Miks on suhkruvabad karastusjoogid kallimad kui suhkruga?
-
Külaline
Miks on suhkruvabad karastusjoogid kallimad kui suhkruga?
Oli mingi aeg tagasi jutt, et tuleb suhkrumaks, et maksustada suhkrusisaldusega jooke. Nüüd on seletamatul kombel, aga kogu aeg suhkruga joogid hoopis tunduvalt odavamad kui suhkruvabad joogid. A la nt suhkruga pepsi 1,5 l pudel on mingi 1,05 ja suhkruvaba pepsi max on 1,95. Kui siin liigub mõni kaupmees, võiks selgitada, mis värk sellega on.
-
Külaline
Suhkruvabad joogid ei ole tervislikumad ja neile tuleb samamoodi maks peale. Küll aga on selles segmendis konkurents väiksem. Kes tahab tingimata kalorivaba jooki, ostab selle ka siis, kui see on kallim, sest väga palju valikuvõimalusi pole. Suhkruga jooke on igasuguseid valida.
-
Külaline
Millstest jookidest sa räägid, ma ei tea. Võtsin huvi pärast just ette selveri, abs kõik suuremad karastusjoogis /sprite, cola, fanta, pepsi/ on täpselt sama hinnaga zero ja tavaline.
-
Külaline
Kui ma tahan koolajooki osta, siis reeglina on valikus vaid pepsi ja coca, mõlemal on suhkruga variant ja suhkruvaba variant. Ja mis puudutab tervislikkust, siis diabeetiku jaoks on suhkruvaba ainus valik.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 20:28 Suhkruvabad joogid ei ole tervislikumad ja neile tuleb samamoodi maks peale. Küll aga on selles segmendis konkurents väiksem.
-
Külaline
Mul on täiskasvanud laps diabeetik ja sööb magusat rohkem kui mina. Ikka kommid, küpsised ja tavalised karastusjoogid lähevad iga päev peale. Kehal on sensor, ja kui suhkur kõrgeks tõuseb, siis teeb süsti.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 23:12Kui ma tahan koolajooki osta, siis reeglina on valikus vaid pepsi ja coca, mõlemal on suhkruga variant ja suhkruvaba variant. Ja mis puudutab tervislikkust, siis diabeetiku jaoks on suhkruvaba ainus valik.Külaline kirjutas: ↑01 Dets 2024 20:28 Suhkruvabad joogid ei ole tervislikumad ja neile tuleb samamoodi maks peale. Küll aga on selles segmendis konkurents väiksem.
-
Külaline
Ma arvan, et sa vaatasin suhkruga pepsil 0,5 pudeli hinda. Igas poes (mis ma vaatasin hetkel) on neil sama hind!
-
Külaline
Sest suhkruga jooki magusaks teha tuleb tootjal odvam kui suhkruasendajaga äkki?
Muidu, ega need cocad-pepsid ei ole tervislikud mitte üheski versioonis, kui selle järgi võtta, peaks mõlemat võrdselt maksustama.
Muidu, ega need cocad-pepsid ei ole tervislikud mitte üheski versioonis, kui selle järgi võtta, peaks mõlemat võrdselt maksustama.
-
Külaline
Ja mis seal siis nii ebatervislik on? Sest keegi kuskil kuulutas? Igasugune toit on teatud kogusest alates ebatervislik. Ükski toiduaine pole selline, et ainult sellest võikski ära elada. Vedelik on vedelik. Sul on seda eluks vaja, aga ainult vedelikust siiski ära ei ela. Ekstreemses olukorras hoiab see coca-cola sul isegi kauem elu sees kui vesi.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 17:16 Sest suhkruga jooki magusaks teha tuleb tootjal odvam kui suhkruasendajaga äkki?
-
Külaline
Vaevalt keegi joob karastusjooke arvamusega, et see annab kõvasti mingit tervist juurde. Kõik me teame, et alkohol on ebatervislik, aga ikka joome. Juuakse, et saada emotsiooni, mida veest ei saa. Minu lemmik on coca-cola ilma suhkru ja kofeiinita. Kahjuks meil Eestis ainult plekkpurgis saadaval. Hoidmaks ära targutamist, siis ja-jaa teame-teame, et suhkruasendajatel on ka omad miinused. Ei pea siin tähtsal häälel teavitustööd tegema ja arvama, et teised esimest korda kuulevad.
-
Külaline
Ei vaadanud, vaatasin 1,5 liitriste hindu, sest ostame seda pidevalt ja tean täpselt, mis hinnad on.Külaline kirjutas: ↑02 Dets 2024 11:27 Ma arvan, et sa vaatasin suhkruga pepsil 0,5 pudeli hinda. Igas poes (mis ma vaatasin hetkel) on neil sama hind!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], dmy, kaegu, silli ja 5 külalist