Aidake meenutada - vana artikkel Eesti Naises

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Aidake meenutada - vana artikkel Eesti Naises

Postitus Postitas Külaline »

Mul on meeles, et kunagi ammu, vist üheksakümnendatel (pakun et nii 95-96-97, aga võin muidugi eksida) oli Eesti naises artikkel noorest naisest, kes oli teismelisena kaks last saanud. Artikli kirjutamise ajal olid vanem lastest juba 2-3 aastane ehk, ema käis ülikoolis ja tassis lapsi hästi palju kaasa (pissipott oli veel seljakotis kaasas). Selline hästi optimistlik lugu oli sellest noorest naisest.

Kas keegi suudab mul aidata seda ariklit meenutada. Millal see täpselt oli, on seda võimalik kuidagi netist leida või kui ei, siis kas saaks täpsemalt aastat-kuud, et saaks seda raamtukogust otsida?

Tean, et nõela otsimine heinakuhjast, aga perekoolis omal ajal selline nõela heinakuhjast otsimine toimis ja keegi ikka suutis sellise ebamäärase kirjelduse peale algallikat meenutada. Ehk suudab siin ka keegi mu mälu värskendad?
Külaline

Mul ka nagu midagi häguselt meenub. Aga ühtki viidet ei oska anda. Vist oli laps loengutes kaasas?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Dets 2024 19:07 Mul ka nagu midagi häguselt meenub. Aga ühtki viidet ei oska anda. Vist oli laps loengutes kaasas?
Jah, vist oli loengutes kaasas laps. Mul endal ka ülikooli ajal üheksakümnendate keekel lapsed sünidisid ja siis kuidagi jäi see artikkel väga noorest emast meelde. Ma jäin mõtlema, kas see artikkel võis olla Marjust?
https://menu.err.ee/1609440425/marju-ka ... oes-vargil
Umbes sama ajastu teismeline ema kahe lapsega ta oli.

Kuulasin täna Päevatee saadet, kus Marju Karin ja Eero Spriit rääkisid ja Marju tundus väga äge olevat. Ja siis tuligi see artikkel meelde, et kas võis olla samast naisest noorena kirjutatud see.
https://arhiiv.err.ee/audio/vaata/paeva ... jem-473737
Külaline

ma ka mäletan seda artiklit, aga pigem oli see Pere ja Kodu ajakirjas, sest seda ma lugesin. Mälu viskas sellise nime - Madli Zobel, aga ei viitsi tuhnima ja kontrollima hakata.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 13 külalist