Heade mõtete linna järjekordne hea mõte
-
Külaline
Heade mõtete linna järjekordne hea mõte
https://www.youtube.com/watch?v=OPsELKbX99Y
Kole on see nimi!
Kole on see nimi!
-
Külaline
Kurb et minu sünnilinnast on saanud hipsterite ja hipide kommuun! Mõeldakse välja aina uusi ja ajuvabamaid "etno", "öko", "kunsti" ja "kultuuri" projekte, mis 50+ inimestele ja tundub, et ka mõnele terve mõistusega nooremale (kes pole ajupestud) täiesti totakad tunduvad. Käisin kevadel viimati seal ja ma ei tundnud seda linna enam ära..nii vastikuks ja võõraks on see muutunud. Kunagisest koduagulist Supilinnast läbi jalutada oli nii kohutavalt nukker tunne...see pole enam see Tartu, mida mina mäletan, see polnud enam Supilinn, mida ma mäletasin oma esimestest eluaastatest peale.. See rahvas, see õhustik, need majad..see oli täiesti võõras.
-
Külaline
Kui hakkajad inimesed poleks tahtnud Supilinna maju renoveerida, oleks su šokk sealt läbi jalutades veel suurem - lagunenud vundamendid, mädanenud voodrilauad/palgid, sissevajunud katused. Need sealsed majad ei saa ju püsida remontimata!Anonymous kirjutas: ↑05 Dets 2024 00:02Kunagisest koduagulist Supilinnast läbi jalutada oli nii kohutavalt nukker tunne...see pole enam see Tartu, mida mina mäletan, see polnud enam Supilinn, mida ma mäletasin oma esimestest eluaastatest peale.. See rahvas, see õhustik, need majad..see oli täiesti võõras.
Supilinna poleks varsti enam olemaski, kui kõik oleks jäänud nii, nagu sinu lapsepõlves.
Selge ju, et linn muutub, ka vanad asumid, kuna uued põlvkonnad kohandavad need endale elamisväärseks ja meeldivaks.
Vaevalt sinagi tahaksid elada 100+ aastat vanas puitmajas, mis pole kordagi värskendust saanud. Mille lagunev vundament kisub maja viltu ja läbisadav katus mädandab palke.
Supilinnale kehtivad ka oma reeglid, mingit korrusmaja sinna õnneks ehitada ei saa.
Keegi ehitas liigse korruse peale, pidigi maha lammutama.
-
Külaline
Ma olen küll teadnud seda Joentagana nime all, aga ei saa aru, milles probleem on teemaalgatajal, Puskini meeldis rohkem? Ju kool ise valis.
-
Külaline
Vau, sina juba aastaid teadnud
-
Külaline
Jah, *kohendab sigaretipitsi* mõned meist teavad rohkem kui teised. *pahv*
-
Külaline
Millal Tartu puritaanide kants on olnud? Ülikoolilinn on iseenesest mõistagi noorte inimeste energiat täis ja juba sajandeid.
-
Külaline
Ja siis? Miks seda tänapäeva koolile nimeks peab panema?
-
Külaline
Jah, tänapäeva koolile passib selline ilus nimi nagu Cxösily-Puhvendorm.
-
Külaline
Mõnele meeldib. Mina kuulsin kord rannas, kuidas üks omapärane isa kutsus oma poegi: Hüvatõiv ja Tõeleid, tulge siia.
-
Külaline
-
Külaline
Ei tea, minu poegadel on teised nimed.
-
Külaline
Kas tütardele ka selliseid jaburdusi pannakse?
-
Külaline
-
Külaline
-
Külaline
Minu arust Kärg ja Põim on täitsa kenad sellega võrreldes, mis poegadele pani: Põvvat, Mõtus Lõmaš ja Majjai.
-
Külaline
Sealt valikust oleks vahva nimi Tont lapsele panna. Ei tea, kas see on tüdruku- või poisinimi.
-
Külaline
Ma lugesin, et see Mõjjai tähendab kobrat. Nii hull päris ei olnud.
https://elu24.postimees.ee/909040/kaido ... eks-majjai
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: elke, Google [Bot], libakägu, roosaroos ja 6 külalist