Nursipalu laienduse avalikul arutelul haaras rahvas juhtohjad enda kätte

vana hea klassika
Külaline

Nursipalu laienduse avalikul arutelul haaras rahvas juhtohjad enda kätte

Postitus Postitas Külaline »

https://www.youtube.com/watch?v=nVuWwrQanic
Külaline

Päris normaalsed need inimesed ikka ei ole.
Külaline

Mingi PR lugu, et alavääristada meeleheitel inimesi, kelle huvidest ja kodudest on ilma normaalse kompensatsioonita üle sõidetud? Kõva riigikaitse küll, kui osa regiooni inimestest kaotavad igasuguse austuse ja kaitsetahte oma riigi vastu, ma olen täitsa kindel, et üksi selle piirkonna elanikest ei liigutaks riigikaitse heaks väikest sõrmegi pärast alandusi ja teerullipoliitikat. Maakonnatäis riiki põlgavaid inimesi nagu niuhti juures.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 08:44 Mingi PR lugu, et alavääristada meeleheitel inimesi, kelle huvidest ja kodudest on ilma normaalse kompensatsioonita üle sõidetud? Kõva riigikaitse küll, kui osa regiooni inimestest kaotavad igasuguse austuse ja kaitsetahte oma riigi vastu, ma olen täitsa kindel, et üksi selle piirkonna elanikest ei liigutaks riigikaitse heaks väikest sõrmegi pärast alandusi ja teerullipoliitikat. Maakonnatäis riiki põlgavaid inimesi nagu niuhti juures.
Kui rumal ja lühinägelik saab olla? Kas tõesti on vaba Eesti kaitsmist väärt vaid siis, kui sind selle eest kinni makstakse? Kas tõesti on inimesed nii müüdavad?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 08:44 Mingi PR lugu, et alavääristada meeleheitel inimesi, kelle huvidest ja kodudest on ilma normaalse kompensatsioonita üle sõidetud? Kõva riigikaitse küll, kui osa regiooni inimestest kaotavad igasuguse austuse ja kaitsetahte oma riigi vastu, ma olen täitsa kindel, et üksi selle piirkonna elanikest ei liigutaks riigikaitse heaks väikest sõrmegi pärast alandusi ja teerullipoliitikat. Maakonnatäis riiki põlgavaid inimesi nagu niuhti juures.
Paraku nii on. Kui ikka onu Sam otsustab, et Eestisse tuleb suur harjutusala, siis tuleb. Peab vaid pidevalt rahvast sõja ja Putiniga hirmutama, küll nad siis aru pähe võtavad ja ehitama hakkavad. Tühja sest loodusest.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Üldiselt need kompensatsioonid on ikka väga kuninglikud seal, pool milli paari hektari maa ja lääbakil sara eest... Mujal Võrumaal saab terve küla sama raha eest. Paljud ongi seal ise pakkunud oma maad, mis algselt polnud isegi kavas hõivata.
Ja onu Sam ei otsusta siin midagi, Eestil on endal vaja iga liitlast, sest venelaste rünnak on ainult aja küsimus. Kuni see värdjasriik on otse kõrval, tuleb olla valmis.
Külaline

See polnud arutelu, nagu reklaamiti, vaid ettekanne. Kohalikest sõideti lihtsalt üle. Eestlasest oodatakse rumalat biomassi, kes kõigega nõus on.
Mingit sõda ei tule, Eesti on juba paari pommiga must maa. Meil hakatakse alles mure väljendamiseks memo koostama ja edasi takerdutakse bürokraatliku jama taha, kui venelane sellest pisikesest riigist lihtsalt üle marsib. Harjumaal elab sisuliselt pool elanikkonda, lihtne likvideerida.
Mina kaldun arvama, et riigi üleandmine vormistatakse lihtsalt paberil ära ja kõik. Ajaküsimus. Kas siis Venemaale või kellelegi, kes on huvitatud haruldastest muldmetallidest. Raha saavad loomulikult paar otsustavat tegelast, kelle allkirjadest piisab ja kõik on JOKK.
Eesti tulevik on olla koloniaalmaa. Lükake ümber!
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 10:22
Paraku nii on. Kui ikka onu Sam otsustab, et Eestisse tuleb suur harjutusala, siis tuleb. Peab vaid pidevalt rahvast sõja ja Putiniga hirmutama, küll nad siis aru pähe võtavad ja ehitama hakkavad. Tühja sest loodusest.
Aga kuhu selle harjutusala siis teeme? Või hakkame alles sõja alguses manuaali lugema, et kuidas see kahur pauku teeb?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 11:15 See polnud arutelu, nagu reklaamiti, vaid ettekanne. Kohalikest sõideti lihtsalt üle. Eestlasest oodatakse rumalat biomassi, kes kõigega nõus on.
Mingit sõda ei tule, Eesti on juba paari pommiga must maa. Meil hakatakse alles mure väljendamiseks memo koostama ja edasi takerdutakse bürokraatliku jama taha, kui venelane sellest pisikesest riigist lihtsalt üle marsib. Harjumaal elab sisuliselt pool elanikkonda, lihtne likvideerida.
Mina kaldun arvama, et riigi üleandmine vormistatakse lihtsalt paberil ära ja kõik. Ajaküsimus. Kas siis Venemaale või kellelegi, kes on huvitatud haruldastest muldmetallidest. Raha saavad loomulikult paar otsustavat tegelast, kelle allkirjadest piisab ja kõik on JOKK.
Eesti tulevik on olla koloniaalmaa. Lükake ümber!
Sinu tulevik on olla jobu. Lükka ümber!
Külaline

Kuidas senised 30 aastat on harjutatud?
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 12:24 Kuidas senised 30 aastat on harjutatud?
Kas meil on naaberriik viimased 30 aastat Euroopas sõda pidanud? Kui loll saab olla?
Külaline

Kuidas nad senised 30 aastat seal harjutusväljaku kõrval elatud on saanud?
Külaline

Nii on harjutatud et skautpataljon sõidab Paldiskist läti adazhi väljale harjutama.
Külaline

Selle konkreetse koosoleku mäsu korraldajad ei olnud kohalikud. Kes need täpselt olid, kohalikud ei tea. Ja selline mäsu oli tobe.

Ma ise olen teema osas väga kahe vahel. Minu kodu on planeeritava Soodla harjutusväljaku piirkonnas ja olen ühest kohalikele korraldatud koosolekust osa võtnud. Jäi kehv maitse suhu, sest ega sisulisi vastuseid me küsimustele ei saanud. Samas mina isiklikult olen siiski selle poolt, et harjutada on vaja ja kui vaja, siis ka minu kodukandis. Kuskil ju harjutama peab. Lihtsalt need koosolekud on sellised, kus keegi meile tegelikult ju ei vasta, meie ettepanekuid lihtsalt ignoreeritakse.

Kes siin ütles, et makstakse kuniglikult - see ala, kellele reaalselt midagi makstakse on väga kitsas. Kui oled sellest raadiusest pisut väljas, on su elu ikka väga häiritud sellest tegevusest, aga mingit kompensatsiooni sa ei saa. Ma täitsa saan aru, et need, kes seal piiril on, on väga häiritud. Minu koju on ka harjutusväljaku müra kuulda juba praegu, aga see ei ole nii tugev (olen pisut kaugemal), et ma otseselt häirtud oleks, nii et isiklikult ma mingit kompensatsiooni ei oota. Küll aga ootaksin selgeid vastuseid küsimustele.

Ja veelkord, see Nursipalu koosoelku jandiks muutmine oli nõme, lasteaed selline.
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 14:05 Selle konkreetse koosoleku mäsu korraldajad ei olnud kohalikud. Kes need täpselt olid, kohalikud ei tea. Ja selline mäsu oli tobe.

Ma ise olen teema osas väga kahe vahel. Minu kodu on planeeritava Soodla harjutusväljaku piirkonnas ja olen ühest kohalikele korraldatud koosolekust osa võtnud. Jäi kehv maitse suhu, sest ega sisulisi vastuseid me küsimustele ei saanud. Samas mina isiklikult olen siiski selle poolt, et harjutada on vaja ja kui vaja, siis ka minu kodukandis. Kuskil ju harjutama peab. Lihtsalt need koosolekud on sellised, kus keegi meile tegelikult ju ei vasta, meie ettepanekuid lihtsalt ignoreeritakse.

Kes siin ütles, et makstakse kuniglikult - see ala, kellele reaalselt midagi makstakse on väga kitsas. Kui oled sellest raadiusest pisut väljas, on su elu ikka väga häiritud sellest tegevusest, aga mingit kompensatsiooni sa ei saa. Ma täitsa saan aru, et need, kes seal piiril on, on väga häiritud. Minu koju on ka harjutusväljaku müra kuulda juba praegu, aga see ei ole nii tugev (olen pisut kaugemal), et ma otseselt häirtud oleks, nii et isiklikult ma mingit kompensatsiooni ei oota. Küll aga ootaksin selgeid vastuseid küsimustele.

Ja veelkord, see Nursipalu koosoelku jandiks muutmine oli nõme, lasteaed selline.
Ilmselt on jah häiritud, aga vene ajal oli veel rohkem häiritud. Aga kompensatsiooni asemel said keppi ja kaigast ja kui veel haukusid, siis nimetu haua.
See paugutamine pole nii hull ja teatatakse ette ka, kui ikka muidu ei saa, peab mujale kolima. Aga seal päris ligidal on ainult paar talu.
Ma olen ise päris palju paugutanud Klooga väljal, see algab otse asula taga ja seal on palju inimesi, kuidagi elavad, graafik on külavahel, et millal suurem sõda on, võid seniks kottu ää minna.

Aga jah see ametnike tühi möla on kõiki ära tüüdanud. Süsteemne probleem on siin muidugi see, et esindusdemokraatia ei tööta enam. Valimised ei otsusta midagi sisulist, pärast on laua taga ikka täpselt samad kärsad mis enne, ainult natuke teistel kohtadel.
Külaline

Erilised taibud need ametimehed, minna oma kodu pärast muretsevale rahvale lindude stressist kokutama :shock:
Meil on igasuguseid vägevaid motivatsioonikõnelejaid. Kas ei raatsinud mõnd palgata, Roosaare oleks nad kõik Aafrikasse kolima ära rääkinud :lol:
Nüüd on meil mõlema piiri ääres riigivaenulik rahvas, pole ime kui koos veremaale ühinemissoovi saadavad.
Külaline

WD40 kirjutas: 27 Nov 2024 14:51esindusdemokraatia ei tööta enam. Valimised ei otsusta midagi sisulist, pärast on laua taga ikka täpselt samad kärsad mis enne, ainult natuke teistel kohtadel.
Kuidas saab midagi muutuda kui valitus osutuvad ainult nimekirja tipus olevad vanad kärsad?
WD40

Postitus Postitas WD40 »

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 16:39
WD40 kirjutas: 27 Nov 2024 14:51esindusdemokraatia ei tööta enam. Valimised ei otsusta midagi sisulist, pärast on laua taga ikka täpselt samad kärsad mis enne, ainult natuke teistel kohtadel.
Kuidas saab midagi muutuda kui valitus osutuvad ainult nimekirja tipus olevad vanad kärsad?
No nii on jah. Rahvast kardavad kõik nagu tuld.
Külaline

WD40 kirjutas: 27 Nov 2024 17:02
No nii on jah. Rahvast kardavad kõik nagu tuld.
Millegipärast tundud sa arvavat, et see "rahvas" mõtleb sinuga sarnaselt. Naljatilk :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Nov 2024 12:30
Kas meil on naaberriik viimased 30 aastat Euroopas sõda pidanud? Kui loll saab olla?
Eestlased tublide lakeidena rajavad harjutusalasid, et USA ja Venemaa ikka oma proxysõda pidada saaks.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], libakägu, roosaroos ja 9 külalist