Kas teie usaldaksite sellist meest?
-
Külaline
Kas teie usaldaksite sellist meest?
Mul tekkis suhe mehega, kellega kunagi olin koos, aga siis ei olnud moment õige ja tõsisemat suhet ei tekkinud. Siis hakkasime taas suhtlema, aga tegelikult tal on suhe olemas, seega olin nagu armukesemoodi. Samas ta meie suhet ei varjanud ja midagi valetanud ka pole. Nüüd ta tahab, et oleksime päriselt koos, et jätab oma suhtepartneri maha ja hakkaksime päriselt koos elama. Kas teie usaldaksite sellist meest? Mina nagu hästi ei usalda, samas teine osa minust ütleb mulle, et eks proovida ju võib. Kuna ta meeldib mulle väga, siis ikkagi tahan uskuda, et sellest tuleb midagi. Ja kui ei tulegi, eks siis saan ka hakkama, vähemalt proovisin.
-
Külaline
Proovida võib alati. Kui aga truudus ja suhte pikaajalisus on olulised, siis parem mitte.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:00 Mul tekkis suhe mehega, kellega kunagi olin koos, aga siis ei olnud moment õige ja tõsisemat suhet ei tekkinud. Siis hakkasime taas suhtlema, aga tegelikult tal on suhe olemas, seega olin nagu armukesemoodi. Samas ta meie suhet ei varjanud ja midagi valetanud ka pole. Nüüd ta tahab, et oleksime päriselt koos, et jätab oma suhtepartneri maha ja hakkaksime päriselt koos elama. Kas teie usaldaksite sellist meest? Mina nagu hästi ei usalda, samas teine osa minust ütleb mulle, et eks proovida ju võib. Kuna ta meeldib mulle väga, siis ikkagi tahan uskuda, et sellest tuleb midagi. Ja kui ei tulegi, eks siis saan ka hakkama, vähemalt proovisin.
-
Külaline
No siis tasub ikka proovida. Muidu pärast kahetsed, et ei proovinud.
Milles täpselt see usaldus seisnema peaks? Kui mees on oma partneriga olnud läbinisti aus ja öelnud otse välja, et tal on kõrvalt teine suhe ning ta soovib nende suhte lõpetada ning sinuga suhtesse astuda, siis see ei muuda meest ebausaldusväärseks. Kas tal võib kunagi tekkida uus armumine ja uus suhe sinu kõrvalt? See tõenäosus on kõikides suhetes tegelikult olemas.
-
Külaline
Mis osa seal proovimiseks ehk riskikohaks osutuks? Kas mees koliks sinu juurde sisse või peaksid sina mingeid elumuutusi tegema? Või tunned vastutust selle ees, et mees lõpetab oma eelmise suhte ja hakkate igapäevaselt koos olema? Või mis täpsemalt sinu elus muutuks, mida kardad, mis kõhklusi valmistab?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:00. Nüüd ta tahab, et oleksime päriselt koos, et jätab oma suhtepartneri maha ja hakkaksime päriselt koos elama. Kas teie usaldaksite sellist meest? Mina nagu hästi ei usalda, samas teine osa minust ütleb mulle, et eks proovida ju võib. Kuna ta meeldib mulle väga, siis ikkagi tahan uskuda, et sellest tuleb midagi. Ja kui ei tulegi, eks siis saan ka hakkama, vähemalt proovisin.
-
Külaline
No ega ma mingit jubedat liiderdajat ikkagi ei taha meheks. Natuke jama, kui inimest üldse usaldada ei saa. Ega petturid, kes on harjunud kogu aeg valetama, ei ole usaldusväärsed ka muus elus. Kuna meie suhe algas siiski petmissituatsioonis, siis ma ei tea, kas ma teda igapäevaselt usaldada suudan. Ega see polegi nii hull, kui petab, aga kui iga lause puhul mõtled, et ei tea, kas ta ikka käis seal, kus ta ütles või ei usu ta juttu, siis see on ju igapäevases elus väga väsitav, Ma ei tea, kas hakkab nii olema või ei.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 16:21Mis osa seal proovimiseks ehk riskikohaks osutuks? Kas mees koliks sinu juurde sisse või peaksid sina mingeid elumuutusi tegema? Või tunned vastutust selle ees, et mees lõpetab oma eelmise suhte ja hakkate igapäevaselt koos olema? Või mis täpsemalt sinu elus muutuks, mida kardad, mis kõhklusi valmistab?Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:00. Nüüd ta tahab, et oleksime päriselt koos, et jätab oma suhtepartneri maha ja hakkaksime päriselt koos elama. Kas teie usaldaksite sellist meest? Mina nagu hästi ei usalda, samas teine osa minust ütleb mulle, et eks proovida ju võib. Kuna ta meeldib mulle väga, siis ikkagi tahan uskuda, et sellest tuleb midagi. Ja kui ei tulegi, eks siis saan ka hakkama, vähemalt proovisin.
-
Külaline
Ei usaldaks.
Kui ma kunagi 15 a tagasi noor ja vallaline olin, siis olin ka armukese rollis lühikest aega.
Ja kui ma siis mehele ütlesin, et mina elusees ei usaldaks teda ja suhet ei tahaks, tegi härra suured silmad(ega ta tahtnudki aga lihtsalt mu jutu peale), miks ometi ei siis?!
No kui sa oled võimeline oma praegust partnerit petma minuga, ei saaks ma kunagi sind usaldada.
Mehel päriselt jäi suu lahti ja ei oleks ise selle peale tulnudki

Kui ma kunagi 15 a tagasi noor ja vallaline olin, siis olin ka armukese rollis lühikest aega.
Ja kui ma siis mehele ütlesin, et mina elusees ei usaldaks teda ja suhet ei tahaks, tegi härra suured silmad(ega ta tahtnudki aga lihtsalt mu jutu peale), miks ometi ei siis?!
No kui sa oled võimeline oma praegust partnerit petma minuga, ei saaks ma kunagi sind usaldada.
Mehel päriselt jäi suu lahti ja ei oleks ise selle peale tulnudki
-
Külaline
Ma muidugi olen juba vana ka, võibolla sellepärast sihuke tagurlik... aga kas mitte nii ei ole, et kui mees peaks sind enda jaoks õigeks ja sellest tulenevalt ka ainsaks, siis lõpetaks ta selle praeguse suhte nagunii (keegi teist muidu selle naise tunnetele ka mõtleb või)? Või kuidas see teil käib, kui sina ikka pole huvitatud, siis elab senise kaalsasega õnnelikult edasi? Minu jaoks ei ole selline mees tõesti usaldusväärne, kellel on lõpuks üsna ükskõik, kellega ta koos elab.
-
Külaline
Ikka proovi. Inimesed saavad kokku ja lähevad lahku, siin pole midagi imelikku. Kui meeldib, tuleb proovida.
-
Külaline
Arvan ka, et mees, kes armukest peab, jääbki neid pidama. Ta lihtsalt ei oska olla ainult ühe naisega.
See pidavat olema nagu tapmisega- esimene kord on vaevarikas ja raske, hiljem läheb palju lihtsamaks. Kes üks kord petab, peab palju suurema tõenäosusega ka edaspidi ja ükskõik keda. Kuipalju eksarmukesi on nutta saand, sest said mehe endale ja arvasid, et NÜÜD on eluarmastus ja mees on temale truu... Erandeid on palju vähem, kes tõüesti leidsidki õige ja enam ei kipu kuhugi.
Mida peaks armukesesuhte juures tähendama "Samas ta meie suhet ei varjanud ja midagi valetanud ka pole."? Valetas ja varjas ju, või oli neil avatud suhe ja naine teadis sinust?
Mida peaks armukesesuhte juures tähendama "Samas ta meie suhet ei varjanud ja midagi valetanud ka pole."? Valetas ja varjas ju, või oli neil avatud suhe ja naine teadis sinust?
-
Külaline
Miks sina siis petnud ei ole?Lenaa kirjutas: ↑25 Nov 2024 10:58 See pidavat olema nagu tapmisega- esimene kord on vaevarikas ja raske, hiljem läheb palju lihtsamaks. Kes üks kord petab, peab palju suurema tõenäosusega ka edaspidi ja ükskõik keda. Kuipalju eksarmukesi on nutta saand, sest said mehe endale ja arvasid, et NÜÜD on eluarmastus ja mees on temale truu... Erandeid on palju vähem, kes tõüesti leidsidki õige ja enam ei kipu kuhugi.
-
Külaline
See tähendab seda, et kui keegi otseselt midagi küsib, siis vastab ausalt. Vastas mulle, et tal on suhe, kuigi alguses ta seda mulle rääkima ei kippunud. Alguses arvasin, et ta on vaba, aga ma ei küsinud otseselt. Kui küsisin, vastas ausalt. Oma naisega sama, et ega ta minust rääkima ei läinud, aga kui naine küsis, siis vastas ausalt. Kunagi oli ta 20 aastat ühe naisega koos, siis ta minu arust ei liiderdanud ringi. Aga nüüd see suhe on olnud vähe aega ja juba vaatas kõrvalt ka teist. Meie muidugi küll tundsime kauem kui ta selle uue naisega tuttav on, aga vahepeal olin mina suhtes ja siis ei suhelnud. Aususe etalon ta küll ei ole, aga siiski ka mitte päris petis.Mida peaks armukesesuhte juures tähendama "Samas ta meie suhet ei varjanud ja midagi valetanud ka pole."? Valetas ja varjas ju, või oli neil avatud suhe ja naine teadis sinust?
-
Külaline
No vastasid ju ise ära. Kui väga meeldib ja soovid proovida, mida siis põdeda? Läheb hästi, siis läheb. Kui ei, no nagu ise ütlesid - saad hakkama ka siis, aga vähemalt proovisid.Külaline kirjutas: ↑24 Nov 2024 13:00 Mul tekkis suhe mehega, kellega kunagi olin koos, aga siis ei olnud moment õige ja tõsisemat suhet ei tekkinud. Siis hakkasime taas suhtlema, aga tegelikult tal on suhe olemas, seega olin nagu armukesemoodi. Samas ta meie suhet ei varjanud ja midagi valetanud ka pole. Nüüd ta tahab, et oleksime päriselt koos, et jätab oma suhtepartneri maha ja hakkaksime päriselt koos elama. Kas teie usaldaksite sellist meest? Mina nagu hästi ei usalda, samas teine osa minust ütleb mulle, et eks proovida ju võib. Kuna ta meeldib mulle väga, siis ikkagi tahan uskuda, et sellest tuleb midagi. Ja kui ei tulegi, eks siis saan ka hakkama, vähemalt proovisin.
Nagu aru saan, pole te ka esimeses nooruses enam. V-o ongi mõlemad leidnud oma õige?
Ära tee lolle finantsotsuseid, aga muus osas, no miks mitte ometi? Muidugi, kui sa ikka ise ka tahad teda iga päev oma kõrvale.
-
Külaline
Ise küsid, ise vastad. Ma ka ei saaks usaldada, aga no proovi.Külaline kirjutas: ↑25 Nov 2024 19:44 Mina nagu hästi ei usalda, samas teine osa minust ütleb mulle, et eks proovida ju võib. Kuna ta meeldib mulle väga, siis ikkagi tahan uskuda, et sellest tuleb midagi. Ja kui ei tulegi, eks siis saan ka hakkama, vähemalt proovisin.
-
Külaline
Ühest suhtest teise hüpanud inimene pole suhtekõlblik. Las lahutab ära, elab pool aastat üksi ning siis vaadake edasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Mammut, Semrush [Bot] ja 8 külalist