda öelda, kuna arst ise ka on paks
mu enda perearst on tohutu tagumikuga daam.
-
Külaline
Õde olen. Nendest välja toodud olukordadest küll midagi erilist ei mõtleks, ikka palju värvikamaid asju nähtud. Üldiselt tööl tegeleme probleemiga, mitte eelarvamustega. Igaühel oma lugu!Külaline kirjutas: ↑10 Dets 2024 22:33 Foorum on läbilõige kogu ühiskonnast ja ju leidub siin ka arste. Terviseteemades öeldakse alati, et ära arsti ees midagi häbene, nemad on kõike näinud ja suhtuvad neutraalselt. Aga arst on ju ka inimene, kas tõesti suudab ta igas olukorras olla erapooletu?
-
Külaline
Näed kui inimene ahjus ära grillitakse, siis jääb temast selline kõdu järgi ja see läheb purustajasse, pärast seda pannakse topsi.
https://9gag.com/gag/ayN98YM
https://9gag.com/gag/ayN98YM
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, libakägu, roosaroos ja 6 külalist